208
Végre egy újabb WWI RTS
  • a.carkey
    Arra nem tud valaki válaszolni, hogy mit kell átírni ahhoz, hogy ne legyen a zeneszámok között?
  • a.carkey
    Az első körök valami brutálisan bonyolultak. A diplomacy részt csak kóstolgattam. Hosszú idő óta ez az első játék aminek végig próbáltam nyomni a tutorialját (1 helyen megakadt, ott megragadtam, pont a diplomacy előtt). Rettentően sok az adat (a tutorialban meg sok helyen azért akadok el, mert teljes képernyőt elfoglalja az ablak ... - a monitorom nem az igazi, így nem is állítottam igazán nagyobb felbontásra, ez nyilván továbbvinné a tutorialom, de majd csak rájövök a hiányzó részekre), és sok olyan dolog van, amit eléggé "érzésből" csinálok (vagyis azért megnézném pontosan mi lenne a jó megoldás): áttörés rész, diplomacy, flották, gyarmatok, stb.
  • a.carkey
    Úgy volt, hogy ma csak ez lesz, de közbejött valami. Hétvégémet + lenyúlta a család (), úgyhogy majd holnap. :)

Az új patchel újrakezdem, ha meglelem valahol a bt vagy a ct.
  • Pluskast
    Amúgy a diplomaták működésére rájöttél? Mert én nem. Hiába van egy level 3-as színtü diplomatám kiküldöm x országba de az ask audience gombot nem tudom aktiválni mert azt moindja zero a képessége a nagykövetemnek.
  • Pluskast
    Jó kérdés nem tudom. Amúgy a b-t tedd fel mert az nagy patch majd 250 mega a c az meg kb 4-5 fálj viszont marha fontos mert mióta ezt megkaptam nem vág ki meg nem fagyizik a gép. Ha kell akkor szólj.
  • a.carkey
    Mikor lesz ebből live a c?
  • Pluskast
    Na ja de tiszta bug :) Bár most lekopogom, most, hogy megkaptam az egyik admin sráctól - aki a játék hivatalos fórumán az - az 1.04c patchet, így most abszolút bug mentes és játszható:)
  • a.carkey
    Még jó, hogy pár napos a game. :D
  • Pluskast
    Köszi de már szereztem hozzá b jelüt is sőt nem hivatalos c-t is
  • a.carkey
    [URL=http://www.matrixgames.com/products/365/downloads/World%20War%20One%20-%20La%20Grande%20Guerre]Ezen a linken van két patch. Szedd le mindkettőt. Az "a" jelüt tedd fel utoljára. Kód és nem lesz crash.[/URL]
  • a.carkey
    Kicsit furcsa a német ill. magyar nevek keverése (hol a német van, hol a magyar), de nem akkora bénaság, mintha Kosice vagy Bratislava lenne, mint a Paradox gamékban ...
  • a.carkey
    A borzasztó magyar nevek (pl. Szegedin) átírása meg sima ügy, mint a HOI és EU szériákban.
  • a.carkey
    Végre sikerült "megvennem". Szerintem ha itthon megjelenik, "újból" megveszem ...

Eddigi véleményem, hogy nagyon jó. Rohadt komplex az egész, kicsit bele is zavarodtam pár helyen, de nagyon jó. Régóta vártam vagy valami hasonlóra. Nagy grat a készítőknek.

