World War 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit furcsa a német ill. magyar nevek keverése (hol a német van, hol a magyar), de nem akkora bénaság, mintha Kosice vagy Bratislava lenne, mint a Paradox gamékban ...
A medve nem játék.
A borzasztó magyar nevek (pl. Szegedin) átírása meg sima ügy, mint a HOI és EU szériákban.
A medve nem játék.
Végre sikerült "megvennem". Szerintem ha itthon megjelenik, "újból" megveszem ...
Eddigi véleményem, hogy nagyon jó. Rohadt komplex az egész, kicsit bele is zavarodtam pár helyen, de nagyon jó. Régóta vártam vagy valami hasonlóra. Nagy grat a készítõknek.
A zeneanyag meg telitalálat. Egy kész - szinte csak I VHs - katonai zene gyûjtemény található a musics részben. Nagy, nagy piros pipa érte! (Ici-pici fekete pipa, hogy pl. más országoktól kevés zene van - pl. a török katonazene nagyon jól szól. 😞 )
Eddigi véleményem, hogy nagyon jó. Rohadt komplex az egész, kicsit bele is zavarodtam pár helyen, de nagyon jó. Régóta vártam vagy valami hasonlóra. Nagy grat a készítõknek.
A zeneanyag meg telitalálat. Egy kész - szinte csak I VHs - katonai zene gyûjtemény található a musics részben. Nagy, nagy piros pipa érte! (Ici-pici fekete pipa, hogy pl. más országoktól kevés zene van - pl. a török katonazene nagyon jól szól. 😞 )
A medve nem játék.
Titeket nem dobál ki a játék? Engem állandóan kivág hogy az exe hibát észlel
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Én is nézegettem az nforceon megjelent iso adatait. Valószínûleg megkeresem valamelyik torrent oldalon.
Én örülök, hogy egy I. VHs progi kijön. Ha megnézed, azért ebben lesznek repülõs ászok, tábornokok, sok választható ország, és egy egész jónak tûnõ játékmenet.
A medve nem játék.
Sajnos az utolsó 3 képet nem jeleníti meg. Mindenesetre utána nézek, mert az I. vh témája továbbra is tabu a játékkészítõknek.
1.0 ás verzio
akkor úgy néz ki felejtõs lesz nekem 😞
akkor úgy néz ki felejtõs lesz nekem 😞
Az egyáltalán nem biztos, hogy a gamestar-os verzióra rá lehet rakni a patchet. Nekem van egy rakás gamestarhoz adott teljes játékom és nagyrészükhöz nem lehet telepíteni a patchet.
Egyébként milyen verziót ír ki, mert lehet, hogy neked már alapból 1.3-as verziód van.
Egyébként milyen verziót ír ki, mert lehet, hogy neked már alapból 1.3-as verziód van.
kösz csak amit találtam azt nem rakja fel
azt írja hogy telepítsem elõtte a jatekot ami vicces mert fenn van és eredeti mondjuk gamestaros verzio
azt írja hogy telepítsem elõtte a jatekot ami vicces mert fenn van és eredeti mondjuk gamestaros verzio
Ez nem az Antant topikja. Egyébként a neten megtalálod a patchet az Antanthoz, 1.3-as az utolsó hozzá.
Hali nem tudjátok honnan lehetne letölteni az Antanthoz a patch-et
Nem hiszem, hogy a te régi kártyáddal gondja lenne a játéknak. Nekem egy 8800-as kártyával is szépen megy.
A procid az milyen? Az érdekel, hogy kétmagos-e, mert a kétmagos procikkal gondja van a játéknak. Adtak is ki hozzá egy patch-et, azzal tökéletesen mûködik.
