A+
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy animés oldalt inditottam pár napja!Feltöltõket keresek!Aki szeretne az oldalt segiteni az jelentkezzen: [email protected] MSN cimen!
Remélem jeliztek!
Nem tudod hogy szinkronnal lesz e a Bleach?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
a Death Note és a Honey and Clover nem tudom mikor lesz, egyáltalán nem is reklámozták még
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Blood+
Ayakashi Ayashi
Bleach
Death Note
Honey and Clover
Fullmetal Alchemist pedig ugye most indul 13.-án szombaton 20:25-ös kezdettel
PSN ID.: Beegabor
Nem teszik.
Vagy rosszul.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Én úgy tudom, hogy csak a Kukucska lesz szinkronos, mert az inkább csak gyerekeknek való.
Ha meg jól értema kollégát a mûholdas verziónál meg gáz van a feliratokkal?
(Bár elnézve a kínálatot nem láttam olyat, ami nagyon érdekelne a jelenleg futó mûsorokban, de hát ez változhat, változik.)
Azért az érdekes lenne, ha le mernének adni olyasmit, mint az Elfen Lied, ha már kihírezték az EL találkozót.
egy lány nézi magát a tükörben és lecibzároza elöször az arcát és végül az egész testét, és anime karakter lesz bellöle xD
A felrathoz meg annyit,hogy jó neked,mert kábeles vagy.Ha tehetném,ide is azt köttetetném be az õsökkel,mert nincs zavar az erõben,ha vihar van,meg ugye a felirat is,de lehet,hogy nem lenne olyan sok csatorna.....Foggalmam nincs mit lehetne tenni a felirattal.
Megtörtént az átállás...
Hát mit mondjak,szokni kell.A következik dolog tetszik,a promok sem rosszak viszont ez nem más,mint 1 A+ más designnal.Az a kurv@ cseh,szlovák,román vagy a tököm tudja milyen felirat még mindig megvan....Részemrõl ez sem több 1 A+-nál,ami máshogy néz ki.Szerintem más mûholdasok is u.azon a véleményen vannak mint én.Ez így nem jó.Semmi sem változott a feliratok terén.Egyedül a promokban van,de azok,amiket eddig láttam,eleve szinkronizáltak voltak(kiv.Gravitation).Háttt......hirtelen ennyi.Kiváncsi vagyok UPC-n mi a helyzet.
Bleach, Death Note, Honey and Clover, Full Metal Alchemist
A Kukucska kalandjai (Kyoro-chan) az, amirõl 100%, hogy leginkább gyerekeknek való. De nem tehet róla az Animax, mert csomagokat vesz, és minden csomagban van gyenge láncszem.
Szurkolok, hogy az Animax-osok megoldják azt, hogy a mûholdasoknál is legyen TXT és felirat, mint nálam, kábelen. Elvileg Közép-Európát illetõen Magyarországon lesz elõször Animax, ezért szerintem nagy esély van arra, hogy rendesen lesz magyar felirat.
Cubix sose volt a Minimax-on. Az gáz lett volna, mert nagyon erõszakos. Én nem ajánlom 12 éven aluliaknak. A 13. részre az A+ is tett karikát. Arra már nagyon muszály volt. Bizonyos dolgok miatt kellett volna néhány más részre is, de már mindegy. (A sci-fi elemek pedig komolyabbá teszik ezt a sorozatot egy fantasy-nál.)
A csatorna indulásának dátuma: 2007. 07. 02., hétfõ
Elérhetõség: minden kábelszolgáltatónál, ahol az Anime+ fogható, a Minimax mûsora után
Mûsoridõ: mindennap 20:00 - 02:00
Honlap: http://animax.axntools.com - egyelõre nem végleges
Korábban összeszedtük, mi köze a Sonynak az A+hoz, most az Animax kapcsán kell néhány közkeletû félreértést tisztázni, amelyek azóta terjedtek el.
A Sony Pictures Entertainment megvásárolta az A+ csatornát 2006 õszén, a hivatalos sajtóközleményt a linken olvashatjátok. Már idén tavasszal kezdett elterjedni a hír, hogy Európában is megjelenik az Animax - sõt, a külföldi hírek szerint már meg is jelent - , ám a hivatalos megerõsítésre a tavaszi conig kellett várni. Itt mindkét magazinban, a programfüzetben, a helyszínen szóróanyagokkal és egy elõadással jelent meg elõször Magyarországon a csatorna, ami átveszi majd az A+ helyét. Itt lehetett megtudni azt is a Mondo magazinból és az elõadásból, hogy Pokoli lány címmel a Jigoku Shoujo az elsõ bejelentett újdonsága a csatornának. További újdonságokról valószínûleg jövõ héten lehet konkrétumokat mondani.
Sokakat érdeklõ kérdés, hogy hol lesz majd a képernyõn a csatorna logója és a korhatár karikák. Nos, a pozíciók változatlanok maradnak, a jobb felsõ sarokban lesz látható az Animax logó, míg a jobb alsóban a karika. A Mondo kétoldalas bemutatójában, illetve a különbözõ hirdetésekben látható figurák az új honlapon kívül a képernyõn is feltûnnek majd az animék közötti átvezetõ mûsorelemekben.
A csatorna három munkatársával, illetve munkájukkal találkozhatnak majd elsõsorban a nézõk, akik a tavaszi conon is bemutatkoztak már, és május 1. óta dolgoznak a tévénél:
Szaszkó Éva (Shana) az Animaxon látható promókért felelõs - ha nem is minden elõzetest õ készít, de jelentõs részüket igen.
Somló Iván az Animax marketingéért felelõs - a tavaszi conon például fehér parókában osztogatta a kérdõíveket és a kitûzõket.
Solti Antal (Tonya) az Animax programjáért felelõs - a havi mûsor összeállítása és az új animék beszerzésében való közremûködés tartozik ide többek között.
Egyetértek elég furcsa így ez az egész (bocsánat ha bárkit is megsértetem) én sem vagyok homo gyûlölõ de azért én inkább Mirage of Blaze helyet betetem volna egy Lovelest vagy egy Elfen Liedet.Ja és a Cubix-t és a Nerima Daikon Brothers azt teljesen ki lehetett volna hagyni!!!!!!!!Hakaima Sadamitsu ezzel az animével csak az a bajom hogy a "kiegészítõ részek,, nekem nagyon furcsák.Már mint hogy egy ilyen fajta animébe hogy kerül bele egy latinos töltetû zene? v. az a fura béka testû hapi mikor elõször megnéztem az elsõ gondoatom a tininindza jutott az eszemben. 😛 És remélem hogy ezek után jobban megválogatja az animéket az a+, hisz a Cubixot az 5 éves öcsém nézte a minimaxon!!!!!!!!!!!!!😊
Amúgy a mai mûsorhoz...
Sadamitsu helyett Cubix megy ÁÁÁÁ. Megõrülök az A+tól <#gonosz3>#gonosz3>. Egyre több a hiba.
Körülbelül két hete kötötték be a Digi tv nálunk és így már van A+ is. És van egy problémám, remélem ti tudtok segíteni nekem mert én nagyon amatõr vagyok az ilyesmihez. A mostani japán nyelvû sorozatok elvileg magyar felirattal lennének, de én nem tudok magyar feliratot tenni rá. A képernyõ alján van egy felírat alapból, de azt se megváltoztatni se levenni nem lehet. Az opt hang menüben pedig a felirat alatt a nincs vagy az off szerepel csak. És a teletext-et sem tudom felhozni. Kérlek titeket, írjatok nekem, mert tanácstalan vagyok… Elõre is köszönöm szépen a segítséget.