NR 2003 PAINT SHOP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már szóltam hogy töröljék szal nem kell háborogni..
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Hát igen,más játéknak a folytatásokhoz sem lehet topikot nyitni,hanem irj az alapba,akkor ez hogy?
Amugy tõlem ez is elfér,engem nem érdekel,csak akkor máskor sem kéne egy új topikot (aminek van értelme! ) ,bezárni.
Amugy tõlem ez is elfér,engem nem érdekel,csak akkor máskor sem kéne egy új topikot (aminek van értelme! ) ,bezárni.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Egyet értek, ezt a játék topicjában kellene erõltetni szerintem. Ha már más játékoknak sincs külön topic, minden egyes alkatrészhez. :-)
hiihiihh hiihihi devicces ááháhhhh <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#sniffles>#sniffles>
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
CSönd! de van nemköccbele nemszószbe!!4 ugy is van akinek még csupasz a kocsija.....
Nem árt ha elmondja majd az illetõ h milyen jellegü skint szeretne. milyen reklámokkal stb stb