6
  • mechorg
    Meg különben is: milyen jogi alapja van annak, hogy bármimet is lehallgathatják?
  • mechorg
    Jó, tudom hogy nem alaptalan, de nem tudom hogy hogy küszöbölik ki azokat a dolgokat amiket Shep mondott.
  • mechorg
    Az a legjobb, mikor a levél egy általad ismert személy nevében jön. Na az proof : ) (Persze ettol még nem fogod megnyitni, csak meglepett mikor az egyik ismerosömnek ilyen jött.)

Amúgy az egyik magazinban olvastam, hogy volt egy levél, amit kértek továbbküldeni, merthogy mindenféle szervezetek figyelik és fizetnek érte, és valami rákos kislány megmentésére kell a pénz. Nem volt elérheto megbízható személy a közelben, így a házi informatikusukat kérdezték meg hogy lehetséges-e, mire azt mondta, hogy erre csak az olyan naaaaaaagyon naaaagy hatalmú szervezetek képesek, mint az FBI. (Valahogy elmosolyodtam...) (Meg az FBI amúgyis belügy elvileg.) (Meg különben is.)
  • Shep
    Nekem is jött ilyen, mondom ezek mekkora marhák, azt hiszik beveszem az új vírusukat, mi alapján kapcsolja össze a freemailos címemet az ipm-el, ami ráadásul dinamikus, ugyan már, korábban keljenek fel, mellesleg kiváncsiságból pandával megnézettem a levelet és úgy kiszűrte, hogy w32 akármi mint a pinty.
  • Tetsuo
    Húzzanak haza.
  • Magnetic