2396
-
Antonio #191 Van 1 progi épp most töltök 1 south park részt át kódolva ha müxik adom majd a linket.
Telo ISTEN. -
G_ArchAngel #190 Újabb képek a mobiltelefonnal...
-
G_ArchAngel #189 jah, és Motorola V600 USB kábelével ellentétben ez a kábel csatlakozás közben tölti az akksit... -
G_ArchAngel #188 én max 15-20 dalt hallgattam egyfolytában, addig változatlan maradt a töltés jelző sáv... -
G_ArchAngel #187 mivel csinálok ilyen videót pl. avi-ból vagy mpeg-ből? -
G_ArchAngel #186 elküldve -
#185 Nekem is tudna valaki küldeni videókat ??? megköszönném
[email protected] -
#184 és ugyanez 3gp-s teljes másfélórás filmek esetére is érdekelne :) -
#183 egy dolog érdekelne, mp3-mat mennyi ideig lehet rajta hallgatni, meddig bírja az akksi? -
Antonio #182 Akkor még csak 1GBos kari votl tudtommal.De azóta kijött a 2GBos is.
(95K asszem) -
#181 Tök mind1, a W800 is bővíthető lesz... -
G_ArchAngel #180 Szóval, ha lehet, akkor szólj a Sony-Ericsson-nak, mert Ők csak 1 GByte-ra való bővítésről tudnak :DDD
amúgy a reklám szerint az egyik zene, a másik képkezelő telefon - az pedig már csak lelkivilág kérdése, hogy férfiként nem szeretnék kitenni az irodai asztalomra egy narancssárga telefon:)
de asszonynak megveszem, az holtbiztos!
amúgy ismerve már a K750i-t, a párom és egy Nokia-függő barátom is belátta: ebben az árkategóriában nincs versenytársa a K750i/W800i párosnak...
-
G_ArchAngel #179 W800i
Tároljon többet
A W800i készülék rengeteg memóriával rendelkezik kedvenc számai, képei és videói tárolásához. És ha többet szeretne tárolni, használjon Memory Stick™ PRO Duo kártyát. A telefon belső memóriája mellett 1GB-ig bővíthető memóriakártyát is használhat. Ez képek ezreit jelenti. És zeneszámok százait. A készülékhez tartozó 512MB-os Memory Stick PRO™ Duo kártya lehetővé teszi körülbelül 150 zeneszám, vagy 10-15 teljes CD tárolását.
K750i
Tárolja képeit
Felesleges hangsúlyozni, hogy a legjobb képeit szeretné tárolni. A K750i készüléket 34MB belső memóriával és egy, a készletben található 64MB Memory Stick Duo™ kártyával forgalmazzuk. A K750i a kompatibilis Memory Stick Duo™ kártyával 1 GB-ig bővíthető. -
Antonio #178 W800 is ugyanúgy bővithető már 2GB ig.
CSak ahhoz 512 es memkari jár és a jobbik headset.
+ másik szoftver ami engedi hogy kikapcsolva is hallgass zenét róla.
SZal K750i 512es memkarival és másik headsettel másik szoftal ugyanaz ... -
#177 be happy -
G_ArchAngel #176 semmennyire, simán megy full memóriakártyával, mp3 hallgatás közben a fotószerkesztés vagy sms írás...
ebből a szempontból javult a T610-hez képest... -
G_ArchAngel #175 nem, fix 512...
a K750i a férfiasabb, buisness jellegű telefon, míg a W800 egy fiatalos jukebox... -
#174 Ha tele van a memória kártya akkor mennyire lasul be ??? -
#173 Én ugy tudtam hogy a W800 is bővithető 1GB-ig. -
G_ArchAngel #172 igen és nem bővíthető, tehát elvileg drágább lesz az alapára (kb. +10-15e), de a K750i értékesebb lesz 1 GByte MemoryStick Duo Pro-val...
Én egy 512-est raktam bele és így közel 100 db mp3 van most a telón...
Ráadásul könnyen kezelhető, mert enged sok új foldert/subfoldert létrehozni, így nem kell ömleszteni...
MegaBass bekapcsolva, 80%-os hangerő - kíváló útitárs:) -
#171 Elvileg ugyan annyi kéne, mert még méretre is ugyan akkora, csak abba 512-es memória van. -
#170 Kösz a videókat nem rosszak ez egy jó telefon.
Kurva W800-ra lennék kiváncsi mennyibe kerül majd. -
G_ArchAngel #169 beolvassa kártyáról is, csak előtte kikellett húznom az USB kábelt...
egyszóval semmi gond nincs már a telóval:) -
Antonio #168 Live szoftvet nem engedi.
SZal akármilyen kártyát rakhatsz bele szoftal van a gond :P
-
G_ArchAngel #167 megoldva, úgy tűnik, hogy a modósított filet, csak a telefon memóriából olvassa be... -
#166 Nem lehet, hogy túlnagy és azért nem engedi? probald meg egy részlettel
Vagy az is lehet hogy memória kártyáról nem tudja berakni, mert az én E398-am se tudja... -
G_ArchAngel #165 leszedtem egy DRM packager programot, amivel állítólag orvosolható a probléma, csak nem tudom, hogyan... -
G_ArchAngel #164 én eddig kb 30 játékot és 15 theme-t töltöttem rá, appz-t nem találtam eddig...
ellenben van egy nagy problémám vele: nem tudok mp3-at csengőhangnak beállítani...
A könyvében az van, hogy csak olyan mp3-at lehet használni, ami nem jogvédett és direkt csengőhangnak készítették, mert a többit korlátozza a szolgáltató (na de hogyan?) - se Voda, se T-Mobile kártyával nem tudok mp3 csengést beállítani...
Pedig a lehetőség ott van a menüben, de letiltja... -
#163 Pont ma linkeltem az oldalt, hogy van ott egy jó test. -
#162 Király! Esetleg játékok, progik is vannak rá? -
#161 Ezer köszönet ha megteszed!!! -
G_ArchAngel #160 6-8 között kivisszük a blökiket játszani, felveszem azt:) -
G_ArchAngel #159 K750i Themes -
G_ArchAngel #158 csinálok, de akkor elküldöm, mert nincs semmilyen tárhelyem, ok? -
#157 Már csak valami vido kéne ami a telóval készült.
Na szánj meg mindket please :) !! -
G_ArchAngel #156 ez gyári feature, nem én programoztam - gondolom a svéd halászoknak:) -
#155 Test
nem'tom volt -e mar de egy eleg reszletes test -
#154 Kurva szép a kép. -
#153 Hogy csináltad? Megér ennyit a teló? Mert gondolkozok, hogy ilyet vegyek-e, vagy Symbianosat. Mennyiért vetted? -
G_ArchAngel #152 jaja, de a legjobb a zseblámpa funkció:)
bevan programozva a S.O.S morzejel: három rövid, három hosszú, három rövid...:)