Teaházak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
móriczon vörös oroszlánban most vettem 100g relaxingt<#gonosz1>#gonosz1>
vörös oroszlán teaházak jók<#smile>#smile>
vörös oroszlán teaházak jók<#smile>#smile>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
<#eplus2>#eplus2>
<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
Hát Bob Marley... 1 fokkal jobb... de hmm, asse az igazi :|
Kolbasz: meg nekem az az elsõ helyiség pl. túl világos volt... áh, egyáltalán az egész nem jött be, mind1, van sok másik :) Pl. CD-Füvet akarom kipróbálni mostanság
Kolbasz: meg nekem az az elsõ helyiség pl. túl világos volt... áh, egyáltalán az egész nem jött be, mind1, van sok másik :) Pl. CD-Füvet akarom kipróbálni mostanság
Szerintem rosszkor mentél. Mikor mi voltunk, nem szólt ilyen szar zene. Kellemes, lassú, oda illõ muzsika volt.
Ma voltam ebben a Siriusban, és hát... hmmhmmm, azért az, hogy Limp Bizkit, és Offspring szól, hát kicsit felháborított... <#hehe>#hehe> Szal ez nem az a fíling, többet asszem nem megyek oda...
Tegnap kipróbáltuk az Antimatéria teaházat a Nyugatinál a Jókai utcában. Kellemes, hangulatos hely, nincsenek sokan, nyugalom, zene, elkülönített alacsony asztalos részek. Faszás.
jóvanna, én is gyakran hibázom :)
falyta, mi? amúgy is kiírtanám az ly-t, de így meg fõleg :P
így érthetõ a kijelentés...
nálunk szerencsére egytre jobban elterjed ez a falyta kikapcsolódás
nálunk szerencsére egytre jobban elterjed ez a falyta kikapcsolódás
én meg Pakson lakom, de itt nincs és szerintem Szekszárdon sincs pedig az a megyeszékhely:(( szal nálunk ilyen a vidék... Tolna megye:(
Pécsen lehet, hogy van de az ide 1,5 óra kocsival:)
Pécsen lehet, hogy van de az ide 1,5 óra kocsival:)
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
méghogy vidéken nincsenek ilyenek!
azt hiszed, ahogy elhagyod Pest határát véget ér az élet?
én Kecskeméten lakom, és itt is igenis vannak teaházak!
azt hiszed, ahogy elhagyod Pest határát véget ér az élet?
én Kecskeméten lakom, és itt is igenis vannak teaházak!
mondjuk a "különlegesnek számító teák"-at csak kitaláltad, nem? <#hehe>#hehe>
na, erre voltam kíváncsi!:) kár hogy vidéken nem nagyon vannak ilyenek!:)
de egy ilyen teaházban általában különlegesnek számító teák, kávék vannak, és jót lehet beszélgetni...
van egy sajátos hangulata
van egy sajátos hangulata
:D:D:D nézd, a sakk meg a sziklakert ritka, a másik kettõ lehet :D
aha:) aszittem olyan kínai teaház fíling: sakkozás, filozofálgatás, sziklakert, kommunisták...:DDDD
amúgy az aláírásodra ránézek, mindig mosolygok :) tequila powa :D
hmm, igazából tényleg nincsen :) de ugye kocsma nélkül is ihacc, de mégis más, szal kb ez az értelme :)
fúú, kösz:( aszittem van valami mélyebb értelme de akkor erre nem vok kíváncsi:DDDD
teját itthon is szürcsölhetek...:DDD
teját itthon is szürcsölhetek...:DDD
Ööö olyan hely, ahol teákat lehet szürcsölgetni :)
hali! meséljetek már valamit ezekrõl a teaházakról! nálunk nincs semmi ilyesmi, szal kíváncsi lennék...:)
"félhomályért"<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
*hihi ** *
Blaha és Astoria között kell bemenni egy utcába az Uránia után, aztán egy másikba.
http://www.sirius-se.hu/teahaz.html
http://www.sirius-se.hu/teahaz.html
a Sirius merre van?
Teapalota a Potalához: a Nyugatitól nem messze (a VO-val egy utcában, csak a nyugati felé) van, és jó kis hely, van dohányzó és nem dohányzó rész is, és finomak a teááák :)
Én is szeretem ezt az atmoszférát. Nem a teáért megyek oda (a barátnõm a nagy teás ínyenc, nekem a tea az tea), hanem a félhomályért, a kellemes illatért, halk zenéért, Kellemesen le lehet lassulni, míg elterülök a barátnõmmel a babzsákok között.
egyébként nekem nagyon bejött ez a feeling
ködös levegõ a füstölötõl, halk zene, aranyos asztalok...
ködös levegõ a füstölötõl, halk zene, aranyos asztalok...
Bocsánat, lévén, hogy budapesti vagyok, pesti teázókról írtam.
ez melyik városban van?
Én kecskeméten ismerek egy nagyon jó helyet, de sajnos nem jut eszembe a neve... :(
A Kõhíd utcában van, még a híd elõtt.
Nagyon hangulatos kis hely.
Én kecskeméten ismerek egy nagyon jó helyet, de sajnos nem jut eszembe a neve... :(
A Kõhíd utcában van, még a híd elõtt.
Nagyon hangulatos kis hely.
Sziasztok!
Nem találtam ezzel a témával foglalkozó topicot, és gondoltam jó lesz egy ide. Itt szépen megbeszélhetjük, hogy kinek melyik a kedvenc teázója és miért.
Vörös Oroszlán: jó kis hely, van szuper babzsákos szoba. Viszont baromi sokan vannak.
Sirius: nagyon-nagyon jó hely, szuper kis elbujós zegzugok, földre ülõs helyek, mini galériák. És nincs tömeg.
Nektek melyik a kedvenc?
Nem találtam ezzel a témával foglalkozó topicot, és gondoltam jó lesz egy ide. Itt szépen megbeszélhetjük, hogy kinek melyik a kedvenc teázója és miért.
Vörös Oroszlán: jó kis hely, van szuper babzsákos szoba. Viszont baromi sokan vannak.
Sirius: nagyon-nagyon jó hely, szuper kis elbujós zegzugok, földre ülõs helyek, mini galériák. És nincs tömeg.
Nektek melyik a kedvenc?