15
egy monitor, két gép összekapcsolása
-
#15 Ezeket lehet úgy kapcsolgatni, hogy mindkét gép be van kapcsolva, vagy csak áramtalanított állapotban ajánlott? -
#14 D-Link DKVM-2K -t vettünk majd kiderül hogy müxik :) -
#13 mondjuk a tftn van dvi és d-sub csati is azt megoldódott a probléma :D -
#12 mi használtunk 6 os elosztot egy gépünknél, 6 pc 2 monitor, szerintem egyáltalán nem zavaró a képromlás. -
#11 Abból is szar az olcsó :) -
#10 kösszi :)
homályos? pedig azt gondoltam hogy úgy müködik mint egy sima vga hosszabito kábel -
Cat #9 létezik, de karakteres képernyőnél is homályosabbak lesznek a betük! -
#8 Létezik a cucc, aljzatok vannak rajta,meg egy kapcsoló!
Láttam már olyat:DD -
#7 van ilyen, mi is most akarunk a szervízbe 1-et, majd leírom milyen ha meg lesz :) -
#6 bootoláskor nekem nem keresi, simán elindul monitor nélkül, csak gondoltam létezik pár ezresért valami átkapocsoló , de semmilyen fomúmot nem találtam -
#5 Én csak átdugom a kábelt:))
Monitor csak bootoláskor kell,utána már nem keresi a gép.
Nekem legalábbis bevált. -
#4 Képminőség nem számit, mert az egyiknen dos oprendszer fut, a másikon linux, és semmilyen grafikus felöletet nem akarok használni -
Cat #3 a képminőség mindenképp romlik, ha egy eszközt raksz be a monitor és a vidkártya közé
van digitális és analóg, előbbinél kevésbé látszik, utóbbinál jobban - természetesen a digitális drágább
Szóval ha néha kapcsolsz át, akkor semmiképp nem ajánlott, jobb monitoron nagyon észrevehető -
#2 olcsó=sz@r ezt mikor tanulják meg az emberek végre, spóroljon a papírzsepin meg hasonlókon..... -
#1 Milyen tipusú átkapcsolót vegyek szerintetek, van két gép, és csak egy monitor, mind a 2 gép éjjel nappal menne, csak karbantartásra kellene az átkapcsoló, csak vga kapcsoló kell, egér és billenyűzet van
lehtőleg nagyon olcsó legyen