The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme

Tényleg sajnálom de nem találtam semmi linket vagy iesmit hogy hol lenne a creck.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Maxtreme
Hát igen. Kurva megerõltetõ 4-5 postot visszaolvasni, 1xûbb sokkal write only üzemmódba kapcsolni..

Ne má.

Hali most ezt hogy kell elindítani aktiválni hogy kell vagy crack van már?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

DarkSector
jó lenne, de annyira egybeér minden rajta, hogy vin disel nehezen felismerhetõ. :S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kuci06
sztem a #283 néz ki a legnormálisabban

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Kandurex
Vélemények, mehet a bannerba?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ja vannak hírek, Iránban urán fûtõ elemeket gyártanak, érdekes hír...

De szerinted nem írná senki hogy megy, ha már megy neki?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Van már valami hír??

DarkSector
Szerintem túl nem riddickes.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Szerintem tul snassz.

DarkSector
870x288?

DarkSector
aki megvette annak sem megy???
lol
😛

akkor most ez nem védelem, hanem hiba?
vagy védelem, de a boltiakat is védik??? XD

DarkSector
átméretezem
paintbe megnyitom....kép mérete.
csak pixel pontossan kéne mekkora legyen.
pont 800x300?

Igen de egyelõre ez nem megy sehogyse...így az is szop aki megvette és az is aki letöltötte mert jelenleg senki nem játszik.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

DarkSector
szebben?
ez kinek bántó?

max annak aki felveszi....

http://ve3d.ign.com/articles/news/46050/3-Installs-for-Riddick-And-Youre-Out
(loptam HW-rol a linket)
Nah, ezert nem erdemes megvenni pl... Allandoan ez megy, megveszed eredetiben es szopsz, lehuzod torrentrol es megy mint a karikacsapas DLC-kel, kiegekkel mindennel egyutt es nincs idegeskedes.:-/

Rage47
én itt szoktam vásárolni, 9k-ból megvan, szállítással.
Már bocsi, de szebben is kifejezhetted volna magad.Szerintem úgy is megértette volna mindenki.De elnézést ha csak engem zavart!
tévedsz mert én ezt megszeretném, és meg is fogom 😊
csak több mint valószínû hogy nem a megjelenésekor, ugyanis szerintem 12k lesz

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Shep
Na ja, de az az érzésem te sem akarod megvenni úgyhogy ...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rage47
tudom, attól még azok sem sg szabványúak😊
kuci06
....millió topikban ennél nagyobb van

a pcs játékoknak leáldozott topiknak meg gyakorlatilag egy egész monitornyi rész van a fejlécben <#rolleyes>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

grebber
Ezt nem csináltam találtam google-be

Next PC upgrade: 2022

Rage47
túl nagy, nem sg szabvány
kuci06
bannernak? <#zavart1>

Rage47
remélem nem akarod kirakni, ezt tényleg painttel csinálta...😄
Kandurex
felbontás túl nagy,...800x300 körülit kellene...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DarkSector
Na megerõltettem kicsit a paint-emet....

Na ez a LOL. 😄

DarkSector
Na azbesztmegbassza.
Csakhogy tisztán lássa mindenki:

Na szóval volt egyszer egy Butcher Bay. Ezt gondolták felturbózzák Nexgen konzolokra.
Telt múlt az idõ, szép lett jólett. Hát gondolták ez nem elég, hát megbassza a rák csináljunk egy kis folytatást a sztorinak....És a játék második fele, a folytatása a Felújított elsõ résznek.

Vagyis a felújított BB és a hozzákapcsolt folytatás egy új motorral ....EZ A DARK ATHENA!!!!!!!!!!!!
Ami állítólag nem kicsit hosszú kalandot ígér.
Ez akár népszerûvé is teheti a játékot amelynek így sem kicsi a teljesítménye, a mai 3-4 órás piff puff storis lövöldék körében.
KB összvissz 20 óra játékidõt tartalmaz.

mért ez a dark athana ez hanyadik? másfeledik? :|

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

inkább örüljél hogy egyáltalán kiadják újra, ha nem adnák ki akkor megint jönnének a rinyálások hogy mi pc-sek miért nem kapjuk meg
ja és nem adják teljes árú játékért..a dark athena-hoz jár tudtommal pluszként (mellelseg ez nem érintene téged mert nem hiszem hogy megveszed, ha már eleve igy állsz az egészhez😊

Szolnokboy1
lol

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

DarkSector
Fent gagyibanner.....

Ez a zsírbanner!!!:

Shep
Az ok, de az nem grafikai tuning, hogy 2 textúrát élesebbre állítok, meg ráhúzok egy szûrõt az egészre. Grafikai tuning akkor lett volna, hogyha megnövelik pl. a poligonszámot és nem ilyen ásókezû emberek maradnak. Arról nem beszélve, hogy mindezt teles árú játékként adják ki (jó tudom a pofátlanságnak nincs határa).

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
nem is készítettek.

grebber
Én nagyon remélem hogy jól fog fogyni mert akkor jön a rendes 2. rész!

lehet..azonban szó sem volt róla, hogy új motort akarnak hozzá készíteni
csak arrõl volt szó hogy egy kicsit tuningolják a grafikát

Shep
Hát ennyi idõ alatt 2 normális új játékot el lehet készíteni, ezt meg akármelyik modder megcsinálta volna.

Igazabol en sem lattam nagy kulonbsegeket csak amit te is irtal. Par textura+szinezes megvaltozott es kesz. De biztos vagyok benne hogy gepen mondjuk 1680x1050-ben, plane valami komolyabb cuccon jol lathato lesz a grafikai valtozas. Megjelenesekor az elso is pofaraesosen jol mutatott, valszeg ez is lesz olyan hatassal.😊

grebber
5 év alatt illett volna!

mért mit vártál? egy totál új grafikus motort alá?

DarkSector
családomban van kivetítõ.
amugyis vágom mifán terem.
hidd el a vetítõ vászon nekem egy lepedõ, ha az lcd-vel mérem össze.
pláne egy plazmával... he.

Shep
Hát lehet nálam van a hiba, de én gyakorlatilag semmi lényeges különbséget nem láttam (addig amíg néztem, kb feléig)néhány textúrát élesebbre vettek, meg ráhúztak valami + szûrõt és ennyi meg még lett az eddigi max. 10 fényforrás helyett 15. 😞((

balee4
szintén egy összehasonlító videó itt azért jobban látni a különbséget

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

hát majd kiderül 😊

Prince23
Arra céloztam , hogy teljesen fölösleges lesz, ez is a Turok multijához fog jutni. Bukott ügy lesz. Ezért is nem akarták a fejlesztõk multival kiadni, de Vin Diesel beszélt a fejükkel

és ki beszélt cod4 szerû multiplayerrõl? :o

szerintem meg ha nem cseszték el akkor egész fun lesz a multi..fõleg az amikor egy játékos riddick bõrében, a többi meg ellene 😊

ja nem, 12