6
  • Tetsuo
    #6
    Értsd már meg h a monitorod játékra tuti nem yo!
  • killahdog
    #5
    Hát nem tudom
    Samsung Syncmaster 910T-t használok már jó ideje, igaz, hogy nem játékra, hanem tervezésre (tehát 25ms böven jo, de amugy filmhez is), és a CRT monitorokat odaveri :) Minden téren. Persze az idiotáknak még mindig nem lehet megmagyarázni hogy ez az LCD már nem az a LCD ami jopár éve volt. :/

    Amugy amit észrevettem, 16,7 és 16,7 között is van különbség !
    Nem mindegy hogy a tesco auchan vagy ilyen fostarisznya helyeken kaphato 50 ezres yukimokonayuchi monitort veszed, aminek kicsit sárgás a képe, és ne mozgasd a fejed elvü látószöge van, vagy pedig egy normális monitort. Én Lg és Samsung között nézelödtem, ez nyert a dvi meg a szinei miatt. De lg is fasza. a többi nagyon gáz. iyama volt még nagoyn szép azthiszem, de az X drága volt.
    Eizo... na igen az meg sztem mindenki egyik álma.
  • dez
    #4
    Igen, állítólag a SED eleve jobb képminőséget ad, mint bármilyen LCD.
  • dez
    #3
    Ehh, az Eizo monitorokban is olyan spéci elektronika van, ami 10, illetve újabban 14 biten dolgozza fel a színjeleket (színösszetevőnként, tehát összesen 30, illetve 42). Így nincsenek hibás színsávok, finoman állíthatóak a képjellemzők (itt állítható pl. a színtelítettség is). De a szép színekért elsősorban a képmegjelenítő fizikai tulajdonságai felelősek. Jobb panel: szebb színek, mélyebb fekete, stb.
  • EvoWRC
    #2
    Mindenesetre nagyon biztosak a dolgukban:
    "a vállalat szerint versenytársainál hatvanszor jobb képminőséget produkál"
  • Tetsuo
    #1
    Ehhez nagy felbontás és kontraszt is kell, különben nem ér semmit.
    A Toshiba pedig a Canon-nal a SEDen dolgozik 1000rel állítólag, most akkor melyik a nyerő?