46
Képregény Fanoknak kötelezö!!!
-
peppino3 #46 magyarositás kéne hozá -
#45 Nem volt vele hasonló problémám, szerintem meg kellene próbálnod letölteni újra, vagy feltenni a legújabb Daemont... -
#44 sziasztok ! én játszottam az első résszel , nagyon rendben volt most leszedtem a 2.at , daemonnal fel akartam rakni és kb -90%nál Lkezd hibaüziket írogatni , csak kihagyással telepít tovább, aztán persze nem is m1 a game.találkozott már valaki ezzel a problémával ?lécci segítsetek mert nagyon fáj :) -
#43 Topikáp...néhány intelligens képregény :) -
Szabi DEMON #42 Ant tényleg rúlzzzz mitn ahogy maga a game is. -
#41 és erre van tipped?tank lesz?az előzőnél már csak sky king maradt és úgy tudtam megcsinálni,hogy folyamatosan pucoltam odébb meg felszállással operáltam ami ilyen nagyot robbant maga alatt:)
egyébként nagyon tetszik ezután sztem megnézam az előzőt is -
#40 Nem ismétlődik, az első küldetésben a beállítás feléig jut el, utána jön az intermezzo a múltban és aztán folytatódik. Sazl tulajdonképp két részre osztottak egy küldetést és középre beszúrtak egy másikat. -
#39 és ez hányszor ismétlődik? -
#38 Nem megint az van, hanem folytatódik. Mivel a történet is képregényszerűen van megoldva, azért van ez a "és eközben a múltban" cucc :)
Egyébként újrakezdtem az első részt, és meg kell állapítanom, hogy jobb volt azért... Sokkal több mellékküldetés és belső poén akad benne. -
#37 na sikerült,de következő utáni pályán már megint ez van,ez egy kicsit elkedvetlenít:( -
#36 köszi,amúgy ha kész a módosítás azt majd észreveszem?vagy mi lesz? -
#35 Az elég kemény küldetés. Mikor jön a tank, Tricolor-al meg tudod vakítani, és akkor nem tud lőni. Black Jack dobálja a savas kártyáit, Diablo meg sorozza tűzzel. Ha jól csinálod senki meg se sebesül közben, csak figyelj a majmokra akik jönnek. Őket legcélszerűbb Tricolorral betámadni, a nácikat meg Diablo tudja könnyen elintézni. Black Jack meg segítsen annak akinek nagyobb szüksége van rá.
Ha Sky King-et megakasztják nem kell aggódni, nem fogja az egészet újrakezdeni, csak azt a "szegmenst" amit éppen csinált. Szal ha nagyon nagy gáz van akkor vond be őt is a küzdelembe nyugodtan. Ja és a majmok fontosabbak, a nácik legtöbbször nem tudják megszakítani a módosítást, mert Sky King védve van a golyók ellen.
Egyébként a küldetés végére nekem is 1 emberem maradt életben :D -
#34 DC++ -
#33 ott vagyok megakadva,hogy skykinget kéne védeni amig módosítja a ruháját(?) és jön egy tank meg katonák meg majmok és nem igazán tudom kitaktikázni:(esetleg vmi 5let? -
Kovász #32 Nah hali emberek!
Most próbáltam ki ezt a játékot, és qrva jó!!
Az lenne a kérdésem, hogy az előző részt lelehet tölteni vhonnan (egy torrent link lenne a legjobb), mert arról sajnos lemaradtam -
#31 Úgy kb. a közepe felé jársz, pontosan nem tudom mennyi van. -
#30 Igen, a weak a gyenge
Egyszerűen kijelölsz egy másik akciót -
#29 hali
a weak az ami ellen gyenge az ellen ugye?
még1,hogy egy adott támadási módot,hogy kell visszavonni? -
vortob #28 Hány küldetés van a gameba?
Most tartok ott hogy el kell menni Bulletért, mert a csunya Blitzkrieg elrabolta:((( -
#27 kellett egy rebút -
#26 na fasza felraktam a fullost és ez a hibaüzi vár:
could not create ID3DXFont
vmi 5let? -
#25 köszi királyság -
#24 Rövid útmutató:
1.:Ajánlott már az elején feljebb tenni egyel a nehézségi szintet mivel alapból easyn van. Egyébként fasza, hogy a szokásos 3 helyett mindjárt 5 opció van kapásból.
2.:Mindig illik odafigyelni az ellenség mivel szemben ellenálló, és mi ellen gyenge.
2/b:A saját karaktereidnek is vannak ilyen erősségei/gyengeségei, azokra sem árt ügyelni
2/c:Kis SPOILER sajnos a játék vége fele az ellenfelek 90% csak az elektromosság ellen gyenge. Érdemes észben tartani.
3.:Ha valamelyik karaktered nem tud lőni, akkor sokszor jobb, ha lámpaoszloppal/autóval nyomulsz a sima támadások helyett.
