142
A finn zenekar
  • DarkJedi
    Idézek a hivatalos oldalról:) :

"Sonata Arctica are going to release their long awaited live-DVD/CD »For the Sake of Revenge« on 31.3.2006 (tbc). "
  • DarkJedi
    Persze, mert ez egy koncert DVD lesz és április vége felé jön ki! :)

Amúgy az európai turnén a Doro előzenekaraként vesznek részt, de nálunk (csak nálunk) a Doro nélkül, főbandaként!! Szóval szeretik a magyar közönséget :)

Ja és április 17 az húsvét hétfő nem? :D Szóval nem gáz, hogy hétköznap van. :)
  • maxius
    A koncertre ráhibáztál ;)
    a For The Sake Of Revenge-ne viszont muszály, hogy legyenek új számok, a The End Of This Chapter-en nem voltak, mert az válogatás, de ez ALBUM lesz! Muszáááj!
  • Esrohnoil
    Egyébként nem lesznek rajt új számok...
  • Esrohnoil
    17.04.2006 Petöfi Hall, Budapest Hungary
    :)
  • maxius
    Senki ne essen pánikba, de ezt látnotok kell!!!
    For the sake of revenge
    Azonkívül van itt még valami, de azt nem árulom el, majd úgyis rájöttök ;)
  • vaaa
    jóak-
  • Stigmata
    énis vótam ^^ és hihetetlen jóvót, és machine men fan lettem igaz először csajnak néttem az énekest, de mit számít? ^^'
    Jání rúlz :D
  • Frozen Whispers
    Nem volt könnyű, de mondom inkább a stratot választom, mert kicsit jobban szeretem Hammert és Stratot mint a Sonata. Sonata is nagyon vonzó volt, de inkább azárt választottam a másikat mert 2 kedvemcem is fellép. :) Ejj sry a hülye fogalmazásért, de most kicsit magam alatt vagyok.
  • Verseghy
    Nemtudnék dönteni a helyedbe hogy melyiket válasszam. Mind2 kihagyhatatlan:)
  • Frozen Whispers
    :) Majd legközelebb talán kijutok. Idén választhattam, hogy vagy Sonata vagy Strato+Hammerfall koncert. :S
  • Verseghy
    Egyszer, csinálta.. Én első sorban voltam Tony rálépett az ujjamra, aztán megsimizte a kezem, hogy ne fájjon:) Nagyon jó volt a koncert kár, hogy kihagytátok.
  • DarkJedi
    Eszméletlen király volt, én voltam.
    Itt a setlist:

Intro
    Misplaced
    Blinded No More
    Dream Thieves
    Victoria's Secret
    Broken
    Weballergy
    Replica
    My Land
    Black Sheep
    -------------
    Potpuri *
    Last Drop Falls
    Don't Say A Word
    The Cage
    Vodka

*= Medley néhány számból, pl: Destruction Preventer, The Power of One, Land of the Free, False News Travels Fast, Sing In Silence, meg amire már nem emlékszem, kb 5-6 perces volt.

Viszonylag hamar be tudtam jutni, első-második sorban álltam, nagyon király volt a Machine Men is, bár nagyon kevesen ismerték őket a közönségből.
    Sonata alatt aztán megindult a vadulás, nyomtak rendesen hátulról, de tudtam tartani a helyem :) Végig énekelt mindenki, eszméletlen hangulat volt, Tony mondta is hogy ezen a koncerten volt eddig a legjobb közönségük, szóval ide tuti visszajönnek :))
    Majdnem szereztem egy dobverőt, először nekem nyújtotta Tommy, majd végül elkapta a mellettem álló szerb köcsög :/
    Szóval a nagy melegen kívül tökéletes koncert volt, felejthetetlen élmény.
  • Frozen Whispers
    Egy ismerősöm volt, annyit mesélt, hogy Tony hülyéskedett egész végig, meg Janit majdnem bedobták a közönség közé. Többet sajnos nemtudok.
  • lee86
    akkó má hárman vagyunk. :(
  • Esrohnoil
    Nekem is... :(
  • Frozen Whispers
    Nekem sajnos ki kellett hagynom
  • lee86
    no? ki volt koncin? milyen volt? miket játszottak? (hirtelen csak ennyi kérdésem lenne. :))
  • Frozen Whispers
    de jó egyeseknek
  • Verseghy
    Mi oda is megyünk
  • Frozen Whispers
    akkor se :S, csoda ha a stratovariust ki tudom könyörögni :S
  • Verseghy
    Hát de szombaton lesz a koncert..
  • Esrohnoil
    Ki mondott neked ilyen hüleséget? :D
    Még szép h. hallgatjuk. :)
  • runethecrow
    A Silence meg a Winterheart albumot nem is hallgatjátok?
  • Frozen Whispers
    nem :S Mert a suli fontosabb és nem szabad lógni :S
  • hmhm
    18-25 között vagy és nem engednek koncertre? :O
  • Frozen Whispers
    Én sajnos nem tudok menni. :( Az ősök nem engednek :S
  • DarkJedi
    Na ki jön koncertre? ^^
  • phalanx
    nekem szvsz Sonatatol a The End Of This Chapter c szám a kedvencem de amúgy szeretem mindet
  • Hangianix
    Azert irtam, hogy elhamarkodott. De az a 15 kb. eleg is volt. Vannak nagyon jo szamaik, de a fele szamomra hallgathatatlan. Maradok inkabb a Sentenced-nel es az In Flames-nel.
  • Esrohnoil
    15-nél jóval több van. :)
  • Hangianix
    En kb. 15 szamot hallottam toluk, abbol 4 ilyen volt. Kisse elhamarkodott velemenynyilvanitas talan, de a masik ket emlitett egyuttesnel, jobb az arany. :D
  • DarkJedi
    Nem kezdek el ábrándozni, és az egyáltalán nem is egy tipikus Sonata szám.. nekem nem is tetszik annyira :)
    Szóval nem ez a jellemző, de vannak jó balladáik is.
  • Hangianix
    Hat, ha te a Shy hatasara elkezdesz abrandozni, akkor gaz van. :D
  • Gandibá
    HJa
  • DarkJedi
    Ja és lettör tú dáná..?
  • Gandibá
    Mert viktórijász szíkret
  • DarkJedi
    LOL :DD
    Mitől lesz egy szám "nőknek íródott"? :D omg
  • Takezó