Antigoné - Segítség!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valki
küljön már gyors egy oldalas fogalmazást
ceemeeir
köce <#puszi><#papakacsint><#vigyor5><#hehe><#buck>

\"Huma mondta, hogy alapít egy clánt, és hogy Tolkien rajongókat akar bele. Nem tudom mi az a Tolkien, én Warlok vagyok...\"

ügyes vagy <#smile>

ceemeeir
ja.
már meg is írtam azóta a fogalmazást..

\"Huma mondta, hogy alapít egy clánt, és hogy Tolkien rajongókat akar bele. Nem tudom mi az a Tolkien, én Warlok vagyok...\"

"Leginkább ebben kéne help: hol kezdjem el a történetet..."

a könyv már volt a kezedben?

ceemeeir
jaja, szerintem is... ezért kértem segítséget. Szerintem megírom, ahogy tõlem telik, és azt adom be, mást úgyse tehetek...

sweech
ez nehéz...

ceemeeir
Azthiszem akkor végülis csak azt kell kihagynom, amirõl Antigoné nem tudhat, ha az õ szemszögébõl írom le az egészet. Azthiszem akkor kezdem az "elejétõl" egészen addig, amíg meghal Antigoné.

ceemeeir
történet elejérõl... hm... végülis Sopkhoklész is In medias res kezdéssel kezdte...

burkusdió
te figy!

sztem ha valakinek van tehettsége fogalmazáshoz, és nem fiatalabb mint 7-ik osztályban a kölykök általában, akkor ezt magad is ki tudod számolni...

mindenféleképpen a történet elejétõl kell kezdened,ugyanis csak akkor van értelme egy írásnak

egyébként mi is írtunk róla fogalmazást, n ekem is 2 oldal lett, és simán belefért midnen történés

nemcsakfeel
sztem nekünk is volt ilyen annó, nem kell foglalkozni azzal, hogy mi a cím, meg milyen instrukciókat adott hozzá a tanár, csak a bevezetõben, meg a befelyezésnél..
pár elemzést szedjél össze, vágd bele a közepébe, viszont a bevezetést találd ki te.

*hihi ** *

ezt nemértem, sry...

irjam le a sztorit cselekmény nélkül ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

ceemeeir
Hi mindenkinek! Nagy szükségem lenne egy szakavatott emberre. Szophoklész: Antigoné címû darabjáról lenne szó. Azt a feladatot kaptam, hogy írjak Antigoné szemszögébõl, és lehetõleg minél kevesebb (azért legyen benne) cselekményt írjak le. Az egész kb 1,5 -2 oldalnyi kéne hogy legyen A4-es lapméretben írott verzióban.
Leginkább ebben kéne help: hol kezdjem el a történetet, hogy a fogalmazás végére eljussak odáig, hogy Antigoné meghal?
Neten keresgéltem ezután, de csak elemzést találtam a mûrõl! PLS HELP ME!
Esetleg, ha valaki tud adni mégis egy linket, hálásan megköszönném!
Mihamarabb válaszoljatok léci.