Benne leszek a tévében
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
muti meg, hogy ezt honnan szedted?😊 én nem tudom, de nálunk anno majd minden este ment hajós viasatos talkshow-ja (mint írtam, a múlt heti desszertet megnéztem miatta, sõt még idéztem is, hogy õ milyen ember. azt tartja magáról, hogy egy bohóc, aki "lisztet szór a fejére, meg kolbásszal nemtommit csinál"
A Fábry meg nem a Fábryról szól. A vendégeit beszélteti, néha meg közbeszól, mi meg nagyot röhögünk.
oké, kérdezzük meg a többieket😊 (nyilván ekérdésben nem vergõdünk zöldágra)
fábry-nál 15 perc sztorizgatás (kvázi standup comedy) után van egy 11 perces dizájncenter, majd még valami fábry-kunszt, szõkével, badárral, gyerekekkel vagy állatokkal. majd a "végén" jön 3-4 ember is (akik olykor ismét fábry-val bemutatnak valamit). (a talkshow-k, de a fábry különösen a host-ról szólnak, ld. kint jay leno, jimmy kimmel, conan o'brian - a minták, ahonnan a fábry lett másolva)
Akkor minek vannak a vendégek, minek a zene, meg a többi?
körítésnek.
bár tényleg vannak értelmes beszélgetések, de fábry akkora arc, hogy _szerintem_ ez az õ one-man-showja (a legjobb sztorijait mindig a vendégekkel történõ beszély alatt mesél el)
Ilyen világban vaz (balázs só, BB/VV, katalin bíróõ...) És csodálkoznak hogy hülyül a fiatalság
A Fábry meg nem a Fábryról szól. A vendégeit beszélteti, néha meg közbeszól, mi meg nagyot röhögünk. Ne érts félre, én nagyon szeretem a Fábry-t, de nem róla szól a mûsora. Egyáltalán nem. Akkor minek vannak a vendégek, minek a zene, meg a többi?
a fábry show nem fábry-ról szól? az elsõ órában csak õ beszél, utána meg 75-25% azarány, pedig õ csak kérdez. ha nem õ lenne, akkor nézhetetlen lenne
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
hát én az hittem mingyá rosszul leszek.
<#wilting>#wilting>
a szellemvasút is egy nagy rakás fekália volt, hiába kényszerítették a váncsát arra, hogy vezesse. õ jó volt, jókat mondott, de az egészet szerencsére az rtl egy adás után megszüntette.
!!Counter Strike Source!! Ps2,Pc !!WoW!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ha én szeretek egy mûsort (nézem) akkor az a normális? vagy a megvalósítást kell nézni? a fókusz nem normális? vagy a legyen ön is milliomos? ezeknek a megvalósítása elég profi - ilyennek kell lennie a mûfajnak, amit képviselnek.
Meg néha a heti hetes is elmegy de az is sokkal jobb volt régen.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
még egy népbutito müsorkülönlegesség...
broáf...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
hát az egy.. barna halál 😊)
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
1541 A törökök beveszik Budát 1944 Az ország elfoglalása a német csapatok által 2005 Győzike Show RTL KLUB !!!
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
nekem is<#eplus2>#eplus2>
de én is kiváncsi lennék rá!
mert megnézném, csak péntek este van jobb dolgom is, mint otthon ülni, és tv-zni...
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Mûsorvezetõ: Hajós András
Csatrorna: RTL Klub
Idõpont: Péntek, 20:55
nyilvános önalázás <#idiota>#idiota>
de azért kíváncsian várom 😊