Paint Shop Pro

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Képmesterek! Aki eléggé otthon van ezekben a progikban(PsP, Photoshop) és van egy kis szabadideje az csináljon már nekem pár képet a készülõ oldalamra. Aki tud segíteni kérem küldjön privát üzit és megbeszéljük.

Köszi

Loogan
Egyetértek az elõttem szólókkal. Nagyon jó progi a PSP, én elég sokat grafikáztam anno. Mindent tud ami a pixelgrafikához kell...

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

én régóta használom a paint s-ot, és nekem nagyon tetszik bár photosoppal még nem volt alkalmam dolgozni 😊
RelakSfromhome
nyah, bement kedvencbe, hátha lesz kérdésem 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Tuvok
PSP egyszerûbben kezelhetõ, mint Photoshop, nekem utóbbi nem is jött be annyira, nem találtam olyan funkciót Photoshopban, amit legalább ugyanúgy, vagy esetleg jobban ne tudott volna a PSP .

gnar killer
én ezt használom és nekem megfelel, bár nem megy még minden^.^'

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™

én is meg vagyok elégedve a psp-vel, tényleg majdnem mindent tud amit a photoshop és ugye az még a gépemen el is bir futni egy winamp ablak mellett 😄D

http://www.lohere.net - a MagyarChan

nemcsakfeel
mindent meg tudsz vele csinálni, és nem igényel akkora erõforrást mint a photoshop ( bár ez manapság már nem számít 😞)
gyorsan lehet vele dolgozni ha már kicsit is ismered, magyarosítás lál. mégis mit gondoltál benne magyarosítani?
- effektnél úgyis az a lényeg, hogy mutat egy preview képet és vagy tetszik, vagy változtatsz vmilyen paraméteren.
- a többi menü teljesen egyértelmû, szinte 0 nyelvtudással mindent megértesz benne. vagy szeretnéd ha a file kiírás helyett fájl lenne? <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

*hihi ** *

Breki33
én mást mondtam? P
RelakSfromhome
ja, meg szerintem sokkal kezesebb. Én photoshop-ot csak 8 bitestõl eltérõ színkészlethez, meg dds mentéshez szoktam használni

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

És tudnál valamelyikhez magyar nyelvû leírást vagy magyarítást?

Sil78
Szerintem a Paint Shop Pro is kb ugyanazt tudja, mint a Photoshop.

These are my friends, see how they glisten...

Azóta már találtam a DC-n.
Adobe Photoshop 8.0 Hungarian Win
Ez jó?

Met

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Adoba Photoshop jó lesz?(azt találtam)

Egy linket tudnál adni?

Breki33
Arra is jó de talán a Photoshop jobb
Nekem logókészítésre és ilyenekre kéne.(honlaphoz)

Breki33
nem, de sztem nemis kell

én fõleg képjavításhoz használom illetve kiegészítõkhöz
Hali!

Most kezdtem el használni a progit, mivel elég sokan ajánlották.
Ide kérném azok véleményét akik már régóra használják a progit.
+valaki tud hozzá magyarítást?

Elõre is, kösz

← ElőzőOldal 7 / 7