596
Magyar Anime csatorna
  • Super Vegito
    #596
    A full metal alchemist brotherhood ugye 64 részes de valaki nem tudja hogy lesz e folytatása?
  • Dani95
    #595
    Hello mindenkinek!
    Egy animés oldalt inditottam pár napja!Feltöltőket keresek!Aki szeretne az oldalt segiteni az jelentkezzen: [email protected] MSN cimen!
    Remélem jeliztek!
  • Adam5
    #594
    Szinkronnal lesz. És a Death Note is
  • biomage
    #593
    ja és legalább nem kell letöltenem. :)
    Nem tudod hogy szinkronnal lesz e a Bleach?
  • biomage
    #592
    oksa, szerinted is jó ötlet lene átneveztetni a topikot Animaxra?
  • Seth
    #591
    Tegnap láttam Death Note promót, FEBRUÁR -t írtak
  • biomage
    #590
    a Bleach most lesz e honap 21-töl , Arc the lad helyén
    a Death Note és a Honey and Clover nem tudom mikor lesz, egyáltalán nem is reklámozták még
  • berlinboy6329
    #589
    Hát remélem tűrhető lesz.Mármint a szinkron...
  • Seth
    #588
    Nah, coming soon kategória( és elvileg mindegyik magyar szinkronnal):

    Blood+
    Ayakashi Ayashi
    Bleach
    Death Note
    Honey and Clover

    Fullmetal Alchemist pedig ugye most indul 13.-án szombaton 20:25-ös kezdettel
  • Seth
    #587
    hát jah,az lenne az alap, hogy a kedves ügyfél tudna váltogatni a szinkronsáv-feliratsáv között
  • Inquisitor
    #586
    Gondolom tisztában vagy vele, hogy digitákis szórás esetén tök mindegy honnan jön az adás, akkár 100 különböző felirattal vagy több különböző szinkronsávval is tolhatnák. A gond az, hogy ...
    Nem teszik.
    Vagy rosszul.
  • berlinboy6329
    #585
    Az,nem is kicsi.Mind Digi TV-n,mind UPC-n.Azt olvastam nerég,hogy az itthoni Digisek is eleve a szlovák(vagy ilyen) feliratsávos verziót kapják.Azon gondolkozom,mi lenne,ha minden országnak saját követítő helye lenne,és onnan adnának mindent,így nem kéne más orszáokól szerezni a dolgokat.De amíg ez így megy a magyar felirat csak távoli reménysugár.
  • CsepeLee fiú #584
    http://www.indavideo.hu/video/Animax_reklamszpotok_az_elso_napon
  • CsepeLee fiú #583
    Egy ismerősöm azt pletykálta, hogy lesz EL, de amíg Tonya nem mondja, addig nem hiszem el.

    Én úgy tudom, hogy csak a Kukucska lesz szinkronos, mert az inkább csak gyerekeknek való.
  • Inquisitor
    #582
    Mifelénk T-Kábel van és azon persze nincsen Animax/A+, de még AXN-ből is csak a "sima" :(
    Ha meg jól értema kollégát a műholdas verziónál meg gáz van a feliratokkal?
    (Bár elnézve a kínálatot nem láttam olyat, ami nagyon érdekelne a jelenleg futó műsorokban, de hát ez változhat, változik.)
  • Seth
    #581
    mert a találkozón nem gyilkolják halomra egymást a diclonusok meg az emberek :D
  • Inquisitor
    #580
    Na jah, mindkét oldal félkész még. :)
    Azért az érdekes lenne, ha le mernének adni olyasmit, mint az Elfen Lied, ha már kihírezték az EL találkozót.
  • berlinboy6329
    #579
    http://www.animaxtv.hu

    Szerintem is.
  • Inquisitor
    #578
    http://animax.axntools.com/

    Azt hiszem át lehet neveztetni a topikot.
  • berlinboy6329
    #577
    Hááát ez is eljött..Animax...Most már nincs A+.És pont most akartam lvasni,mit írnak a fórumon,de már nem jön be az oldal.
  • biomage
    #576
    ki látta ezt? ez az animaxon volt ma
    egy lány nézi magát a tükörben és lecibzároza elöször az arcát és végül az egész testét, és anime karakter lesz bellöle xD
  • Seth
    #575
    a jelenlegi újak közül.
    FMA, DN meg a többiek talán majd jövőre lesznek szvsz
  • berlinboy6329
    #574
    Én soha sehol nem láttam,hogy 2 szinkronos,2 feliratos lesz.A mostaniak,vagy majd az FMA meg a többiek?