A zeneanyag meg telitalálat. Egy kész - szinte csak I VHs - katonai zene gyűjtemény található a musics részben. Nagy, nagy piros pipa érte! (Ici-pici fekete pipa, hogy pl. más országoktól kevés zene van - pl. a török katonazene nagyon jól szól. :( )
  • a.carkey
    Még nem "vettem" meg, így nem tudom. :D
  • Pluskast
    Titeket nem dobál ki a játék? Engem állandóan kivág hogy az exe hibát észlel
  • a.carkey
    Azért ez a Szegedin kicsit erős ...
  • Axon
    Én is nézegettem az nforceon megjelent iso adatait. Valószínűleg megkeresem valamelyik torrent oldalon.
  • a.carkey
    Kijött. Egyfajta HOI klónnak tűnik. De jól néz ki.
  • Axon
    Minenképpen ki fogom próbálni ha megjelenik.
  • a.carkey
    Én örülök, hogy egy I. VHs progi kijön. Ha megnézed, azért ebben lesznek repülős ászok, tábornokok, sok választható ország, és egy egész jónak tűnő játékmenet.
  • Axon
    Megnéztem őket. Hát nem lesz egy pif-puf stratégia az biztos.
  • a.carkey
    3. és 6. oldal!
  • a.carkey
    Az első linken benne vannak.
  • Axon
    Sajnos az utolsó 3 képet nem jeleníti meg. Mindenesetre utána nézek, mert az I. vh témája továbbra is tabu a játékkészítőknek.
  • a.carkey
    OFF:
    Egy jó kis I. VHs stratégia várható (nem rts) novemberben:
    “World War One : La Grande Guerre 14-18” címmel.

01
    02
    03
    04
    05
    06
  • kipeti
    1.0 ás verzio
    akkor úgy néz ki felejtős lesz nekem :(
  • Axon
    Az egyáltalán nem biztos, hogy a gamestar-os verzióra rá lehet rakni a patchet. Nekem van egy rakás gamestarhoz adott teljes játékom és nagyrészükhöz nem lehet telepíteni a patchet.
    Egyébként milyen verziót ír ki, mert lehet, hogy neked már alapból 1.3-as verziód van.
  • kipeti
    kösz csak amit találtam azt nem rakja fel
    azt írja hogy telepítsem előtte a jatekot ami vicces mert fenn van és eredeti mondjuk gamestaros verzio
  • Axon
    Ez nem az Antant topikja. Egyébként a neten megtalálod a patchet az Antanthoz, 1.3-as az utolsó hozzá.
  • kipeti
    Hali nem tudjátok honnan lehetne letölteni az Antanthoz a patch-et
  • Axon
    Nem hiszem, hogy a te régi kártyáddal gondja lenne a játéknak. Nekem egy 8800-as kártyával is szépen megy.
    A procid az milyen? Az érdekel, hogy kétmagos-e, mert a kétmagos procikkal gondja van a játéknak. Adtak is ki hozzá egy patch-et, azzal tökéletesen működik.
  • Manfred18
    sziasztok

nekem az Antant-al lenne gondom! Az h játszok vele és kb 5-10 perc múlva kilép h az antanta.exe hibát észelelt!!
    olvastam h videokártya hiba lehet ehhez adtak ki vmi patch-et ami javít v videokarit kell változtatni!!(nekem most Geforce FX 5600-asom van)
  • krova
    Igen tesco 900 pénz,és elég csak rákatintani az egérel ,mert ha esik az esö akor ki is irja hogy felejcsem el,ezért dühit hogy ha jo az idö akor bevetném felderiteni,mert igy elég macerás.
  • Axon
    A szimbólum ott van de csak nagyon ritkán aktív. olyankor más a színe és csak ilyenkor lehet használni.
  • a.carkey
    Tesco (?) 900 ft? Kb.
  • geo91
    Lehet h én vok a béna, de fél órán át keresgéltem egy csomó torrrent oldalon, de semmit sem találtam. Ti nem tudtok vmi lehetőséget a játék letöltéséhez?
  • krova
    Nyomom a játékot és az lenne a kérdésem hogy van egy repülögép szinbolum a balalso sarokban és hogy lehet aktivizálni,kiirja hogy /caps lock/ de nem történik semi ,segicségetek elöre is köszönöm.
  • Axon
    Én meg már azt hittem, hogy valaki elővette ezt a remek játékot :-)

Mármint a WW1-et.
  • a.carkey
    Sorry! Közben meglett a topikja is.
  • a.carkey
    Nem akartam még külön topicot nyitni hozzá, de mi a véleményetek erről?

Aggression - Reign Over Europe (1914-1950) A

Aggression - Reign over Europe (1914-1950) B