Longhorn Transformation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

quantum,nem Flyakite OS X?
hy

vagy ha annyira vágysz Longhornos külsõre prószáld meg ezt Longhorn Inspirat Shell Pack 1.1

iMac 20\" 2x2GHz 2GB Ram 250GB HDD PowerBook 15.4\" G4 400MHz 640MB Ram 80GB HDD

Üdvözlettel: gy?jt?

Nekem angol xpsp2 van fenn és Longhorn Transformation Pack(a legújabb,ami megy SP2vel is)és semmi gondom nincs vele.Eddig az OSX-ra átalakítót használtam,a nevét nemtudom,de az is ment minden gond nélkül.

Jólvan kösz, csak kiakartam próbálni, de ezek szerint inkább nem.

\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler

2XP
Vagy egy egyszerû uxtheme.ddl patch-t themexp.org-os skinnel.

gondolom ez magert beszel :)
ures vinyora okorkodni...

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Figyelem! A tapasztalatok szerint a program nem-angol nyelvû rendszereken súlyos zavarokat tud okozni, így a program installálása mindenképpen csak kalandvágyó - és a Windows-újratelepítésre felkészült - felhasználóknak javasolt.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Falabu
Hellóka!
Igen, van és nem ajánlom hogy feltedd mert nekem széttolta a gépemet, nemtudtam leszedni se. Nem is érdemes feltteni ha valami szebb kinézetre vágysz használd a StyleXP-t!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Hali, van valakinek tapasztalata az alábbi programmal kapcsolatban? link

\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler