3013
-
#47 Márciusban kipróbálhatjuk az új Riddick-játékot!
A nemrég megrendezett New York-i Comic-Con rendezvényen a The Game Reviews oldal megtudott néhány információt új Riddick demójáról.
Állításuk szerint a The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena kipróbálható változata márciusban fog megjelenni, kereken egy hónappal a teljes játék megjelenése előtt, amely április 7-én fogja majd tiszteletét tenni. A Dark Athena az Escape from Butcher Bay kicsinosított változatát tartalmazza és egy vadonat új kampányt is kapunk majd. Online multiplayer is szerepelni fog a játékban, olyan játékmódokkal, mint például a Deathmatch, a Team Deathmatch, a Capture The Flag és a Pitch Black névre hallgató darab, amelyben egy játékos Riddick bőrébe bújva vadászik a többiekre. A demóról annyit árultak el mindössze, hogy fejlesztés alatt áll, nem tudni, hogy az új Dark Athena kampány vagy az Escape from Butcher Bay portját fogja-e tartalmazni.
info: Gamekapocs -
#46 HD trailer ingame
nem semmi! -
#45 3 kép + trailer Elvileg már készítik a valódi folytatást! -
#44 én nézem! -
#43 Van aki még jár ide? Egyébként van 3 új videó!
1.
2.
3. -
#42 én akkor megveszem!!!! -
#41 Ha jól fogy a másfeledik rész lesz folytatás! -
#40 Én úgy tudom ez remake lesz, persze mindenben javítottak, és ki lesz egészítve egy 9-10 órás single játékkal. -
#39 Asszonták először, hogy remék, de legújjabb hírek szerint egy következő külön sztorija van, hogy előzmény, vagy folytatás-e azt nem tudom, de nem remake. -
#38 megnéztem a legfrissebb trailert. ott van a végén a PC embléma is a konzoloké mellett... -
#37 ja, lehet hogy igazad van
ha jól tudom, végig lehet tolni még egyszer a felturbózott butcher bay-t, és lesz a dark athenás plusz "küldetés" vagy sztorikiegészítés, de már én sem tudom, hogy előzményként vagy folytatásként (a butcher bay-hez képest). -
#36 "emlékszem az első olyan FPS volt annak idején (akkor PC-re jött csak ki)"
Xbox-ra fél évvel korábban jött ki, még szerencse, hogy voltak olyan kedvesek a Starbreeze-nél, hogy átportolták pc-re ^^
Ez a Dark Athenás cucc akkor tulajdonképpen mi lesz? Az eredeti remake-je kiegészítve vmi rövidebb epizóddal ? -
#35 emlékszem az első olyan FPS volt annak idején (akkor PC-re jött csak ki), amiben gyakorlatilag nem a shooter rész dominált, hanem verekedni, nyakat kitörni, késelni (öhöm, csavarhúzózni? :) ), beszélgetni, meg egyéb minijátékokban részt venni kellett, mindezt tök király környezetben (mondjuk én eleve szeretem a riddick univerzumot), jó kis sztorival, iszonyat szép grafikával, ami egész jól futott az akkori gépemen is, és VOLT LÁBUNK IS :))))
az év meglepetése volt, nem véletlenül, ugyanis vin diesel maga is nagy játékos, és ilyen szemszögből producálta a készítést.
már egy csomószor gondoltam rá, hogy elő kellene venni megint, csak annyi jó játék van mostanában is (FALLOUT3, STALKER CS-t is csak épphogy elkezdtem, FARCRY2). -
#34 igaz. első is faxa cucc volt. -
#33 trailer odabasz, nem semmi játék lesz ez! +fav -
#32 sorry
akkor elsőnél nemvolt csak.
akkor faxa. jön pc-re is. -
#31 Ha megnézed az új videót, ott a végén a PC logó. -
#30 Ez only ps3+x360-as játék tudtommal.
:P -
#29 Infok + Trailer
Kéne szolni moderátornak nevezze át a topikot The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena-ra! -
#28 Tök jó lesz újraindult a játék, remélem hozza majd az első részét.
