Domination hamarosan a boltokban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Túl szegényes hozzá a szókincsem, hogy kifejezzem, hogy ez az állítólagos stratégia engem milyen kurvára nem érdekel.
Ezek a képek egy jó stratégiát sejtetnek??? Ó istenem!

[HUN]PAStheLoD
Nem RTS ? :'C Szemetek .. <#szomoru1><#rinya><#sir><#szomoru2>

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

M@TriX
a linket nem én nyomtam be, de gondolom azért került oda, mert õk a kiadók...
amúgy hogy esetleg jobb legyen itt a fejlesztõké:
www.wargaming.net

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

grebber
Nekem a Perimeter marhára bejött.
De ez sem tünik rossznak.

Next PC upgrade: 2022

Mindegy, TBS-bõl is izometrikusak a jók😊
A kedves cikkíró egyébként ki is próbálta a kapcsolódó linkekhez beírtat, vagy csak benyomta izomból? Csak mert mindenki nagy barátja, a Gugli kicsit másképp tudja...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Nem RTS, hanem körökre osztott stratégia.

Amióta elszakadtak az izometriától, jó RTS nem született. StarCraft az örök befutõ
alph4
Ja, a képek alapján mindenképp!<#smile>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

[HUN]PAStheLoD
Egész jó kis RTS-nek tûnik...

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]