14
-
Sityi #14 Vagy inkább Tadzsikisztánba... Ott még civilizáció se nagyon van azon az egy-ké városon kívül, ami ott van... :)))))))) -
HUmanEmber41st #13 .."jelentős károkat okozva ezzel a szerzői jogok tulajdonosainak."
Ja ja nem ám a zenészeknek..azokat meg sem kérdezik...
Azt nem tudom, hogy mi történne akkor, ha a zenész a saját kiadásában adna ki albumot ??? és a jogvédelemről is maga gondoskodna?
Ha jó az album, igy is ugy is szétmásolják .
-
#12 Putyin is az illuminátusok csicskása lett. -
#11 Bah .. ideje átvándorolni az üzbég szerverekre :D -
pemga #10 Jéé, egy újabb név: IFPI. Erről még nem is hallottam, mik az ezévi előirányzott mutatószámaik? És milyen pénznemben? :) -
#9 Imádom ezen félmondatocskát: "...jelentős károkat okozva ezzel a szerzői jogok tulajdonosainak." -
bigjoe #8 Idióta barmok!!!! Nem okoz (nagy)károkat a letöltés, mert az emberek legnagyobb része letölti, de NEM VENNÉ MEG!!. (Pláne egy számért egy egész rohadt drága albumot). Az ember a kedvencét meg úgyis megveszi.
Uff. -
#7 csokis vagy vaníliás nápolyi? -
#6 Én a magam részéről a P2P mellett vagyok: a warez (értem ezalatt a filmeket és a szoftvereket is) lényege ugyanis az ingyenesség, a mindenkinek v. senkinek elv. Egyenesen patkányoknak tartom azokat, akik a warezen pénzt akarnak keresni. -
tomo #5 allitolag olaszorszagban a napolyi maffia kezeben a kaloz dvd terjesztes -
palika22 #4 Úgy látszik a maffia még nem szált be az mp3 bizniszbe........
Ha benne lenne, biztos kétszer annyiba kerülne és a kutya se merne packázni velük....... -
htmm #3 http://mp3spy.ru/en/ -
#2 irak mamár amerikai állam :D -
#1 Kiváncsi vok mire mennének egy hasonló szájttal mondjuk Irakban :)