NR 2003 PAINT SHOP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ranGer2
Már szóltam hogy töröljék szal nem kell háborogni..

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Hát igen,más játéknak a folytatásokhoz sem lehet topikot nyitni,hanem irj az alapba,akkor ez hogy?
Amugy tõlem ez is elfér,engem nem érdekel,csak akkor máskor sem kéne egy új topikot (aminek van értelme! ) ,bezárni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

BBird
Egyet értek, ezt a játék topicjában kellene erõltetni szerintem. Ha már más játékoknak sincs külön topic, minden egyes alkatrészhez. :-)
ranGer2
hiihiihh hiihihi devicces ááháhhhh <#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#sniffles>

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Duddits
Egyett értek. <#nyes>

ranGer2
CSönd! de van nemköccbele nemszószbe!!4 ugy is van akinek még csupasz a kocsija.....

Alexease
Ennek a topic-nak nem sok ertelme van😉
ranGer2
Nem árt ha elmondja majd az illetõ h milyen jellegü skint szeretne. milyen reklámokkal stb stb

ranGer2
Akinek nincs még normális festése az idei szezonra az ide benyögi hogy szeretne 1 et és talán készül neki skin 😊)))