16
  • juhand
    "izraeli iMesh - egyedülálló módon - a kiadók szövetségének beleegyezésével működött"

Megdumálták hogy a CIA is megkapja az információk egy részét amikhez a Moszad hozzá jut a spyware-ken keresztül.
  • pemga
    Életemben nem hallottam még erről az imesh-ről, mi ez? :). Látta már valaki a protocol-leírását?
  • Robin Hood
    A cél a kiadók számára teljes mértékben elfogadható, fizetős szolgáltatás kialakítása

Itt baszták el, nem a kiadóknak kéne megfelelni, hanem a vásárlóknak. Pont a kiadók azok amiket ki kell iktatni a láncból. Ezt se fogja használni senki...
  • Dynamic
    Még szép, hogy eltávolítják a reklámot, ha már fizetni kell érte.Marhák.A régebbi imesh amúgy is fosta magából a reklámokat.
    Mondjuk én ritkán de használom.Ha mp3-at akarok letölteni, de másra nem is érdemes.Hát most legfeljebb nem használom ha fizetős lesz.
  • JZO
    nézzétek meg ezt az új magyar filecserélő rendszert, jobb mint a DC és a BitTorrent. Rengeteget tud, már folyik a beta tesztelése a programnak.

A neve TerraChat és itt érhető el: TerraChat Communication System
  • Frank99
    akkor senki sem fogja használni....
  • Sityi
    Nekem erről az a cikk ugrott be, amiben azt taglalja az illető, miért rossz a másolásvédelem meg a jogkezelés. Akit érdekel, elolvashatja.
  • [HUN]PAStheLoD
    hát énis így vagyok vele ... amint $ -jelet látok egy HTML oldalon (és nem változót jelöl valami programnyelvben :D) akkor alt-f4
  • Béla bácsi
    Felőlem is azt csinálhatnak, amit csak akarnak...
  • HUmanEmber41st
    Ja, amint meglátják : buy now, már lépnek is :)
  • haxoror
    "...az izraeli iMesh..."
    "...hamarosan fizetőssé alakul..."
    "...Érdekes módon ezúttal a RIAA is türelmesnek mutatkozott..."

Kidobott pénz és halott ötlet szvsz
  • tudatlanka
    tomo:nem a kazaa-t hálózatát használja.
    amugy kb egyidős a napsterrel(régivel) szóval nem mai darab a kis katica.Ráadásul kifejezetten felhasználóbarát volt a letöltéseket illetően.
  • tomo
    atz imesh nem a kazaa halozatat hasznalja? ( fasttrack ) ?
  • HuHa
    "... és egyesek szerint a reklámok mellett kémszoftvert foglal magában."

Ez tény, és nem egyesek szerint.
  • HuHa
    Ez jó kérdés, most minden esetre csökkenni fog a spywarek által tönkretett rendszerek száma. Bár az iMesh userek gépén nagy valószínűséggel van Kazaa is, szóval lehet mégsem:))
  • [HUN]PAStheLoD
    akkor majd nem használunk iMesh-t , habár nemtudom eddig ki használta..