Százmillió Athlon chipkészletet adott el eddig a VIA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az enyémben többször volt már harmadik vinyó az állandó kettõ plusz dvd-író mellett és semmi gond nem volt vele. A problémád biztos, hogy nem chipset szintû volt.

Nekem nem akart sehogysem egyutt mukodni 3 vinyo es 1 cd iro a kt266a-ban. Viszont az nforce2 ultrammal nagyon elegedett vagyok, via-t tobbe nem veszek.
Zombye: Attol, hogy lassu volt még nem jelenti azt hogy vacak lett volna a kt266! Semmi gond nem volt vele.

asysoft
Csatlakozom az elõttem szólókhoz: nekem is VIA chipkészletes alaplapom van (KT266A), s nekem sem adódott vele problémám.

/*WTF?!*/

A K6-2-õmhöz nekem is mvp3g2-es volt és egyáltalán nem volt olyan veszélyes mint azt annak idején a sok inteles állította, ellenben sokkal olcsóbb volt azoknál, egy cel366-os volt akkor legalább 25 míg egy 450-es k6-2 12.
Azután egy KT266A-t és egy KT333-t vettem amit máig használok és tökéletesen elégedett vagyok velük.

Kt266a jokis cucc, en meg mindig azzal nyomom
2100+@2400+ procival. Meg lehet beujjitok bele egy 2600+ procit troughbred, az mehet ugy 3000+ korul talan. Azert nem gyakori, hogy egy tobb mint 2 eves cucc meg ma is utokepes.
a kt266 konkrétan vacakul sikerült, de szinte azonnal kiadták a kt266a-t az már jó volt. jelenleg egy KT600-as albatron lapom van, abszolút meg vagyok vele elégedve.
kt133a óta csak jó cuccokat nyomat a via! Persze nem mindig volt a top speed lapkakészlet, de gondok nem nagyon voltak vele. k6-2 höz meg az mvp3-as volt még nagyon jó!

en is szerettem a viat.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

nemcsakfeel
a régi via-kkal nincsenek jó tapasztalataim, de az utóbbi pár évben csak jókat hallok róluk.
így tovább.

*hihi ** *

arnyek1000
Nekem van VIA is meg Nforce-os is de a VIA az olcsobb és sokkal több cucc van a lapon mint az Nforce-ososmon

Nekem most is VIA van már évek óta és az elõzõ is az volt. Tökéletesen elégedett vagyok vele, bár lehet, hogy a következõ nVidia lesz. Emlékszem még pár éve milyen sokan prüszköltek a VIA szó hallatán. Nagyot változott azóta a világ.

[HUN]PAStheLoD
Ugyan nekem nForce-om van , de a régi VIA-mmal se volt sose gondom, stabil volt , jó volt .. remélem majd lesznek még jó chipkészletei!

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]