Az első része milyen? -
#27 "vagy leállítják a fejlesztést teljesen, vagy eladják őket más kiadónak"
Utóbbival jobban járnánk... -
#26 Project leállítva -
sorrow #25 Ok most már értem:
A cím feldolgozása lesz a 2004-ben megjelent The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay-nek: a HD-felbontásban tündöklő verziónak külön érdekessége azonban az extra fejezet, melyet Dark Athena névre kereszteltek a készítők. A megújult egyjátékos rész mellett a Starbreeze srácai remek multiplayer módot is ígérnek. -
sorrow #24 Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena - első képek
Az oldal szerint ezek képek az új Riddickből - az Assault on Dark Athena-ból (De ezek még mindíg csak a Butcher bay konzol port képei.)
link -
#23 ja várjuk szeretettel csak nem konzolra hanem PC-re de ha így van akkor csak várnánk szeretettel de amúgy a GoW ból is lesz pc-s verzió remélem ebből is -
#22 PC-ről sajnos szó sincs :(
"Chronicles of Riddick remake X360 és PS3-ra
Freak, 2007. május 18. péntek 19:18 - Játék: FPS
(Pro-G) Pár hónapja az EGM újságban felröppent már egy rövid pletyka miszerint készülőben volt valami az eredeti Chronicles of Riddick játékra alapozva. Most végre hivatalosan is fellibent a fátyol a titokról, ugyanis készül a ráncfelvarráson áteset remake The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena címen. A játékot ismét a Starbreeze fejleszti és a kézenfekvő next gen grafikai tupiron kivűl egy bővitett egyjátékos móddal valamint egy teljesen új multiplayer móddal érkezik. A játék PS3-ra és X360-ra érkezik. Várjuk szeretettel. "
info: Hardwired -
sorrow #21 The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena - első gameplay Video!
Úgyfest itt a folytatás gameplay videóval együtt (sajnos én egy képkockát se fedeztem fel az új részből, ez mind a butcher bay ingame szerintem...)
link -
Zenty #20 Hát az x megjelenésről lemaradt :D
"A bemutatót követő interjúk egyikében feltették a sztárnak a kérdést: folytatódnak-e Riddick kalandjai? "Mielőtt elkezdtem volna A sötétség krónikáját, belenéztem a tükörbe és Riddick nézett vissza rám" - kezdte Diesel.
"Egy ideje eltűnt, de vissza fog térni. Öt évbe telt, mire elkészítettem Riddick második kalandját, mely összesen öt írón ment át. Remélhetőleg az új rész előkészülete nem vesz igénybe ennyi időt. Mikor nekikezdtem A sötétség krónikája világának megteremtéséhez, egy trilógia képe volt a fejemben. Úgy terveztem, hogy a Pitch Black úgy fog viszonyulni a trilógiához, ahogy tette azt A hobbit A gyűrűk ura részekhez. Egyszerre írtam meg a trilógia történetét, szóval az alapok le vannak fektetve a folytatásokhoz."
Ugy tünik csak a film folytatásal jön majd a game mint az első résznél :( -
#19 én már nagyon várom
-
#18 Ami infot tudni lehet a megjelenésről anno azt irták az Xbox 2 vel jön egyidőben. -
Lyan Kyj #17 Ez az!! Az első rész naggyon bejött, jobban, mint a DOOM3. Emlékszem, mikor először láttam a mosdós részt...majdnem behugyoztam, annyira élethűen hatott: a csempék csillagása, a cement a csempék közt...ah, a régi szép idők.. HAJRÁ! -
#16 Jaja. Én is. Remélem nemsokára jön valami infó is. -
#15 Semmi konkrétum nincs még pedig mennyire várom :( -
#14 jujj! számomra is jó hír :)
anno 400x300-ban toltam végig a gémet (NEM RÖHÖGNI!) FX5200-essel. Ma álltam neki másodszor 6600GT-vel, és... hát... nos... full grafon iszonyat jó! furcsa, de olyan sz*r felbontáson is a kedvenceim közé került a játék, de most újból nagyon izgis :)
remélem a 2. része sem a filmeken alapul, hanem esetleg a 2. film utáni rész. de annak is örülnék ha film jönne. arról tudtok vmit? -
#13 Én is. -
Zenty #12 Valami új info azota a game-ről?
Remélem nem kamu is téleg lesz folytatás! Már alig várom :D -
#11 Gondoltok, hogy így lesz. De nekem az 1. is tökéletesen ment. Reméljük azért nem lesz sokkal nagyobb. -
#10 2-rész
nagyobb rendszerigény :) -
#9 Jaja.
Amúgy egy kisebb info a PC Guru-ból:
[IMG] http://pix.dox.hu/pix3/10d001afe441efcced2cc5d434028609.jpg [/IMG] -
#8 Esélye nincs neki mert az én nyerem :)
De tényleg ezt nem értem meg soha hogy miért baj MIÉRT ezt soha nem fogom megérteni.
Vagy egyszerűen csak ti nem értitek """""JÁTÉKOSOK FÓRUMA"""""" és nem pedig "ne nyiss topicot forum mert beszolok".
De mindegy haggyuk mert ez nem ide az isten game 2.-részéhez csatlakozik.