37
Vészhelyzet
  • zolifr
    Sziasztok!

Az egyik pályán ezt írja ki a játék és kilép:

ER has encountered an error. Please click ok to countinue

Valaki tud ebben segiteni?
  • beecike
    Hahó!

Ha tudja vki, írja már meg. Köszi
  • beecike
    Hellosztok!

Még mindig nem tudja valKI, hogy a demó honnan tölthető le?
  • FrezeR
    szarul van optimalizálva sajnos. hiába jó a géped akadni fog. nekem is akad de amig egyszer átviszed kibirható:)
  • Shotogan
    tudom nekem is ez a problémám,az én procim még rosszabb is mint a tiéd
  • beater
    Hali, nekem annyira akadozik, hogy élvezhetetlen. (2,8-as gépem van, 9600-os videokártya, 256 ram)help.
  • beecike
    Nem tudjátok honnan lehet a demóját letölteni?
  • Shotogan
    Én letöltöttem,sztem nem olyan rossz.Nektek is nagyon sokat szaggat?Mert nálam szinte élvezhetetlen.
  • Duddits
    Torrent.
  • cicai
    Sziasztok!
    Meg tudnátok mondani, honnan lehet letölteni a játékot?
  • VinylToy #27
    Nekem állandóan hibára fut, amikor a bohócnak labort csináltatok, mi lehet a gond?
  • szanics
    olvasgattam, amiket írtatok, hát szomorú vagyok, hogy nem jó, pedig reméltem, hogy az lesz.
    Na mindegy, akkor tanulok a vizsgáimra... :D
  • Faterx
    nagyon ramaty, kár érte
  • Kovász
    Nah, végigvittem...
    Kb. 10 órába telt, a végén meg is lepődtem, hogy "csak ennyi?"
    A játék egyetlen pozitívuma sztem, hogy folyamatosan jönnek a kisebb-nagyobb küldik, amik egyébként nem is rosszak (jön vmi filmsztár, akit meg kell gyógyitani, vele együtt pár riporter, akikre rá kell uszítani a szekusokat, később kapunk medikusokat, akiket felügyelni kell, hogy nehogy kinyírják a betegüket, stb.), és ezért folyamatosan van mit tenni. De egyébként nem egy nagy "wasistdas".
  • Serpa
    2-3 óra után meguntam.
    ezalatt 1x volt, hogy a traumába hívtak sürgős esett miatt, hogy bambuljak mi történik.

egymás után 2 páciensem is meghalt, de semmi nem történt, éltem tovább világom.

irányítás is rossz.
    beragad, nem oda megy ahova akarom vagy el sem indul.
  • Kovász
    Nah, kipróbáltam, és nem vmi nagy szám
    Kicsit Simses, az a lényeg, hogy fejleszteni kell magunkat a gyógyítás 6 területén (kardiológus, gyerekorvos, stb.), meg közbe figyelni kell az emberünk tulajdonságait, hogy ne menjenek nagyon le (ebből 3 van: tisztaság, energia, feszültség), és lehet a korházban dolgozókkal is beszélni, és építeni a kapcsolatokat. Igazából abból áll az egész, hogy kimegyünk a váróba, ott ráklikkelünk egy betegre, akkor emberünk vagy meg tudja állapítani, hogy mibaja, vagy nem. Ha megtudja, elküldjük az egyik ágyba, odamegyünk, ráklikk, elkezdi gyógyitani, tudásunktól függően vagy sikerül, vagy nem, közbe meg fejlődik. Időnként vannak kis küldetések, pl vmi fontos ember jön, akit el kell látni, vagy ilyesmi.
    A játék fejezetekre van osztva, 1 műszak=1 epizód, és mindig van vmi sztori is.
    Még csak az első napon vagyok túl, de már látom, hogy nem fogok vele sokáig játszani

Jah, és a Theme Hospitalhoz semmi köze, max. annyi, hogy ez is korházban játszódik.

Összességében 1 próbát azért megér, mert csak 500 mega a cucc.
  • Duddits
    Valaki próbálta már?
  • Pluskast
    Annak idején úgy kb 8 éve létezett egy Theme Hospital nevű orvos manager játék. Az nagyon tetszett. Ha ez is hasonló akkor nem lehet olyan rossz.
  • Istencsászár
    elég ratyi gémnek tünik
  • Istencsászár
    de mondja:D
  • Lacc
    Nahát nemmondod!
  • Dj Xyberpunk
    Fenn is van! Már töltöm lefelé :-)
  • magus
    hat a trailere nem valami meggyozo
  • magus
    Kovats doki akarok lenni!
  • Serpa
    ER (c) Vivendi Universal Games RELOADED 40x15 MB
  • seAke
    azt majd rádesik a helikopter!
  • Taranov
    Nekem a pongrácz péter a kedvencem.
    Ja, hogy ez nem az? Akkor a ross doki.
  • Dichter
    Na jó. No off

[énnyertem]
  • Dichter
    kiütlek pazze!!4
  • cyrus #8
    kapod a beöntést, sokat rosszalkodsz !
  • Dichter
    Theme Hospital utánzat. Az is csak azért jött be, mert humoros volt.
  • Adam5
    nem fps lex :P, lol mien is lenne fps-ben mqteni :D
  • Dichter
    Én meg azzal az orvosi stábbal, aki levágja a kezed
  • NEOreg3
    operálós fps?

DDDD:
  • cyrus #3
    én a románóval leszek
  • Adam5
    Nekem a sorozat bejön, úgy hogy nagyon kiváncsi leszek a game-re!
  • Adam5
    "Biztos tudjátok, hogy játék készül a Vészhelyzet című kórházsorozatból. Nem, nem a magyar változatából :) Most lőtték fel a honlapját, ahol már elég bőséges tartalommal találkozhatunk. Háttérképektől kezdve trailerig. Úgy nézem, a főbb szereplők arca visszaköszön majd. Királyság."
    honlap

Infó: Gamestar