    A felrathoz meg annyit,hogy jó neked,mert kábeles vagy.Ha tehetném,ide is azt köttetetném be az ősökkel,mert nincs zavar az erőben,ha vihar van,meg ugye a felirat is,de lehet,hogy nem lenne olyan sok csatorna.....Foggalmam nincs mit lehetne tenni a felirattal.
  • Seth
    #573
    Nálam ugyanúgy minden jó mint A+-nál volt, soha nem volt felirat vagy szinkron gond. Mondjuk nem is vagyok upc-s vagy digis. Az újak közül pedig kettő szinkronos, kettő feliratos lesz, ha jól emlékszem, még amikor más volt az oldal dizájn le volt írva
  • berlinboy6329
    #572
    Hát én rohadul remélem,h mind szinkronos lesz.

    Megtörtént az átállás...

    Hát mit mondjak,szokni kell.A következik dolog tetszik,a promok sem rosszak viszont ez nem más,mint 1 A+ más designnal.Az a kurv@ cseh,szlovák,román vagy a tököm tudja milyen felirat még mindig megvan....Részemről ez sem több 1 A+-nál,ami máshogy néz ki.Szerintem más műholdasok is u.azon a véleményen vannak mint én.Ez így nem jó.Semmi sem változott a feliratok terén.Egyedül a promokban van,de azok,amiket eddig láttam,eleve szinkronizáltak voltak(kiv.Gravitation).Háttt......hirtelen ennyi.Kiváncsi vagyok UPC-n mi a helyzet.
  • Seth
    #571
    valószínű (hozzáteszem remélem ^^)
  • ronihun
    #570
    és ezt mind japánul fogják nyomni?
  • CsepeLee fiú #569
    Hát igen, újabb 4 anime.
    Bleach, Death Note, Honey and Clover, Full Metal Alchemist
  • Seth
    #568
    kis friss
  • CsepeLee fiú #567
    4-ről van tudomásom. Hell girl oké, a Kotowaza Movies-ról senki nem tud semmit.
  • Seth
    #566
    5-ből 4 gyenge lánszem ^^
  • CsepeLee fiú #565
    Az A-Kuei és Gatchinpo-nak lehet, hogy csak a grafikája gyerekes. Későn vetítik, amikor 16+-os animék szoktak lenni.
    A Kukucska kalandjai (Kyoro-chan) az, amiről 100%, hogy leginkább gyerekeknek való. De nem tehet róla az Animax, mert csomagokat vesz, és minden csomagban van gyenge láncszem.
  • Seth
    #564
    Van már animax műsorrend, írtó bénán kezdenek azt megmondom. Csupa ismétlés, egyedül a hell girl lesz új, meg valami írtó gyerekes kicsiknek való cucc
  • berlinboy6329
    #563
    Na igen.Azért nem is néztem attól a pill.-tól fogva az A+-t.Ha nem értem nincs értelme.
  • CsepeLee fiú #562
    A Hell girl feliratos lesz.
    Szurkolok, hogy az Animax-osok megoldják azt, hogy a műholdasoknál is legyen TXT és felirat, mint nálam, kábelen. Elvileg Közép-Európát illetően Magyarországon lesz először Animax, ezért szerintem nagy esély van arra, hogy rendesen lesz magyar felirat.
  • berlinboy6329
    #561
    Ha lesz animax,remélem nem feliratosan adják majd az aminéket,vagy ha mégis akkor a feliratozást rohadtul jó lenne megoldani nincs kedvem lengyelül v a f@sz tudja milyen nyelven olvasni.Nincs teletextem akkor h a p...-ba rakjak rá feliratot.Na.Szinkrnos lesz v feliratos?Vagy mind2?(mármint az új animékra gondolok pl.:Hell girl+ami lesz)
  • CsepeLee fiú #560
    Barby5418

    Cubix sose volt a Minimax-on. Az gáz lett volna, mert nagyon erőszakos. Én nem ajánlom 12 éven aluliaknak. A 13. részre az A+ is tett karikát. Arra már nagyon muszály volt. Bizonyos dolgok miatt kellett volna néhány más részre is, de már mindegy. (A sci-fi elemek pedig komolyabbá teszik ezt a sorozatot egy fantasy-nál.)
  • Seth
    #559
    Tények és tudnivalók az Animax csatornáról (japanimania.hu-ról)

