26
-
dez #26 Már tegnap elolvastam, és? Nem kérdezhetem, amit kérdeztem, főleg feltételes módban? -
Cat #25 belinkeltem az amd közleményét, olvasd el. -
dez #24 Miért ne lehetne benne több, ha a gyártó úgy gondolja, több részletet hoz nyilvánosságra a bemutató keretében? Tavaly már bemutattak egy dual-core Opteront, remélhető volt némi részletezés. (Bár lehet, hogy akkor folyamodnak ehhez a "holnap mutatjuk be"-hez (mármint úgy általában a gyártók és az újságírók titkos összeesküvő szövetsége ), ha nem lesz miről írni, és "izgalmasabb", hogy "hú, holnap mutatják be", mint hogy "ma bemutatták, ennyi, pont".) -
Cat #23 a következő hírben azonkivül hogy "bemutatták", pont, semmi ujdonság nem lenne.
[URL=http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543~94936,00.html]PR szólamok: "Vezet az AMD", "maximum teljesítmény", "vásárolóközpontú fejlesztés"[/URL] -
dez #22 Imádom, amikor megjelenik egy ilyen cikk, hogy "holnap mutatja be", aztán hetekig semmi hír róla. -
#21 "Ígérete szerint az ikermagos chipek teljesítményben maguk mögött hagyják majd a jelenleg kapható egymagos processzorokat."
Különben mi értelme lenne az egész fejlesztésnek??? -
acdc #20 Jah! -
#19 Nekem már 10 éve AMD van. asszem hűséges maradok hozzá -
#18 Kíváncsi leszek ezekre az A64-ekre, hogyan is fognak valójában teljesíteni. -
tehen_m #17 Pontosabban a q3 is támogatja :D -
acdc #16 Itt most mindenki hülyéskedik a cikk író is ?!
Már a Wolfeisten is támogatta ami 2-3 éves.Persze csak akkor adja be opcioként a menübe ha ht vagy dual procis a gép.
Amúgy kilehet próbálni pl nero 6 (ami szintén támogatja) kodolás és melette egy ht progi vagy game vagy sorolhatnám...
-
lmisi #15 Nem lesz ez gyenge, csak várni kell 1 évet mire kiforrja magát, addigra alkalmazás is lesz hozzá rendesen. Legalábbis linux,unix (bsd) rendszereken, bocsi hiszen ezeken már évek óta van -
archkoven #14 Nem tudom miért, de én valahogy egyáltalán nem vagyok bezsongva most, hogy jönnek a többmagos processzorok.
Remélem kellemesen fogok csalódni. -
dez #13 Azzal természetesen egyerétek, hogy az ilyesmi rossz. Csak azt bátorkodtam megjegyezni (vagyis utalni erre), hogy ha nagyon akarnának, tehetnének a fejlesztők a játékokba (is) HT támogatást, lehetőleg ki-be kapcsolhatóan. Néhány más programban így van megoldva. Persze ez némi pluszmunka. És kérdéses, mennyi gyorsulást eredményezne. -
Yv@n #12 Szerintem arra gondlt, bosszantó magatartásként, mint mikor az Intel kijelentette, hogy desktop szinten nem kíván különösebben lépni a 64 bit irányába, mert nincs rá igény. -
benli #11 asszem olyan gyorsan megtanul ez a csecsemő járni,hogy nem győzöm forintálisan utolérni- vagy követni. - mióta frissítek tartozok. - pénztárcám fogom frissíteni. -
dez #10 Belédkötés? Ugyan, ugyan... Ez egy fórum, ahol beszélgetés folyik, amibe beletartozik az esetleges - jogosnak érzett - ellenérvek közlése. De akkor inkább hagyjuk az egészet. -
FTeR #9 nem, mert mint írtam:
"[..]nem bírom, sehol sem." a hangsúly a végén van. teljesen általánoságban vetettem fel a problémát, csak a példaválasztásnál megragadtam azt a helyzetet ami jelen esetben előidézte bennem az ellenérzést.
másrészt, eltérve a jelen tárgytól, viszonzásképpen a belémkötést, a példádban említett felállásra is Nem a válaszom, mert ne is készüljenek olyan programok amik csak egyik vagy csak másik kártyára optimizálnak. hamár optimizálnak, akkor vagy válasszanak valami köztes megoldást vagy külön-külön mind a kettőre végezzék el. -
dez #8 Hmm, ez kb. olyan, mint ha azt mondanád, nem fognak semmit ATI-ra optimalizálni, mert csak a piac felét fedi le.. :) Nem? -
FTeR #7 az az én probléma felvetésemben nem számít -
dez #6 Dehát az újabb P4-esekben már van. És az mégiscsak a piac jelentős része. -
dez #5 "Hozzátette, hogy az ikermagos processzorok nem igényelnek új tokozást, így kényelmesen együttműködnek a legújabb konfigurációkkal."
Ebbe a 754-es is beleértendő, vagy csak a 939? -
FTeR #4 "DeOnis ezt azzal magyarázta, hogy a játékok nagy többsége nem támogatja a technológiát, így nem várhatunk jelentős teljesítménynövekedést egy ilyen megoldástól."
ezt a hozzáállást nagyon nem bírom, sehol sem. addíg míg a proci nem támogatja (mert várja, hogy szükség legyen rá) a szoftverek sem fogják, mert mért támogassák ha egyszer nincs. így sosem lesz belőle semmi. -
#3 110W ...hm. 2 ghz-re saccolom a sebességét, hiszen a 2.2ghz 3500+ 0.09es procijuk max 67W-os ...
mondjuk, h optimalizáltak valamin, különben csak 1.8ghz lehetne a cucc, ami sztem kevés, lévén a legtöbb APP csak egy proocit használ majd.
szóval ciki ... :) -
#2 Kell hozzá majd egy aktatáskányi aksi is... :) -
Mice #1 hordozhato presscott fogyasztás:)