Paint Shop Pro
← ElőzőOldal 7 / 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Képmesterek! Aki eléggé otthon van ezekben a progikban(PsP, Photoshop) és van egy kis szabadideje az csináljon már nekem pár képet a készülõ oldalamra. Aki tud segíteni kérem küldjön privát üzit és megbeszéljük.
Köszi
Köszi
Egyetértek az elõttem szólókkal. Nagyon jó progi a PSP, én elég sokat grafikáztam anno. Mindent tud ami a pixelgrafikához kell...
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
én régóta használom a paint s-ot, és nekem nagyon tetszik bár photosoppal még nem volt alkalmam dolgozni 😊
nyah, bement kedvencbe, hátha lesz kérdésem 😊
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
PSP egyszerûbben kezelhetõ, mint Photoshop, nekem utóbbi nem is jött be annyira, nem találtam olyan funkciót Photoshopban, amit legalább ugyanúgy, vagy esetleg jobban ne tudott volna a PSP .
én ezt használom és nekem megfelel, bár nem megy még minden^.^'
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
én is meg vagyok elégedve a psp-vel, tényleg majdnem mindent tud amit a photoshop és ugye az még a gépemen el is bir futni egy winamp ablak mellett 😄D
http://www.lohere.net - a MagyarChan
mindent meg tudsz vele csinálni, és nem igényel akkora erõforrást mint a photoshop ( bár ez manapság már nem számít 😞)
gyorsan lehet vele dolgozni ha már kicsit is ismered, magyarosítás lál. mégis mit gondoltál benne magyarosítani?
- effektnél úgyis az a lényeg, hogy mutat egy preview képet és vagy tetszik, vagy változtatsz vmilyen paraméteren.
- a többi menü teljesen egyértelmû, szinte 0 nyelvtudással mindent megértesz benne. vagy szeretnéd ha a file kiírás helyett fájl lenne? <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
gyorsan lehet vele dolgozni ha már kicsit is ismered, magyarosítás lál. mégis mit gondoltál benne magyarosítani?
- effektnél úgyis az a lényeg, hogy mutat egy preview képet és vagy tetszik, vagy változtatsz vmilyen paraméteren.
- a többi menü teljesen egyértelmû, szinte 0 nyelvtudással mindent megértesz benne. vagy szeretnéd ha a file kiírás helyett fájl lenne? <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
*hihi ** *
ja, meg szerintem sokkal kezesebb. Én photoshop-ot csak 8 bitestõl eltérõ színkészlethez, meg dds mentéshez szoktam használni
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
És tudnál valamelyikhez magyar nyelvû leírást vagy magyarítást?
Szerintem a Paint Shop Pro is kb ugyanazt tudja, mint a Photoshop.
These are my friends, see how they glisten...
Azóta már találtam a DC-n.
Adobe Photoshop 8.0 Hungarian Win
Ez jó?
Adobe Photoshop 8.0 Hungarian Win
Ez jó?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Adoba Photoshop jó lesz?(azt találtam)
Egy linket tudnál adni?
Nekem logókészítésre és ilyenekre kéne.(honlaphoz)
Hali!
Most kezdtem el használni a progit, mivel elég sokan ajánlották.
Ide kérném azok véleményét akik már régóra használják a progit.
+valaki tud hozzá magyarítást?
Elõre is, kösz
Most kezdtem el használni a progit, mivel elég sokan ajánlották.
Ide kérném azok véleményét akik már régóra használják a progit.
+valaki tud hozzá magyarítást?
Elõre is, kösz
← ElőzőOldal 7 / 7