    A csatorna indulásának dátuma: 2007. 07. 02., hétfő
    Elérhetőség: minden kábelszolgáltatónál, ahol az Anime+ fogható, a Minimax műsora után
    Műsoridő: mindennap 20:00 - 02:00
    Honlap: http://animax.axntools.com - egyelőre nem végleges

    Korábban összeszedtük, mi köze a Sonynak az A+hoz, most az Animax kapcsán kell néhány közkeletű félreértést tisztázni, amelyek azóta terjedtek el.

    A Sony Pictures Entertainment megvásárolta az A+ csatornát 2006 őszén, a hivatalos sajtóközleményt a linken olvashatjátok. Már idén tavasszal kezdett elterjedni a hír, hogy Európában is megjelenik az Animax - sőt, a külföldi hírek szerint már meg is jelent - , ám a hivatalos megerősítésre a tavaszi conig kellett várni. Itt mindkét magazinban, a programfüzetben, a helyszínen szóróanyagokkal és egy előadással jelent meg először Magyarországon a csatorna, ami átveszi majd az A+ helyét. Itt lehetett megtudni azt is a Mondo magazinból és az előadásból, hogy Pokoli lány címmel a Jigoku Shoujo az első bejelentett újdonsága a csatornának. További újdonságokról valószínűleg jövő héten lehet konkrétumokat mondani.

    Sokakat érdeklő kérdés, hogy hol lesz majd a képernyőn a csatorna logója és a korhatár karikák. Nos, a pozíciók változatlanok maradnak, a jobb felső sarokban lesz látható az Animax logó, míg a jobb alsóban a karika. A Mondo kétoldalas bemutatójában, illetve a különböző hirdetésekben látható figurák az új honlapon kívül a képernyőn is feltűnnek majd az animék közötti átvezető műsorelemekben.

    A csatorna három munkatársával, illetve munkájukkal találkozhatnak majd elsősorban a nézők, akik a tavaszi conon is bemutatkoztak már, és május 1. óta dolgoznak a tévénél:

    Szaszkó Éva (Shana) az Animaxon látható promókért felelős - ha nem is minden előzetest ő készít, de jelentős részüket igen.

    Somló Iván az Animax marketingéért felelős - a tavaszi conon például fehér parókában osztogatta a kérdőíveket és a kitűzőket.

    Solti Antal (Tonya) az Animax programjáért felelős - a havi műsor összeállítása és az új animék beszerzésében való közreműködés tartozik ide többek között.
  • Barby5418
    #558
    (Ehh, nekem csak a mai Mirage of Blaze részből tűnt fel hogy ez egy shounen-ai anime O_O. Ez azért egy kicsit fura...először a Gravitation, most meg ez. Félreértés ne essék, én nem vagyok homo gyűlölő. De azért kismillió animeből, pont egy ilyet kellett berakni megint :O? Inkább jött volna vmi Love Hina akkor már :S.)
    Egyetértek elég furcsa így ez az egész (bocsánat ha bárkit is megsértetem) én sem vagyok homo gyűlölő de azért én inkább Mirage of Blaze helyet betetem volna egy Lovelest vagy egy Elfen Liedet.Ja és a Cubix-t és a Nerima Daikon Brothers azt teljesen ki lehetett volna hagyni!!!!!!!!Hakaima Sadamitsu ezzel az animével csak az a bajom hogy a "kiegészítő részek,, nekem nagyon furcsák.Már mint hogy egy ilyen fajta animébe hogy kerül bele egy latinos töltetű zene? v. az a fura béka testű hapi mikor először megnéztem az első gondoatom a tininindza jutott az eszemben. :P És remélem hogy ezek után jobban megválogatja az animéket az a+, hisz a Cubixot az 5 éves öcsém nézte a minimaxon!!!!!!!!!!!!!:)
  • Adam5
    #557
    Ehh, nekem csak a mai Mirage of Blaze részből tűnt fel hogy ez egy shounen-ai anime O_O. Ez azért egy kicsit fura...először a Gravitation, most meg ez. Félreértés ne essék, én nem vagyok homo gyűlölő. De azért kismillió animeből, pont egy ilyet kellett berakni megint :O? Inkább jött volna vmi Love Hina akkor már :S.