307
Újabb FPS csoda...
-
#27 én nem tom má naon szkeptikus vaok az átirratokkal kapcs. kivéve talán splinter cell, most itt a multiplatformságra [húzzunk le minél több pénzt!!!] gondolok...
itt volt ugye brothers in..[gépigény], meg driv3r [oh :(], láttam erről is a videót, de félek!!
Cold Fear-re szavazok! -
#26 nekem má megvan! majd húzom -
#25 Mi van már?Még fizetősőn sem látom. -
#24 Hát sehol semmi pedig va sok torrentes oldal de semmi. -
Gabe18 #23 Kis 11 megás videó a gamestar-on.Azért jó kis game lehet ez...
Video. -
Gabe18 #22 Hát kb eddig azért én is eljutottam...
Azért kösz. -
#21 Ti látjátok valahol? Mert én az égvilágon seholse. Még torrenten se. -
#20 Akkor kiirás nélkül ez sem megy.
Mostanában nagyon sok az ilyen clone-os game.
5.2-es Blindwrite-al kell kiirni auto profile-al és lassan. -
#19 olyan mint a clone cd csak DVD-BE !! -
Gabe18 #18 Nforce:
Project: Snowblind (c) Eidos Interactive *CLONEDVD* 55x50
Hát ez a "clonedvd" nem tudom milyen lehet,még nem találkoztam ilyen verzióval,de legalább kijött... -
Gabe18 #17 Project: Snowblind Eidos Interactive 03/15/05 NA
Project: Snowblind Eidos Interactive March 2005 EU
Akkor talán ma... -
03.15.-én már kapható !:)
Vélemény: Ötletes jópofa Fps!;) -
#15 Igy igaz, hangulatos, dögös grafika, lendületes játékmenet, ügyes dolgok, mégis kicsit elnagyolt, felületes talán ezért nem igazán nagy játék, de mindenképpen jó összességében. -
#14 Nem értek egyet Veled.
A kicsit sablonos sztoritól eltekintve tökéletesen kitalált világot hoztak össze, a Far Cry óta szerintem a legjobb FPS.
Akár Deus Ex FPS-ként is emlegethetnénk, mert tényleg a Tracer Tong féle futurisztikus Hong Kongban járunk, minden a helyén van a játékban. (Aki látta a Ghost in the Shell Innocence-t, az tudja kb. miről van szó) -
#13 félni... -
#12 Xboxon tolom...sztem jó kis pörgös futurisztikus akció, némi interaktivitás a környezetben, jópofa fegyver-tárgyhasználattal, egyszeri végigjátszásra tökéletes.. / számos hibával, de ennél nem akarom ezt kivesézni, egyx végig kell tolni és el lehet felejteni/. Nem vérgagyi mint a Punisher pl. ettöl nem kell -
GrimReaper78 #11 Na ja, a videok alapján nekem is hasonló benyomásom kélt. De most már ki vagyok éhezve vmi efpéesre, így talán ez is megteszi majd... -
Gabe18 #10 Dönteném ha látnám,de egyenlőre se hire se hamva... -
#9 Csak szoklok hogy volt hozza alkalmam tesztelni es nem szeretnek rola velemenyt mondani. Mindeki maga dontse el hogy miterdemes jaccani... ezt vagy a Windows allat mukodo Solitairet:D -
GrimReaper78 #8 EGyébiránt a gamespot nagy farfárzengés közepette reklámozza, hogy a PC-s verzió is a boltok piacán figyel... legalábbis a tengerentúlon. Na nem mintha ez minket túlzottan érintene, a scene csaaptok mindenhová terítik az árut -
GrimReaper78 #7 Úgy tűnik, nagy megahent játék lesz, főleg a multis rész, de unaloműzőnek elmegy majd, amíg meg nem jelenik a SW: Republic Commando, na meg persze a BiA... -
Chaos Mad #6 jol néz ki -
flashX #5 -
#4 Az hittem megint grebber, ja hogy az én vagyok lol.
Kiváncsi vagyok erre a gamere a videok alapján nem lesz rosz. -
flashX #3 Ígéretesnek látszik! -
Gabe18 #2 Több kép és videó ITT. -
Gabe18 #1 Ahogy nézem még ennek nem nyitott topikot senki,pedig elvileg már a mai napon megjelent a cucc.A konzolos verziók már "természetessen" kijöttek az nforce-ra,a pc-s még egyenlőre várat magára.
PcDome-os beharangozó:
Az Eidos kiadott jó pár képet és egy rövid videót készülő akciójátékáról a Project: Snowblind-ról. A Crystal Dynamics fejlesztette játék a közeljövőben játszódik majd, rengeteg fejlett fegyver, hasznos képzettség és szupertitkos szerkentyű várja a játékosokat, még a télen. A történet 2065-be visz el bennünket Hong Kong-ba, Nathan Frost hadnagy szerepébe. Csak egy egyszerű katona volt, míg nem jelentkezett a Liberty Coalition-höz, ahol különböző beültetésekkel a normálisnál sokkal jobb képességekre tett szert. Mikor egy harci helyzetben megszakad az összeköttetése a vezérkarral már csak magára számíthat. A játék során különböző új biomodokat is szerezhetünk, ezzel fejlesztve katonánk képességeit. A többjátékos módban pedig akár tizenhatan is összemérhetik majd tudásuk
Képek: