Fagyott tenger húzodik a Mars egyenlítőjénél?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyot mondani pedig szoktam: szerény elmékhez illenek csupán a szerény megjegyzések. Persze ez vitatható, jól tudom - az az igazság szerepelni is szeretek, de majd megszokjátok.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Kis-Bob: Már korábban is felvetették kutatók, hogy a Mars nagy víztartalmú bolygó, és a sarkokhoz hasonlóan a felszín (illetve a felszínhez közeli réteg) tartalmaz vízjeget (ugyanis jég nem csak vízbõl állhat) Kérdés csupán az: amit látunk jég az vízbõl van-e, illetve ha víz, akkor az honnét ered. A víz általában vulkanikus eredetû: vulkánok köpnek a légkörbe hatalmas mennyiségû vízgõzt a kéregben zajló kémiai folyamatok ereményeképpen (Földünk vízkészlete is innen ered). De szerintem ez a jég, amit a fotón látunk egy korábbi jégmeteorból származó, a becsapodáskor felolvadt, majd a felsznen újra megfagyott anyag.
A Mars biztos úticélja lesz az emberiségnek a jövõben, erre én biztosan számítok.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
inkább így:
"Tudjuk honnan érkezett a víz, jól kivehetõk a térségben az általa kiváJt völgyek"
Kara kánként folytatom tanításom.
Szeretném látni ezeknek a jegyeknek a képét! A cikkben kétszer is hivatkoznak különbözõ jegyekre, de azt nem árulták el, hogy buszjegyrõl, vagy mozijegyrõl van-e szó?
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
- aki szeret találgatni? Én tudom, de ezen tudásom miatt lehet, hogy a zárt osztályon kellene élnem - mert a másságot nem szokták elfogadni, pedig az is egy lét forma.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
"mágneses légkör hiányával"<#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Hajra. <#vigyor2>#vigyor2>
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Én nem látok sehol sem jegyeket? De biztos az ufók szórták el, miután leszáltak a buszról. Ez pedig egyértelmû bizonyítéka az értelmes életnek.
God was a dream of good goverment. You will soon have your god, and you will make it with your own hands.