A procid az milyen? Az érdekel, hogy kétmagos-e, mert a kétmagos procikkal gondja van a játéknak. Adtak is ki hozzá egy patch-et, azzal tökéletesen mûködik.
sziasztok
nekem az Antant-al lenne gondom! Az h játszok vele és kb 5-10 perc múlva kilép h az antanta.exe hibát észelelt!!
olvastam h videokártya hiba lehet ehhez adtak ki vmi patch-et ami javít v videokarit kell változtatni!!(nekem most Geforce FX 5600-asom van)
nekem az Antant-al lenne gondom! Az h játszok vele és kb 5-10 perc múlva kilép h az antanta.exe hibát észelelt!!
olvastam h videokártya hiba lehet ehhez adtak ki vmi patch-et ami javít v videokarit kell változtatni!!(nekem most Geforce FX 5600-asom van)
Igen tesco 900 pénz,és elég csak rákatintani az egérel ,mert ha esik az esö akor ki is irja hogy felejcsem el,ezért dühit hogy ha jo az idö akor bevetném felderiteni,mert igy elég macerás.
A szimbólum ott van de csak nagyon ritkán aktív. olyankor más a színe és csak ilyenkor lehet használni.
Lehet h én vok a béna, de fél órán át keresgéltem egy csomó torrrent oldalon, de semmit sem találtam. Ti nem tudtok vmi lehetõséget a játék letöltéséhez?
Nyomom a játékot és az lenne a kérdésem hogy van egy repülögép szinbolum a balalso sarokban és hogy lehet aktivizálni,kiirja hogy /caps lock/ de nem történik semi ,segicségetek elöre is köszönöm.
Nem akartam még külön topicot nyitni hozzá, de mi a véleményetek errõl?
Aggression - Reign Over Europe (1914-1950) A
Aggression - Reign over Europe (1914-1950) B
Aggression - Reign Over Europe (1914-1950) A
Aggression - Reign over Europe (1914-1950) B
A medve nem játék.
SZia Axon!
Köszönöm mindenesetre a megnyugtatást😊
Néha nekme is segített, ha félretettem, de ha utána sem, az nagyon felbosszant😊
NA mindegy próbálkozom, ha valami taktikai kincsre lelek, szólok.
Üdv mindnekinek!
Köszönöm mindenesetre a megnyugtatást😊
Néha nekme is segített, ha félretettem, de ha utána sem, az nagyon felbosszant😊
NA mindegy próbálkozom, ha valami taktikai kincsre lelek, szólok.
Üdv mindnekinek!
Ok!Köszönöm a segítségeteketAxon és Serpa!Rendes tõletek!Sziasztok!
Fel kell õket hívni telefonon és megmondják, hogy van-e és akkor már meg is lehet rendelni egybõl (mármint a telefonos érdeklõdés közben).
Tévedtem. A sevenm-nél (ök az eredeti magyarországi forgalmazók) még kapható, nevetségesen alacsony áron:
http://www.sevenm.hu/catalog.php?site=9&mode=list&platform=pc&special=&type=&orderby=&loc=
http://www.sevenm.hu/catalog.php?site=9&mode=list&platform=pc&special=&type=&orderby=&loc=
"cdgalaxis, sevenm stb. és nem láttam sehol"
cdgalaxis katalógusban benne van, persze ez nem jelenti azt, h kapható.
nem ez az?
cdgalaxis katalógusban benne van, persze ez nem jelenti azt, h kapható.
nem ez az?
A német kapmpány 2. pályáján én is elakadtam már az elején. Fergeteges tömeg ömlik folyamatosan felém és hiába próbálok meg mindent, csak elsöprik a védelmemet. Nekiugrottam vagy 3-4 alkalommal, de mindig kikaptam. Azt hittem, hogy csak én vagyok a béna és félretettem egy idõre.
Én a teszkóban vettem meg november elején. Most én is körülnéztem a neten cdgalaxis, sevenm stb. és nem láttam sehol. Hihetetlen milyen gyorsan elkapkodták.
Ha tudsz adni egy tárhelyet, akkor szívesen feltöltöm neked.
Nem tudom milyen megoldású az internet kapcsolatod. Ha a saját géped közvetlenül kapcsolódik a nethez, akkor tudsz létrehozni rajta egy ftp szervert. Akkor közvetlenül a te gépedre is rá tudom tölteni a WWI-et.
