42
WAP oldal készítő program! melyik a legjobb?
-
Lsilent #42 Hali mki keresek egy nagyon egzsyeruen kezelheto wap oldal es wapos chat keszito progit. teljesen kezdo vagyok a mindenfele wml, php es egyebb programozas teren.
Aki tud segitsen benne koszi -
Shadow_THH #41 fléééééém :DDD -
#40 -
Takezó #39 atyaég, mi van itt, és kimaradtam belőle... DBoy: nem kérsz véletlenül egy perm.bant? :P -
#38 most ezt mé kelett? de ennyi 'noobot' még nem olvastam össze életemben -
Shadow_THH #37 hmm meghalt a topig mégsem jön vissza :D -
#36 ne mar h elmentel DBoy :(
pedig tok jol esett a masnapos fejemnek a hulyesegeidet olvasni -
#35 nem tudom :)
de a flasht szeretem. inkabb csak alap szinten swishmax-el. -
Shadow_THH #34 sok sikert a design stúdiódhoz akkor! -
Shadow_THH #33 :DDDDDD
ön kolléga esetleg? :D -
#32 szanalmasak vagytok biztos vagyok benne hogy jobb lapokat csinálok mint ti faszlámák nah ide többet nem nézek vissza sok noob összegyülik!! -
#31 mégsem de kit érdekel noob vagy és kész nah TOPIC DELETE téged MEG BAAAN
faszláma!! -
#30 addig oruljunk amig nem akar a flash programozas rejtelmeibe elmelyulni -
#29 menj innét te láma
lol
eddig nyitott összes topikodat bezárták
te nagyon LOL vagy! -
Shadow_THH #28 igen pont erről beszélek. ha a html-t vágnád valamennyire akkor most nem engem anyáznál a hülyeséged miatt, hanem logikusan gondolkodva eljutnál valameddig (vagy mondjuk a help topicjáig a programnak, esetleg google). -
Shadow_THH #27 fejből kopiztam, a noobgeci agykapacitás lehetővé teszi. talán ovodás hülyegyerekről majd felnőve elérheted ezt a szintet te is -
Shadow_THH #26 ez tudod kb olyan, mint amikor az ember elhatározza, hogy betör a pentagonhoz, mert látta egy filmben, és ha megmondják neki, hogy elötte kicsit müvelődjön, hogy egyátalán tudja is hogy mit beszél/mit AKAR akkor megmondja, hogy fasz. Nem ugyanaz a kettő, de igy talán megérted.
Bár gondolom a 'szímensz csóró35'-ösön már kikupálódtál, de nyugodtan levizsgáztathatsz ha gondolod -
#25 ki nem tudja, te? -
#24 + van wapoldalkészítőm de az csak fekete fehér lapot tud készíteni ezért kérdeztem hogy színeset melyikel lehet!
noobgeci... -
#23 ez felelmetes....
minek akarsz wap oldalt csianlni ha azt se tudod h egy html oldalnak mik az alapjai -
#22 nah akkor mehet a delete a hozzászólásaidra... -
#21 Te noobgeci honnan copyztad lol -
Shadow_THH #20 szines volt -
Shadow_THH #19 mindkettőben tévedtél és az adatlapodra is ránéztem. -
Shadow_THH #18 na akkor a n00bgeciről és a szinesről:
a wap böngészők egy más html böngésző által nem értelmezhető wml formátumu fájlokat nyitnak meg, amelyek nem szinesek. Hasonlóan épülnek fel mint az alapvető html tagek, és a telefontól függ,hogy egyátalán szines lesz-e. A képek amiket használ legtöbbször speciális erre a célra készitett képformátumok amik egyszerre lehetnek fekete fehérek és "szinesek" a kompatibilitás érdekében. Különbség még, hogy a linkekhez lehet gombokat/számokat kapcsolni, igy gyorsítva a böngészés menetét a limitált tudású mobilokon. Te noobgeci -
#17 de leszarlak mert vagy egy 9 éves kis lámagyerek
aki aztse tudja mi az a wap!
nagy a pofád! -
#16 újreg az anyád nézz már rá az adatlapomra! -
Shadow_THH #15 hoppá hoppá
-
#14 Tökre bírom sok barom beírkál ide
Aki egy picit se ért ehhez és ő beszél bazzdmeg..
Ő nemért ehhez és elkezd lámázni meg stb..
Szóval elmehetnétek a jó b*d*s k*rv* anyátokba már mert csak beképzelt kis majmok vagytok!
Ha lenne már ilyen topic megérteném..
Meg mi az hogy "színes"? Találd ki te noobgeci! -
Darkboy #13 Pontosan! -
Shadow_THH #12 attól még nem a drímvivör csinálja... -
Cicero #11 Ja... wapra nem az biztos... -
Cicero #10 Dreamweaver-ben is van egy kis noob flash készítő, de álltalában csak gombokat csinálnak vele.. -
Cicero #9 Azért tanuljam meg, hogy 1x az életben csináljak egy honlapot? -
Shadow_THH #8 meg te WAP oldalon nem fogsz flasht nézni, mégha s60ra van lejátszód is akkor sem. -
Shadow_THH #7 az nem az, az a macromedia flash te... -
#6 :) -
Darkboy #5 höhh, meg köll tanulni! :P -
Cicero #4 Aha, csak az a gond, ha nemértesz a HTML nyelvhez nemtod megcsinálni notepadban. Macromedia Dreamweaver vagy mi az... Azzal flash-t is tudsz csinálni az oldalra. -
Shadow_THH #3 áááááááá
mi az hogy 'színes wap'? Ember kicsit kutakodj mielött csak bumm belevágnál. egyébként meg a google a barátod:
wap oldal szerkesztő van, a nevét már a #2 említették :)