Antigoné - Segítség!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
küljön már gyors egy oldalas fogalmazást
\"Huma mondta, hogy alapít egy clánt, és hogy Tolkien rajongókat akar bele. Nem tudom mi az a Tolkien, én Warlok vagyok...\"
már meg is írtam azóta a fogalmazást..
\"Huma mondta, hogy alapít egy clánt, és hogy Tolkien rajongókat akar bele. Nem tudom mi az a Tolkien, én Warlok vagyok...\"
a könyv már volt a kezedben?
sztem ha valakinek van tehettsége fogalmazáshoz, és nem fiatalabb mint 7-ik osztályban a kölykök általában, akkor ezt magad is ki tudod számolni...
mindenféleképpen a történet elejétõl kell kezdened,ugyanis csak akkor van értelme egy írásnak
egyébként mi is írtunk róla fogalmazást, n ekem is 2 oldal lett, és simán belefért midnen történés
pár elemzést szedjél össze, vágd bele a közepébe, viszont a bevezetést találd ki te.
*hihi ** *
irjam le a sztorit cselekmény nélkül ?
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Leginkább ebben kéne help: hol kezdjem el a történetet, hogy a fogalmazás végére eljussak odáig, hogy Antigoné meghal?
Neten keresgéltem ezután, de csak elemzést találtam a mûrõl! PLS HELP ME!
Esetleg, ha valaki tud adni mégis egy linket, hálásan megköszönném!
Mihamarabb válaszoljatok léci.