Az iMesh lehet az első fizetős p2p-hálózat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"izraeli iMesh - egyedülálló módon - a kiadók szövetségének beleegyezésével mûködött"

Megdumálták hogy a CIA is megkapja az információk egy részét amikhez a Moszad hozzá jut a spyware-ken keresztül.
Életemben nem hallottam még errõl az imesh-rõl, mi ez? 😊. Látta már valaki a protocol-leírását?
A cél a kiadók számára teljes mértékben elfogadható, fizetõs szolgáltatás kialakítása

Itt baszták el, nem a kiadóknak kéne megfelelni, hanem a vásárlóknak. Pont a kiadók azok amiket ki kell iktatni a láncból. Ezt se fogja használni senki...

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Dynamic
Még szép, hogy eltávolítják a reklámot, ha már fizetni kell érte.Marhák.A régebbi imesh amúgy is fosta magából a reklámokat.
Mondjuk én ritkán de használom.Ha mp3-at akarok letölteni, de másra nem is érdemes.Hát most legfeljebb nem használom ha fizetõs lesz.
JZO
nézzétek meg ezt az új magyar filecserélõ rendszert, jobb mint a DC és a BitTorrent. Rengeteget tud, már folyik a beta tesztelése a programnak.

A neve TerraChat és itt érhetõ el: TerraChat Communication System
Frank99
akkor senki sem fogja használni....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Nekem errõl az a cikk ugrott be, amiben azt taglalja az illetõ, miért rossz a másolásvédelem meg a jogkezelés. Akit érdekel, elolvashatja.

[HUN]PAStheLoD
hát énis így vagyok vele ... amint $ -jelet látok egy HTML oldalon (és nem változót jelöl valami programnyelvben 😄) akkor alt-f4 <#ravasz1><#idiota>

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Felõlem is azt csinálhatnak, amit csak akarnak...

Ja, amint meglátják : buy now, már lépnek is 😊

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

"...az izraeli iMesh..."
"...hamarosan fizetõssé alakul..."
"...Érdekes módon ezúttal a RIAA is türelmesnek mutatkozott..."

Kidobott pénz és halott ötlet szvsz

tomo:nem a kazaa-t hálózatát használja.
amugy kb egyidõs a napsterrel(régivel) szóval nem mai darab a kis katica.Ráadásul kifejezetten felhasználóbarát volt a letöltéseket illetõen.

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

atz imesh nem a kazaa halozatat hasznalja? ( fasttrack ) ?

"... és egyesek szerint a reklámok mellett kémszoftvert foglal magában."

Ez tény, és nem egyesek szerint.
Ez jó kérdés, most minden esetre csökkenni fog a spywarek által tönkretett rendszerek száma. Bár az iMesh userek gépén nagy valószínûséggel van Kazaa is, szóval lehet mégsem😊)
[HUN]PAStheLoD
akkor majd nem használunk iMesh-t , habár nemtudom eddig ki használta..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]