3/b:Ugyanez áll, ha az erőid ellen rezisztens az ellen.
4.:A stun/hypnotize és hansonló erők sokszor nagyon jól jönnek.
5.:Ugyanez áll a robbanó hordókra és ládákra. Ráhajíthatod az ellenre, vagy belelőhetsz mikor mellette áll. Ugyanakkor nem árt figyelni, mert az AI ezekről nem vesz tudomást, és szépen felrobbantja magát-veled együtt.
6.:A területre ható erők használatakor nem árt ügyelni, hogy senki se legyen a célterületen. Nagyon be lehet szopni, ha az enemy pont resisteli, a saját hőseid meg stunnedek lesznek. A kilövő meg ott áll 0 energiával.
7.:Ha nagyon kevés az életerőd akkor először keress HP canistert, ha nincs akkor használd el a kis medált (Heroic renival). Nem tanácsos várni(mégegykicsitkibírom) mert ha KO lesz a hős akkor csak 1/4 életet tölt vissza.
8.:Sokszor küldetés közben is kapsz új secondary objective-eket. Nem árt figyelni, hogy ne a végén derüljön ki, hogy jé, ezt is meg tudtam volna csinálni.
9.:Állítsd össze jól a csapatodat. Pl. ha van 3 gyors, repülő hősöd, akkor nem célszerű negyediknek betenni valakit, aki olyan lassú mint a reumás csiga, mert lelassítja az egész bandát.
10.:Használd ki, ha egy hősöd tud repülni. Oltári nagy előny, ráadásul lehet cselezgetni vele. Pl. megvárod míg az ellen elindítja a támadását, majd elegánsan eltűnsz egy ház mögött... -
#23 értem -
#22 Köszi :) -
#21 Ja igen, de civil épületekért jár a minusz -
#20 Ha rombolod a környezeted az minusz pont a presztizsből....tehát nem jó...elég rövid volt??? -
vortob #19 Nem, akármit lerombolhatsz. Pl., most jártam egy olyan küldetésnél ahol egy bázisra kellet behatolni és egy objektumot megsemmisiteni. De a bázisba sok sok őr van ezeket valahogy likvidálni kell. Nos, ha beszállunk a melletünk lévő leparkolt panzerbe akkor a küldetés sérülés nélkül is megoldható:) De ezzel nem csak a célpont épületet hanem az egész bázist eltörölhetjük a térképről.:) -
#18 na ha má így felélénkült a topic:)az lenne a kérdésem,hogy a különböző objektek szétrongálásának:)) van e vmi szerepe?növeli a skillt vagy inkább csökkenti az erőt?szívesen olvasnék egy rövid útmutatót a gémhez:) -
#17 Kira a logod -
#16 Na megkönnyebbültem :D Csak hajrá!
Egyetlen sírásom, hogy a régi skinek nem kompatibilisek ezzel...kár. Remélem lesznek majd jók ehhez is azért.
Amúgy szvsz a legjobb hős Quetzacoatl, legalábbis az újak közül. A simában Diablo volt a kedvencem :) -
#15 kezdek rájönni:)tetszik,hogy meglehet állítani és kidolgozni a taktikát,egyenlőre a bőrgatyás pogároknak adok mindent elsöprő,már-már túlzásba vitt disztrojt:) -
#14 én most néztem bele a demóba,hát egyáltalán nem mondanám,hogy tratégiás vagyok vagy rpg vagy mi isten nyila,de ez sztem tök jó,úgy tünik,hogy egyszerű a kezelése is,graf sztem hangulatos,nemtom,hogy az teljesben van e vmi tutorial az ilyen kezdőknek mint én -
#13 Nektek ki a kedvencetek?Nekem ANT -
#12 NAGYON JÓ KIS JÁTÉK EZ!
Az Irrational a kedvenc játékfejlesztő csapatom! -
#11 Mivan, ennyire nem érdekel senkit nem érdekel ez a game? :(
Én épp most játszottam végig és szvsz qrvajó. Nem akar valaki multizni? :) Addig előveszem az első részt egy kis nosztalgiázáshoz. -
#10 Letöltöttem DC-ről és kipróbáltam. Qrvajó-akárcsak az első rész. A harcok most is ugyanolyan élvezetesek, jó a karakterfejlődés és nekem nagyon bejön ez a tipikus "gagyi amcsi képregény" sztájl :)
Ugyanakkor a KOTOR-mintájára a grafikai fejlesztés kb. nulla, de ez legalább nem akad.
Kár, hogy ez is ugyanarra a sorsra jut majd idehaza, mint az elődje... :( -
#9 annyit várhatsz vele... -
#8 Mennyiben változott? Nekem nagyon bejött az első rész, szal tuti letöltöm, de ha nincs semmi egetrengető akkor várok vele amíg ki nem végzem a kotort. :) -
#7 ugyanaz mint az első volt, mert akkor nem érdekel?