39
Teaházak: melyik, hol, miért?
-
#39 :) -
#38 móriczon vörös oroszlánban most vettem 100g relaxingt
vörös oroszlán teaházak jók -
Takezó #37 -
#36 Teázóba jársz? Buzi -e vagy? :P -
Takezó #35 -
#34 és mit mondott? -
Takezó #33 Hát Bob Marley... 1 fokkal jobb... de hmm, asse az igazi :|
Kolbasz: meg nekem az az első helyiség pl. túl világos volt... áh, egyáltalán az egész nem jött be, mind1, van sok másik :) Pl. CD-Füvet akarom kipróbálni mostanság -
#32 Amikor én voltam, Bob Marley szólt. -
Kolbasz #31 Szerintem rosszkor mentél. Mikor mi voltunk, nem szólt ilyen szar zene. Kellemes, lassú, oda illő muzsika volt. -
Takezó #30 Ma voltam ebben a Siriusban, és hát... hmmhmmm, azért az, hogy Limp Bizkit, és Offspring szól, hát kicsit felháborított... Szal ez nem az a fíling, többet asszem nem megyek oda... -
Kolbasz #29 Tegnap kipróbáltuk az Antimatéria teaházat a Nyugatinál a Jókai utcában. Kellemes, hangulatos hely, nincsenek sokan, nyugalom, zene, elkülönített alacsony asztalos részek. Faszás. -
Takezó #28 jóvanna, én is gyakran hibázom :) -
#27 helyesírás odabasz! :D
nem figyelek oda rá, ha gépelek, ahogy esik úgy puffan... :D -
Takezó #26 falyta, mi? amúgy is kiírtanám az ly-t, de így meg főleg :P -
#25 így érthető a kijelentés...
nálunk szerencsére egytre jobban elterjed ez a falyta kikapcsolódás -
#24 én meg Pakson lakom, de itt nincs és szerintem Szekszárdon sincs pedig az a megyeszékhely:(( szal nálunk ilyen a vidék... Tolna megye:(
Pécsen lehet, hogy van de az ide 1,5 óra kocsival:) -
#23 méghogy vidéken nincsenek ilyenek!
azt hiszed, ahogy elhagyod Pest határát véget ér az élet?
én Kecskeméten lakom, és itt is igenis vannak teaházak! -
Takezó #22 mondjuk a "különlegesnek számító teák"-at csak kitaláltad, nem? -
#21 na, erre voltam kíváncsi!:) kár hogy vidéken nem nagyon vannak ilyenek!:) -
#20 de egy ilyen teaházban általában különlegesnek számító teák, kávék vannak, és jót lehet beszélgetni...
van egy sajátos hangulata -
Takezó #19 :D:D:D nézd, a sakk meg a sziklakert ritka, a másik kettő lehet :D -
#18 aha:) aszittem olyan kínai teaház fíling: sakkozás, filozofálgatás, sziklakert, kommunisták...:DDDD -
Takezó #17 amúgy az aláírásodra ránézek, mindig mosolygok :) tequila powa :D -
Takezó #16 hmm, igazából tényleg nincsen :) de ugye kocsma nélkül is ihacc, de mégis más, szal kb ez az értelme :) -
#15 fúú, kösz:( aszittem van valami mélyebb értelme de akkor erre nem vok kíváncsi:DDDD
teját itthon is szürcsölhetek...:DDD -
Takezó #14 Ööö olyan hely, ahol teákat lehet szürcsölgetni :) -
#13 hali! meséljetek már valamit ezekről a teaházakról! nálunk nincs semmi ilyesmi, szal kíváncsi lennék...:) -
#12 "félhomályért" -
Kolbasz #11 Blaha és Astoria között kell bemenni egy utcába az Uránia után, aztán egy másikba.
http://www.sirius-se.hu/teahaz.html -
Takezó #10 a Sirius merre van? -
Takezó #9 Teapalota a Potalához: a Nyugatitól nem messze (a VO-val egy utcában, csak a nyugati felé) van, és jó kis hely, van dohányzó és nem dohányzó rész is, és finomak a teááák :) -
#8 :))) -
Kolbasz #7 Én is szeretem ezt az atmoszférát. Nem a teáért megyek oda (a barátnőm a nagy teás ínyenc, nekem a tea az tea), hanem a félhomályért, a kellemes illatért, halk zenéért, Kellemesen le lehet lassulni, míg elterülök a barátnőmmel a babzsákok között. -
#6 A Sirius az jóóó! ;) -
#5 egyébként nekem nagyon bejött ez a feeling
ködös levegő a füstölötől, halk zene, aranyos asztalok... -
#4 gondoltam :) -
Kolbasz #3 Bocsánat, lévén, hogy budapesti vagyok, pesti teázókról írtam. -
#2 ez melyik városban van?
Én kecskeméten ismerek egy nagyon jó helyet, de sajnos nem jut eszembe a neve... :(
A Kőhíd utcában van, még a híd előtt.
Nagyon hangulatos kis hely. -
Kolbasz #1 Sziasztok!
Nem találtam ezzel a témával foglalkozó topicot, és gondoltam jó lesz egy ide. Itt szépen megbeszélhetjük, hogy kinek melyik a kedvenc teázója és miért.
Vörös Oroszlán: jó kis hely, van szuper babzsákos szoba. Viszont baromi sokan vannak.
Sirius: nagyon-nagyon jó hely, szuper kis elbujós zegzugok, földre ülős helyek, mini galériák. És nincs tömeg.
Nektek melyik a kedvenc?