Desszert
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Erõt, egészséget elvtársak...ugye?
De reálisnak tartom h néha a Kepes is szar. (Mármint a mûsora.) Aspyrinnak lehet h magasabb a zigénye mint egy Csernus, meg az a vihogó csaj..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Remélem ez mindenkinek kielégitõ válasz volt, mellette szólva. Akinek nem ez a véleménye annak nem itt a helye:))) Különben sem értem mi jó szórakozás van abban, hogy valahova odaírok, hogy így trágya, meg úgy trágya. Nem értem az ilyen embert. Ezzel akar talán kitûnni, esetleg csak arról van szó, hogy valamit kompenzálni akar? A fórumon belül a másik ember minõsítésérõl csak annyit mondanék, hogy ez a mûsor több másik mûsor elletetje, tehát evidens, hogy aki leszolja ezt, annak pontosan ellenkezõ izlése van, és nem kell mondanom akkor, hogy EZ, már alapjában véve minõsítheti az embert, persze nem minden esetben.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Mission Impossible 2010: PRO Class
Egyébként pedig ne minõsítsd a hozzászólásom amíg egy épkézláb mondatot sem hallotam arról, hogy neked mi a véleményed a desszerttel kapcsolatban. <#sniffles>#sniffles>
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Most meg amit talál, azt bedugja alulra (hátra), mert ilyeneket mutatnak a tévében és az újságokban (ja bocs, a 6 éves forma kislányok már egytõl egyig az internetet böngészik)
Ennyit romlott a média színvonala.
Melyik adón van még esti mese?
de Csernuson kiakadtam:
8 éves kislányt megkérdezik: mi akarsz lenni?
-Hát Pandóra!
<#eljen>#eljen><#schmoll2>#schmoll2>
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Az M2-n van nagyon jó beszélgetõs mûsor a címe Záróra nagyon jó témákat vetnek fel és meghívott vendégek vitatkoznak róla. Nézzétek meg egyszer pl. ma este szerintem nem szabad kihagyni.
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ramadamammy rapidrandi
Szerintem nincs az RTL Klubnak kialakult profilja, minden mûsor beleillik.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ramadamammy rapidrandi