Sony Ericsson K600i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NAgyon fontos lenne léccike!Nemtudnátok megmondani hogy az adatkábelt hogy kell beállitani ehhez a tel.hez?kaptam CD n hozzá PCsuitot is de nem akarja felismerni a gépem
Vinsanity is back!!
Hy!
Display Type: LCD (Color TFT/TFD)
Colors: 65,536 (16-bit)
Size: 176 x 220 pixels
TFT
Display Type: LCD (Color TFT/TFD)
Colors: 65,536 (16-bit)
Size: 176 x 220 pixels
TFT
Meg valami jó progit az adatkábeljához nem tudtok plz??
elõre is thx!
üdv
elõre is thx!
üdv
Hy!
nem tudjátok légyszi hogy hogyan lehet K600i telóból kitörölni az eredeti cs.hangokat és képeket?
üdv.
nem tudjátok légyszi hogy hogyan lehet K600i telóból kitörölni az eredeti cs.hangokat és képeket?
üdv.
élõben nagyon gagyisztikus szerintem.. 😞
W800 roxx 😊
W800 roxx 😊
-tRs-Landor
Ár,mikor?
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Nekem nagyon tetszik!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Szögletes?? Pont azt akarták elérni, hogy szép, karcsú, kerekített idomai legyenek, mint az iPodnak (ugyanis kísértetiesen hasonlít rá).
Szerintem ez elég csúnyára sikerült, nekem nagyon szögletesnek tûnik. Nembaj én maradok a "kétarcúmnál". Egyébként az én Joystickom is már 2 hónap után nehezen reagált... 😞
01110000 01110010 00110000
A K750-et mé' nem jelentették be?😞((((((
Amúgy jónak néz ki, fõleg mert annyira nem erõltették a felõlem irányvonalat..
Amúgy jónak néz ki, fõleg mert annyira nem erõltették a felõlem irányvonalat..
nemigaz.. a SonyEricsson nemtud egy joystick nélküli telefont összehozni? mindegyik SE telefonnak a joystick a gyengéje.
mert nincs értelme... én se használom....
max a hívásarcokat fotózom le vele...
max a hívásarcokat fotózom le vele...
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]