13
„Gyűlölni nem születtem én, szeretni csak.”
-
kiralyhollo #13 valki
küljön már gyors egy oldalas fogalmazást
-
#12 köce -
blackgamer #11 ügyes vagy -
#10 ja.
már meg is írtam azóta a fogalmazást.. -
blackgamer #9 "Leginkább ebben kéne help: hol kezdjem el a történetet..."
a könyv már volt a kezedben? -
#8 jaja, szerintem is... ezért kértem segítséget. Szerintem megírom, ahogy tőlem telik, és azt adom be, mást úgyse tehetek... -
#7 ez nehéz... -
#6 Azthiszem akkor végülis csak azt kell kihagynom, amiről Antigoné nem tudhat, ha az ő szemszögéből írom le az egészet. Azthiszem akkor kezdem az "elejétől" egészen addig, amíg meghal Antigoné. -
#5 történet elejéről... hm... végülis Sopkhoklész is In medias res kezdéssel kezdte...
-
#4 te figy!
sztem ha valakinek van tehettsége fogalmazáshoz, és nem fiatalabb mint 7-ik osztályban a kölykök általában, akkor ezt magad is ki tudod számolni...
mindenféleképpen a történet elejétől kell kezdened,ugyanis csak akkor van értelme egy írásnak
egyébként mi is írtunk róla fogalmazást, n ekem is 2 oldal lett, és simán belefért midnen történés -
#3 sztem nekünk is volt ilyen annó, nem kell foglalkozni azzal, hogy mi a cím, meg milyen instrukciókat adott hozzá a tanár, csak a bevezetőben, meg a befelyezésnél..
pár elemzést szedjél össze, vágd bele a közepébe, viszont a bevezetést találd ki te. -
cyrus #2 ezt nemértem, sry...
irjam le a sztorit cselekmény nélkül ? -
#1 Hi mindenkinek! Nagy szükségem lenne egy szakavatott emberre. Szophoklész: Antigoné című darabjáról lenne szó. Azt a feladatot kaptam, hogy írjak Antigoné szemszögéből, és lehetőleg minél kevesebb (azért legyen benne) cselekményt írjak le. Az egész kb 1,5 -2 oldalnyi kéne hogy legyen A4-es lapméretben írott verzióban.
Leginkább ebben kéne help: hol kezdjem el a történetet, hogy a fogalmazás végére eljussak odáig, hogy Antigoné meghal?
Neten keresgéltem ezután, de csak elemzést találtam a műről! PLS HELP ME!
Esetleg, ha valaki tud adni mégis egy linket, hálásan megköszönném!
Mihamarabb válaszoljatok léci.