36
Pantera side
-
bcrics #36 ehh,dime...:(
dime -
Pantallica :-) -
#34 -
Noodlee #33 Ez még mindig oda*%sz! -
#32 Nekem egyik sem jön be,inkább az eredeti;P -
derwin #31 Annyi jó remix van pedig...Megadeath meg Slipknot estébé -
#30 Mondanom sem kell melyik a jobb...
Nemhagynám,hogy remixeljék ezeket a számokat. -
derwin #29 Tessék. -
#28 Linkt,hogyan baszták el eme remek számot. -
derwin #27 Nekem a Fucking Hostile a kedvencem Panterától,abból is inkább a DnB Remix :) -
#26 Szerintem ez egy jel. :D -
Noodlee #25 Szerintem csak véletlenül esett a nyakába :P -
#24 -
Noodlee #23 Te meg bekaphatod gyökér! -
Noodlee #22 Ez a topic is elég halott :( -
#21 Pantera - Domination
3:51 - ...
With Max Volume -
bcrics #20
#19 Damageplan.net Dimebag Darrell Tribute -
#18 Egyértelműen korszakalkotó, meghatározó a szerepük, lehet szeretni, nem szeretni, de elvitatni nem lehet. Nincs "kedvenc" számom, mert minden album és minden nóta egyszerűen jó.
Sorszerű volt, hogy valami tönkreteszi a bandát, de ki mit választ és ki hogy él, respekt pantera! -
#17 letöltöttem tegnap 10 albumukat és rohadt jó a 83-as albumuk nem tetszik anyira a többi nagyon király,kár hogy nincsen már :( -
#16 Jaja :) De odabasz a 5 minutes alone live is. -
#15 a Walk c. számuk az egyik legsúlyosabb -
#14 Most hallgatom a 101 proof live albumot, egyedül az a baj, hogy fáj a fejem már a sok headbengeléstől xD -
bcrics #13 vagy pl.:flood solo by:gocbaq
tudja a srác
gitáron panterát játszik vki? -
#12 Nah, hát mi ez a nagy sunyítás itt? Tessék írni! Volt egy fergeteges banda, és csak 11 hsz. jött róla? Nem is értem! Csak hogy legyen valami téma, mondjatok tőlük kedvenc számokat. Nekem például a "5 Minutes Alone" Official Live verzóban a kedvencem. Amikor végighallgattam első alkalommal, azt hittem, orgazmusom lesz. :) Vagy dalszöveget fordítsatok le, és tegyétek be ide. Vagy bármi. -
#11 http://www.youtube.com/watch?v=u-6sTdsujLQ&search=pantera
kár hogy nem túl jó a hangminőség -
#10 bump -
Menő #9 Sajnálom az eggyüttest mert igazán jók voltak. -
#8 R.I.P. DIMEBAG
-
Gandibá #7 Jól tette a rendőr. -
#6 lelőttek aszt izs :P -
Pityi009 #5 hát sajnos nagyon igazad van de aki lelötte annak levágnám azt az újját amivel a ravaszt meghúzta, sóban áztatnám majd miután kiordibálta magát agyonverném hólapáttal pedig de jók voltak!!! -
Vegas #4 sok faszkalap..azokat kéne fejbe lőni.. -
#3 Dimebagot lelőtték. Ez végképp feltette az i-re a pontot. Ha újra összeállnak is, nem lesz soha Pantera már ... -
Takezó #2 igen, megérdemelnek? hú de nagy tápig lesz :P -
Pityi009 #1 szóval van eza rég feloszlott jó kis csapat asszem megérdemelnek ők is egy jó kis kibeszélést