26
  • dez
    Már tegnap elolvastam, és? Nem kérdezhetem, amit kérdeztem, főleg feltételes módban?
  • Cat #25
    belinkeltem az amd közleményét, olvasd el.
  • dez
    Miért ne lehetne benne több, ha a gyártó úgy gondolja, több részletet hoz nyilvánosságra a bemutató keretében? Tavaly már bemutattak egy dual-core Opteront, remélhető volt némi részletezés. (Bár lehet, hogy akkor folyamodnak ehhez a "holnap mutatjuk be"-hez (mármint úgy általában a gyártók és az újságírók titkos összeesküvő szövetsége ), ha nem lesz miről írni, és "izgalmasabb", hogy "hú, holnap mutatják be", mint hogy "ma bemutatták, ennyi, pont".)
  • Cat #23
    a következő hírben azonkivül hogy "bemutatták", pont, semmi ujdonság nem lenne.

[URL=http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543~94936,00.html]PR szólamok: "Vezet az AMD", "maximum teljesítmény", "vásárolóközpontú fejlesztés"[/URL]
  • dez
    Imádom, amikor megjelenik egy ilyen cikk, hogy "holnap mutatja be", aztán hetekig semmi hír róla.
  • TeszteloPontHu
    "Ígérete szerint az ikermagos chipek teljesítményben maguk mögött hagyják majd a jelenleg kapható egymagos processzorokat."

Különben mi értelme lenne az egész fejlesztésnek???
  • acdc
    Jah!
  • Kis-Bob
    Nekem már 10 éve AMD van. asszem hűséges maradok hozzá
  • asysoft
    Kíváncsi leszek ezekre az A64-ekre, hogyan is fognak valójában teljesíteni.
  • tehen_m
    Pontosabban a q3 is támogatja :D
  • acdc
    Itt most mindenki hülyéskedik a cikk író is ?!
    Már a Wolfeisten is támogatta ami 2-3 éves.Persze csak akkor adja be opcioként a menübe ha ht vagy dual procis a gép.
    Amúgy kilehet próbálni pl nero 6 (ami szintén támogatja) kodolás és melette egy ht progi vagy game vagy sorolhatnám...
  • lmisi
    Nem lesz ez gyenge, csak várni kell 1 évet mire kiforrja magát, addigra alkalmazás is lesz hozzá rendesen. Legalábbis linux,unix (bsd) rendszereken, bocsi hiszen ezeken már évek óta van
  • archkoven
    Nem tudom miért, de én valahogy egyáltalán nem vagyok bezsongva most, hogy jönnek a többmagos processzorok.
    Remélem kellemesen fogok csalódni.
  • dez
    Azzal természetesen egyerétek, hogy az ilyesmi rossz. Csak azt bátorkodtam megjegyezni (vagyis utalni erre), hogy ha nagyon akarnának, tehetnének a fejlesztők a játékokba (is) HT támogatást, lehetőleg ki-be kapcsolhatóan. Néhány más programban így van megoldva. Persze ez némi pluszmunka. És kérdéses, mennyi gyorsulást eredményezne.
  • Yv@n
    Szerintem arra gondlt, bosszantó magatartásként, mint mikor az Intel kijelentette, hogy desktop szinten nem kíván különösebben lépni a 64 bit irányába, mert nincs rá igény.
  • benli
    asszem olyan gyorsan megtanul ez a csecsemő járni,hogy nem győzöm forintálisan utolérni- vagy követni. - mióta frissítek tartozok. - pénztárcám fogom frissíteni.
  • dez
    Belédkötés? Ugyan, ugyan... Ez egy fórum, ahol beszélgetés folyik, amibe beletartozik az esetleges - jogosnak érzett - ellenérvek közlése. De akkor inkább hagyjuk az egészet.
  • FTeR
    nem, mert mint írtam:
    "[..]nem bírom, sehol sem." a hangsúly a végén van. teljesen általánoságban vetettem fel a problémát, csak a példaválasztásnál megragadtam azt a helyzetet ami jelen esetben előidézte bennem az ellenérzést.

másrészt, eltérve a jelen tárgytól, viszonzásképpen a belémkötést, a példádban említett felállásra is Nem a válaszom, mert ne is készüljenek olyan programok amik csak egyik vagy csak másik kártyára optimizálnak. hamár optimizálnak, akkor vagy válasszanak valami köztes megoldást vagy külön-külön mind a kettőre végezzék el.
  • dez
    Hmm, ez kb. olyan, mint ha azt mondanád, nem fognak semmit ATI-ra optimalizálni, mert csak a piac felét fedi le.. :) Nem?
  • FTeR
    az az én probléma felvetésemben nem számít
  • dez
    Dehát az újabb P4-esekben már van. És az mégiscsak a piac jelentős része.
  • dez
    "Hozzátette, hogy az ikermagos processzorok nem igényelnek új tokozást, így kényelmesen együttműködnek a legújabb konfigurációkkal."

Ebbe a 754-es is beleértendő, vagy csak a 939?
  • FTeR
    "DeOnis ezt azzal magyarázta, hogy a játékok nagy többsége nem támogatja a technológiát, így nem várhatunk jelentős teljesítménynövekedést egy ilyen megoldástól."

ezt a hozzáállást nagyon nem bírom, sehol sem. addíg míg a proci nem támogatja (mert várja, hogy szükség legyen rá) a szoftverek sem fogják, mert mért támogassák ha egyszer nincs. így sosem lesz belőle semmi.
  • arty
    110W ...hm. 2 ghz-re saccolom a sebességét, hiszen a 2.2ghz 3500+ 0.09es procijuk max 67W-os ...

mondjuk, h optimalizáltak valamin, különben csak 1.8ghz lehetne a cucc, ami sztem kevés, lévén a legtöbb APP csak egy proocit használ majd.

szóval ciki ... :)
  • NeoMaN
    Kell hozzá majd egy aktatáskányi aksi is... :)
  • Mice
    hordozhato presscott fogyasztás:)