142
A finn zenekar
-
#102 Idézek a hivatalos oldalról:) :
"Sonata Arctica are going to release their long awaited live-DVD/CD »For the Sake of Revenge« on 31.3.2006 (tbc). " -
#101 Persze, mert ez egy koncert DVD lesz és április vége felé jön ki! :)
Amúgy az európai turnén a Doro előzenekaraként vesznek részt, de nálunk (csak nálunk) a Doro nélkül, főbandaként!! Szóval szeretik a magyar közönséget :)
Ja és április 17 az húsvét hétfő nem? :D Szóval nem gáz, hogy hétköznap van. :)
-
maxius #100 A koncertre ráhibáztál ;)
a For The Sake Of Revenge-ne viszont muszály, hogy legyenek új számok, a The End Of This Chapter-en nem voltak, mert az válogatás, de ez ALBUM lesz! Muszáááj! -
#99 Egyébként nem lesznek rajt új számok... -
#98 17.04.2006 Petöfi Hall, Budapest Hungary
:) -
maxius #97 Senki ne essen pánikba, de ezt látnotok kell!!!
For the sake of revenge
Azonkívül van itt még valami, de azt nem árulom el, majd úgyis rájöttök ;) -
#96 jóak- -
#95 énis vótam ^^ és hihetetlen jóvót, és machine men fan lettem igaz először csajnak néttem az énekest, de mit számít? ^^'
Jání rúlz :D -
#94 Nem volt könnyű, de mondom inkább a stratot választom, mert kicsit jobban szeretem Hammert és Stratot mint a Sonata. Sonata is nagyon vonzó volt, de inkább azárt választottam a másikat mert 2 kedvemcem is fellép. :) Ejj sry a hülye fogalmazásért, de most kicsit magam alatt vagyok. -
Verseghy #93 Nemtudnék dönteni a helyedbe hogy melyiket válasszam. Mind2 kihagyhatatlan:) -
#92 :) Majd legközelebb talán kijutok. Idén választhattam, hogy vagy Sonata vagy Strato+Hammerfall koncert. :S -
Verseghy #91 Egyszer, csinálta.. Én első sorban voltam Tony rálépett az ujjamra, aztán megsimizte a kezem, hogy ne fájjon:) Nagyon jó volt a koncert kár, hogy kihagytátok. -
#90 Eszméletlen király volt, én voltam.
Itt a setlist:
Intro
Misplaced
Blinded No More
Dream Thieves
Victoria's Secret
Broken
Weballergy
Replica
My Land
Black Sheep
-------------
Potpuri *
Last Drop Falls
Don't Say A Word
The Cage
Vodka
*= Medley néhány számból, pl: Destruction Preventer, The Power of One, Land of the Free, False News Travels Fast, Sing In Silence, meg amire már nem emlékszem, kb 5-6 perces volt.
Viszonylag hamar be tudtam jutni, első-második sorban álltam, nagyon király volt a Machine Men is, bár nagyon kevesen ismerték őket a közönségből.
Sonata alatt aztán megindult a vadulás, nyomtak rendesen hátulról, de tudtam tartani a helyem :) Végig énekelt mindenki, eszméletlen hangulat volt, Tony mondta is hogy ezen a koncerten volt eddig a legjobb közönségük, szóval ide tuti visszajönnek :))
Majdnem szereztem egy dobverőt, először nekem nyújtotta Tommy, majd végül elkapta a mellettem álló szerb köcsög :/
Szóval a nagy melegen kívül tökéletes koncert volt, felejthetetlen élmény. -
#89 Egy ismerősöm volt, annyit mesélt, hogy Tony hülyéskedett egész végig, meg Janit majdnem bedobták a közönség közé. Többet sajnos nemtudok. -
#88 akkó má hárman vagyunk. :( -
#87 Nekem is... :( -
#86 Nekem sajnos ki kellett hagynom -
#85 no? ki volt koncin? milyen volt? miket játszottak? (hirtelen csak ennyi kérdésem lenne. :)) -
#84 de jó egyeseknek -
Verseghy #83 Mi oda is megyünk -
#82 akkor se :S, csoda ha a stratovariust ki tudom könyörögni :S -
Verseghy #81 Hát de szombaton lesz a koncert.. -
#80 Ki mondott neked ilyen hüleséget? :D
Még szép h. hallgatjuk. :) -
#79 A Silence meg a Winterheart albumot nem is hallgatjátok? -
#78 nem :S Mert a suli fontosabb és nem szabad lógni :S -
#77 18-25 között vagy és nem engednek koncertre? :O -
#76 Én sajnos nem tudok menni. :( Az ősök nem engednek :S -
#75 Na ki jön koncertre? ^^ -
#74 nekem szvsz Sonatatol a The End Of This Chapter c szám a kedvencem de amúgy szeretem mindet -
#73 Azert irtam, hogy elhamarkodott. De az a 15 kb. eleg is volt. Vannak nagyon jo szamaik, de a fele szamomra hallgathatatlan. Maradok inkabb a Sentenced-nel es az In Flames-nel. -
#72 15-nél jóval több van. :) -
#71 En kb. 15 szamot hallottam toluk, abbol 4 ilyen volt. Kisse elhamarkodott velemenynyilvanitas talan, de a masik ket emlitett egyuttesnel, jobb az arany. :D -
#70 Nem kezdek el ábrándozni, és az egyáltalán nem is egy tipikus Sonata szám.. nekem nem is tetszik annyira :)
Szóval nem ez a jellemző, de vannak jó balladáik is. -
#69 Hat, ha te a Shy hatasara elkezdesz abrandozni, akkor gaz van. :D -
Gandibá #68 HJa -
#67 Ja és lettör tú dáná..? -
Gandibá #66 Mert viktórijász szíkret -
#65 LOL :DD
Mitől lesz egy szám "nőknek íródott"? :D omg -
Takezó #64 Hmmm, az meglehet :) -
#63 Kicsit mas a stilus, SA-nak sokkal tobb noknek irodott lirai szama van :p