16
3D Hologramos matrica
-
Mr.Max #16 Hello!
Érdeklődnék, hogy családi fotókrol lehet-e házilag hologramos képeket készíteni.
Teljesen laikus vagyok a témában, ha valaki tudja hogy milyen eszközök berendezések szükségesek kérem írja le ide a fórumba.
Nem nagyüzemi témáról van szó, kb. 100.000Ft ig mennék el a befektetést illetően.
Előre is köszi!
Üdv. -
#15 csak egy kis logo kellene 2x2cm -
#14 Tudsz olyat? Kéne párezer a kínai havernak. :) -
Cicero #13 Az a hologram amiket a cd-re is szoktak tenni?
U.I: Sorry a #11-esért... -
Cicero #12 Mien cégnek? -
Cicero #11 Mien cégnekhttp://www2.freeweb.hu/relaks/smilies/_colored/BlYe/yellow/yellow_question.gif -
#10 akkor lehetne pénzük egy normális weboldalra... mert ez szégyenletes. -
#9 Mindenkit megijeszt ez a sok referencia, ez azt jelentheti, hogy drága mókáról van szó :) -
#8 jóe? -
Shadow_THH #7 ez király, én is kiváncsi lennék a cimre -
#6 vagy holgram galeria? na mar a cimet se tudom -
#5 hologram studio BP, de a cimet se tudom meg kozelebrol sem, mert mar 6 eve nem voltam BP es felejtek -
#4 sajna nem, és messze is lakok hogy azt mondjam elszaladok hozzájuk megkérdezni. guglival esetleg próbálkozz vagy hátha valaki tud jobbat -
#3 tudnal valami telefonszamot adni vagy email cimet? (a cegem reszere szeretnek gyartatni holokat) -
#2 budapesten a ferenciek terénél van az a fedett udvar-rész, ott van egy hologram-bolt (legalábbis nyáron még volt) ott kérdezd meg szerintem, ők ha jól emlékszem foglalkoznak egyéni megrendelésekkel -
#1 Sziasztok! nem tudjatok hol lehetne gyartatni 3D hologramos matricat?