719
  • grebber
    Torrent oldalakon fent van!
  • nazzario
    sziasztok! magyaritás kellene a játékhoz ,valaki tudna segiteni ebben?
  • zirigy
    Sziasztok.
    Tudna nekem valaki linkelni magyarítást a 1701 A.D. The Sunken Dragon-hoz?
    A sima is meg a sárkány átka is sajna angolul van. Kellene rájuk, de kifejezetten a Sárkány átkára magyarítás.

Előre is nagyon köszi!
  • Anonymusx
    Most jövök rá hogy kellenek szerszámok a házaknak hogy fejlődjenek :/
  • Anonymusx
    Már vagy egy órája azzal szenvedek hogy a kiegészítő 6. vagy 7. pályáján nem fejlődnek az alapházak telepessé, hiába van meg minden ami kell, nem történik semmi..
  • setuh
    Ertem,szoval semmilyen egybefuggo story,ez azert szomoru.
  • attika1979
    Igazad van bocs,a sárkány átka című kiegészítő lemezzel kevertem össze.Ott van ilyen amit írtam.Az alapjátékban csak különböző nehézségű pályák vannak tényleg.
  • setuh
    Hello!

Koszi a segitesget,de nekem semmilyen terkep nem jon elo csak 10 kuldetes a szituacio menu alatt.Arra gondolsz?
  • attika1979
    Szia
    Az oktató rész teljesítése után folyamatos (szabad építkezés)játékot ajánl fel a játék.A kampány a főmenüben külön választható ki.Egy térkép jön elő azt hiszem(már rég játszottam vele).Aztán ott választhatsz,hogy milyen fokozaton kezdesz.
    Remélem tudtam segíteni.
  • setuh
    Sziasztok!

A campaign reszt hol tudom elinditani?Talaltam ilyet,hogy szituaciok,de ezek ugy tunnek kulon kuldetesek es nem egy egesz story.Miutan megcsinaltam az oktatast atvitt egy csupasz palyara ahol a kiralyno ad egy raktarat,de semmi kuldetest nem mutat.Ez lenne a campaign resze a jateknak?
  • nagykispeter
    nem
  • SalixSalimor
    Nekem valaki megtudna adni egy jelenleg is élő linket amin keresztül leszedhetném az Anno 1701 magyarítását? Teszek rá hogy magyarul van kiadva ha nekem egyszer angolul van meg.....

Előre is köszönöm!
  • nagykispeter
    Köszi
  • Bence141
    köszi, próbálkozom, a 1404 nekem is nagyon tetszik, ott már végigmentem. Sok sikert!!
  • nagykispeter
    Bocs én addig nem jutottam el,mert az1404 jobban tetszik és félbehagytam egyenlöre.De szerintem bányászással lehet
  • Bence141
    Még egy kérdésem lenne. Eljutottam a 9. pályáig, ahol flottát kell építeni. De a kalózokkal nem bírok!! Hogyan tudok a szigetéről aranyat szerezni?? köszi Bence
  • nagykispeter
    Szivesen
  • Bence141
    Nagyon köszönöm, megpróbálom!!
  • nagykispeter
    Az egységet kell kijelőlni és a tűzhöz küldeni
  • Bence141
    Hello! Elakadtam az Anno 1701 kiegészítő játékával a Sárkány szemével. A második pályán nem tudom a tüzet eloltani, tudna nekem valaki segíteni?? Ti hogy csináltátok, hiába jelölöm ki a tűzoltó állomást.....
    köszi Bence
  • játékosnagyi
    Hello!
    Tudna nekem valaki segíteni, miért nem lehet elindítani a feltelepített eredeti anno 1701 játékot Windows 7-re? Windows XP-n ugyanez a játék problémamentesen futott.
    Előre is köszönöm.
    játékosnagyi
  • Girl80
    Egyébként meg nem könnyű játék, én cheat kódok nélkűl játszom, már a pályán csak arisztokraták vannak,egyetlen 1 gondom van, hogy már nincs hely több épületnek, azaz nem tudok lakosokat bőviteni, jelenleg 3000 en vannak.
    Most lesz meg a kieg-je, remélem az is jó lesz..
  • Girl80
    Sziasztok!

Szeretnék valakivel multiban játszani:) [email protected] msn.
  • Zogu
    Sziasztok!
    Sajnos a gazdaságom pillanatok alatt összeomlik. Nem tudom, hogy lehet jövedelmezővé varázsolni. Már az elejétől veszteséges.
    Ha valakinek van 5lete, megköszönöm.
  • Zogu
    Bocsi, ez az 1404-es. Az 1701 eleve magyar.
  • Zogu
    Tessék!
    http://anno1404.uw.hu
    /
  • freed16
    Igazad van. Pedig az egész oldalt átolvastam-.- Valahogy elkerülte a figyelmemet. Köszi;)
  • cikasz
    vazze csak párat kellene visszaolvasnod! #677
  • freed16
    Sziasztok! Valaki betudná linkelni az anno 1701 alap játék magyarosítását? Rég óta keresem de nem találom:S
    Előre is köszönöm.
  • Stonee
    megnéztem. köszönöm!
  • cikasz
    Köszi megnézem. Bár emlékezetem szerint csináltam. De lehet, hogy nem. Vag igen? Olyan bizonytalan vagyok. vagy mégsem?
  • csoli31
    Nem tudom, hogy rájöttél-e már. Ha nem akkor leírom.
    1.Azért nem tudják elvinni, mert nincsen út csinálva nekik (utat kel csinálni hozzájuk).
    2.Nem csak azt kell beállítani, hogy berakodjanak a hajóba, hanem azt is hogy a másik helyen meg kirakodjanak a hajóból.
  • cikasz
    Most csináltam meg a pályát. Simán engedi. Simán enged akármennyi raktárat még.
    Csináltam neked egy videót róla, többet nem tudok tenni.:

• Stonee
    igen, a vulkánoson vagyok. van egy kijelölt hely, ahol lehet bányászni, de se oda, se bárhova máshova nem engedi lerakni a kitermelőt. a feldolgozó már felépült, a kitermelőhöz is minden adott. pirossal mutatja az kitermelő épület ábráját, bárhová is viszem a területen. ezen a pályán azt írja,h csak 1 db raktár engedélyezett, az pedig már le van rakva.

ezt írtad:
    rakj a pit közelébe raktárat.
    erre írtam:
    nem enged 1-nél többet építeni ezen a pályán még (2.) amit az elején leraktam, azt meg se elmozdítani, se lerobolni nem lehet

szal én sem látok egy pitnél többet, ilyen nem is írtam, csak azt h nem tudom se bele, se mellé, se köré, se fölé sehova sem letteni a kitermelő épületet mert piros marad. de nem tudom miért.
  • cikasz
    második pálya az a vulkános. én nem látok csak egy pit-et!
  • Stonee
    nem enged 1-nél többet építeni ezen a pályán még (2.) amit az elején leraktam, azt meg se elmozdítani, se lerobolni nem lehet.
  • Stonee
    erre nem gondoltam. köszi !
  • cikasz
    Az előre kreált missziókban nem is lehet átirni a város nevét.
    Abban a játékban ahol te állitod be milyen sziget, mekkora stb ott működik és pénzt is ad. Kipróbáltam.
  • lewus
    sziasztok valaki megmondhatná hogy mért nem müködik a kód egyik beirom ahogy le van írva de semmi nem történik
  • cikasz
    rakj a pit közelébe raktárat.