Átadták az Oscar-díjakat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ott biztos többre menne....
Nekem az Aviator egyáltalán nem jött be: kult- és kasszasikerfilmnek indított díszletmaszlag, eltúlzott, elficsúrozott módon egy piperkõc, geci és beképzelt alakról.
A többi filmje említésre sem méltó.
Az "Egy kosaras naplója"-ban az egyetlen pozitívum: tökéletesen játssza a drogfüggõt.
A "Teljes napfogyatkozás": Kedvesem kedvence, nekem egyáltalán nem jött be - talán mert férfiszerelemrõl szól, taszított.
Gilbert Grape: nem tetszett.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
S ahhoz a filmhez nem volt köze Clint Eastwood-nak
"harcosok" szintjét. Ez évben csak a lehgjobb rendezõi díjat sajnálom, hogy nem adták oda legalább tiszteletbõl Scorsesenek. A Million dollar baby hajszállal jobb film, de egyértelmûen Hillary Swank alakítása miatt. Tavaly meg Sean Penn miatt voltam dühös, mert aki ismerõsöm látta a Lost in Translation c.filmet Bill Murrayvel, mindenki azt mondta, hogy neki kellett volna nyernie. Klasszisokkal jobb volt, mint Penn. Sean Penn inkább az Iam Sam-ben, meg a 21 Grams-ban alakított jót! Szerintem! 😉
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ezért örülök, hogy Clint Eastwood szép csendben dolgozik. Nem csinnadrattázik, egyszerûen a kedvenc színészeit, vagy tehetségeket kap elõ (nem véletlenûl nem dolgozik soha Leonardo DiCaprio-val <#hehe>#hehe>)...
nem tudom. nekem nem tetszett, mert alvós film volt, de attól szerintem nem volt gyenge. egy nagyszabású, grandiózus vállalkozás volt, tényleg nagyon szép képekkel, profi résztvevõkkel (jó színészek, jó rendezõ)
atakk - 14 találat
attak - 552 találat
attack nem? vagy magyarosan atakk? sehogyse jó 😊
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
magyarul még nem váltottál rá jegyet😊
A "Millió dolláros bébi" érdekel, még nem állt módomban semmilyen forrásból magamévá tenni.
Clin Eastwood bácsi azonban - számomra - elég komoly érv a sikere mellett.
A 26 rendezésébõl épp 3 napja néztem meg a "Titokzatos folyó"-t (2003). "Csak" ezeket a díjakat nyerte:
Cannes (2003) - Arany Hintó díj
Golden Globe díj (2004) - Legjobb rendezõ jelölés
Oscar-díj (2004) - Legjobb rendezõ jelölés
Cannes (2003) - Arany Pálma jelölés