Ha tudsz adni egy tárhelyet, akkor szívesen feltöltöm neked.
Nem tudom milyen megoldású az internet kapcsolatod. Ha a saját géped közvetlenül kapcsolódik a nethez, akkor tudsz létrehozni rajta egy ftp szervert. Akkor közvetlenül a te gépedre is rá tudom tölteni a WWI-et.
Sziasztok!
Segítséget kérek😊!
Bár nagyon bírom a nagylétszámú csatákat, a németekkel is elakadtam a 2-3 pályán (várost kell megvédeni és annyian jönnek az oroszok, mint az oroszok) és hírmondóm sem marad, amikro még egyre jönnek.
Ugyanez a helyzet Verdunnél, szint eminden tkipróbáltam (tömörülés, zárótûz, mégis nekem már kihalnak bõven az embereim, amikor a németek még mindig jönnek.
Van valami trükk, vagy taktikai elem, amivel át lehet lépni ezeken a pályákon?
Üdv:
zsaka
Segítséget kérek😊!
Bár nagyon bírom a nagylétszámú csatákat, a németekkel is elakadtam a 2-3 pályán (várost kell megvédeni és annyian jönnek az oroszok, mint az oroszok) és hírmondóm sem marad, amikro még egyre jönnek.
Ugyanez a helyzet Verdunnél, szint eminden tkipróbáltam (tömörülés, zárótûz, mégis nekem már kihalnak bõven az embereim, amikor a németek még mindig jönnek.
Van valami trükk, vagy taktikai elem, amivel át lehet lépni ezeken a pályákon?
Üdv:
zsaka
Axon!!!Nem tudnád nekem feltölteni vhova ezt a játékot?Nagyon
szeretném megszerezni,de én ezt sehol sem találtam...😞Légyszíves segíts!Köszi!
szeretném megszerezni,de én ezt sehol sem találtam...😞Légyszíves segíts!Köszi!
Volt egy I. vh-s rts, de már nem jut eszembe a neve. Mondjuk ez egy fiktív I. vh volt, ahol már 1960-ban járunk. Nekem nagyon tetszett.
A battlefield 1942-höz is van egy I. vh-s mod, azt nagyon sokat toltam. Mindenféle doboztankok, meg dublafedelû vadászgépek. Hihetetlenül hangulatos volt.
A battlefield 1942-höz is van egy I. vh-s mod, azt nagyon sokat toltam. Mindenféle doboztankok, meg dublafedelû vadászgépek. Hihetetlenül hangulatos volt.
Elég szegényes, de legalább már van.
Valahogy ez a program rögtön a süllyesztõbe került amint megjelent.
Nem értem, hogy ez a WWI témakör miért ennyire érdektelen. Szinte minden történelmi korszakról jelennek meg játékok, csak errõl nem, ha pedig véletlenül megjelenik egy, akkor az sem érdekel szinte senkit.
Én mindenesetre szeretem ezt a játékot. Jó nézni a doboztankjaimat, amint hõsiesen támadják a lövészárkokat :-)
Nem felejtettem el, hogy ígértem lángszórós képeket. Mostanában ritkábban toltam, de lángszórós egységgel sajnos nem találkoztam.
Valahogy ez a program rögtön a süllyesztõbe került amint megjelent.
Nem értem, hogy ez a WWI témakör miért ennyire érdektelen. Szinte minden történelmi korszakról jelennek meg játékok, csak errõl nem, ha pedig véletlenül megjelenik egy, akkor az sem érdekel szinte senkit.
Én mindenesetre szeretem ezt a játékot. Jó nézni a doboztankjaimat, amint hõsiesen támadják a lövészárkokat :-)
Nem felejtettem el, hogy ígértem lángszórós képeket. Mostanában ritkábban toltam, de lángszórós egységgel sajnos nem találkoztam.
A Total War sorozat szinte teljesen kimaradt nekem.
Mindig félretettem, hogy majd rászabadulok késõbb, aztán nem lett belõle semmi.
Mindig félretettem, hogy majd rászabadulok késõbb, aztán nem lett belõle semmi.