Kép mentése más néven?!?!?!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cement
thx ez nekem is segített!

respect to the man in the ice cream van

units
tipikusan tele van az IE temp.
üriteni kell!
Eszközök->internet beállítások->általános fül->fájlok törlése.
teljes helyben tárolt tartalom törlése: pipa

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

zsomborm
nekem ojan volt, hogy pl egy mozgo gif re jobb klikk, képmenés másnéven, és lementi egy bmp-be, de ugyanugy jpg-vel is megcsinálja. Ez miért van?

units

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

units

Tûzfal?
Nem telepítettél mostanában képmegnézõ progit?
IE temp üritve?
Winfos temp üritve?
IE alapértelmezés visszaállítva?

cement
nem az a baja...

restart.
😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

cement
LéciLéciLéciLéciLéciLéci

cement
egyeb otlet?<#pardon1>

cement
mind2-t megcsináltam és még mindig nem jó valamiért 😞

Explorerben: eszközök/internetbeállítások/beállítások/objektumok megjelenítése/ és innen mindent távolíts el, amirõl nem tudod, hogy micsoda, és láss csodát, elmúlt a problémád (akár mindent kitörölhetsz, a shockwave meg társai amúgy is letöltõdnek két pillanat alatt)

DanielT
Töröld ki az elõzményeket, a temp könyvtárat.
cement
Vajon mitõl lehet? Kurvára idegesít. Amúgy az is elõfordult régebben (amikor még nagyjából normálisan lementett minden képet), hogy deviantartról a hátteret "blank.png"-nek mentette, és amikor gépen megnyitottam, a "blank" névhez hûen tök üres volt az egesz.
Internet Explorer alapú browsert használok, sima IE-ben is néztem, ott is ezt csinálja.
Légyszi akinek van ötlete segítsen!