26
Kepes András beszélgetős műsora
 • Aspyrin
  #26
  Véget ért?
 • Waterhorse
  #25
  Olbvasd el a hozzászólásom, próbáltam benne kielemezni, hogy ha neki nem erre van igénye akkor mire lehet.
 • Tetsuo
  #24
  Ezt nem láttam, régebben én is szerettem a Desszertet, meg a Vámos Miklós műsorát (ha nem színész volt a vendég).
  De reálisnak tartom h néha a Kepes is szar. (Mármint a műsora.) Aspyrinnak lehet h magasabb a zigénye mint egy Csernus, meg az a vihogó csaj..
 • Waterhorse
  #23
  Ahogy Kepes is mondta, ez nem vitaműsor, és nem portré, egyszerűen csak egy beszélgetés. Én régen nem néztem, és remélem hasonlóak lesznek az elkövetkezendő alkalmakkor is, mert ez esetben rengeteg, dolgot meg lehetett tudni a meghívottakról. Nem volt sztorizgatás tényleg, és nekem ez is tetszett benne, pontosan ezért volt olyan életszerű a beszélgetés. Éppen ezért engedett velünk láttatni valamit a vendégek valódi énjükből, jellemükből, saját véleményükről. Nekem a Hajós volt egy nagy meglepetés, ahogy látszott rajta, hogy ő nem érzi jól magát ilyen helyzetekben, és nekem az jött le a végére, hogy neki valóban nem lenne jó más szakma, mert az egész ember egy álarc mögött van, fölvette ezt a "humorista" álarcot, ami szerintem jól áll neki, mert én nagyon bírom, de nem enged ki saját magából semmit, nem meri megmutatni saját magát. Mint ahogy ez látszott is, a komoly őszinte, beszélgetés nem megy neki. Akár még önismereti órának is elment volna, bár lehet, hogy most csak a Csernus miatt volt. És ha már itt tartok, ő sem akart nagyon megnyílni amikor, a drogtémájára terelődött a szó, talánt fellépett "a hóhért akasztják" szindróma és ezért terelt? Amúgy vele sincsen bajom, mert nagyon jóka mondott a régi műsorában is, és itt is egyetértettem vele abban, amit a médiáról szólt, ez a része a beszélgetésnek, megint csak egy nagy értékű momentum volt, úgy mint ami megelőzte ezt, a tisztelet mint fogalom szóba hozása. Szerintem ez kivételesen olyan műsora volt az RTL-nek amiben végre láthattunk, hallhattunk valami kultúrát is, és fellélegezhettünk, hogy mégsem csak tahókat felvonultató műsort is tud az RTL vetíteni.

  Remélem ez mindenkinek kielégitő válasz volt, mellette szólva. Akinek nem ez a véleménye annak nem itt a helye:))) Különben sem értem mi jó szórakozás van abban, hogy valahova odaírok, hogy így trágya, meg úgy trágya. Nem értem az ilyen embert. Ezzel akar talán kitűnni, esetleg csak arról van szó, hogy valamit kompenzálni akar? A fórumon belül a másik ember minősítéséről csak annyit mondanék, hogy ez a műsor több másik műsor elletetje, tehát evidens, hogy aki leszolja ezt, annak pontosan ellenkező izlése van, és nem kell mondanom akkor, hogy EZ, már alapjában véve minősítheti az embert, persze nem minden esetben.
 • VinylToy #22
  Ha láttad tudnád mire számíthattál, én láttam, és azért néztem meg mert az eddigiek is tetszettek, kielégítettem a kérdésed?

 • Dynamic
  #21
  Nem értelek.Ez egy ilyen műfaj.Direkt ilyennek készült, tehát miért KELLETT volna másmilyennek lennie?Ez nem arról szól mint az ilyen-olyan talk show vagy dokumentumfilm amiben a meghívott vendég elmondja az életét,hányattatásait, örömét és bánatát, magyarul vadul sztorizgat.Itt 3 valamelyest különböző karakterű ember beszélget különböző témákról.Ennyi.Hasonló műsorokat már láthattunk, illetve láthatóak az M1/M2-n is, nekem tetszik általában.
 • Aspyrin
  #20
  Nem, nem az első volt, de amíg nem tudsz érdemben válaszolni a #17-ben felvetett kédésemre addig nem tartom érdemesnek a veled való társalgásnak eme formáját. És utólag megjegyezném, hogy bár a #15-ös hozzászólásom nem neked címeztem, ahhoz képest igen gyorsan ráharaptál, és véleményt alkottál, amihez azt hiszem nem sok tehetség kell (bár látványos az "ennyit rólatok" befejezés). Most aztán szégyelnem kellene magam, vagy nekem is kellene egy frappáns mondatvég, esetleg egy gyors egysoros, hm?
 • VinylToy #19
  Ez volt az első Desszert amit láttál? Ha nem akkor tudhattad volna, hogy milyen lesz.
 • petesilver
  #18
  Nagyon vártam, de egy napja nem aludtam, és bealudtam mire kezdődött. Ha valaki talál linket, ahonnan esetleg le lehet tölteni, az szóljon pls! THX!
 • Aspyrin
  #17
  Örülök neki, hogy neked tetszett. Szó sincs "fikázásról". De azért az ember(legalábbis én) többet vártam egy ilyen kategóriájú műsortól, mint egy minden hétköznap futó delelőtől (ha már az rtl-nél maradunk).
  Egyébként pedig ne minősítsd a hozzászólásom amíg egy épkézláb mondatot sem hallotam arról, hogy neked mi a véleményed a desszerttel kapcsolatban.
 • VinylToy #16
  Egynek jó volt, nem mindig ilyen emberekkel fog beszélgetni, de megint egyszerűbb fikázni, ennyit rólatok.
 • Aspyrin
  #15
  Arra számítottam, hogy a műsor első percei után nem kezdem azt érezni majd, hogy valójában itt semmi új/érdekes infot sem fogok megtudni az egyik jelenlévőről sem, ellenben hallhatok egy gyengén összehozott Kepes monológot a háttérben az unalmas, már szinte érdektelen megjegyzéseivel. Plussz láthatók egy hölgyet, akinek a nevetgélésén kívül nem sok szerep jutott, illetve egy agyonnyálazott Csernust, aki nem tudott kizökkenni a már jól megszokott imidzséből, és próbálta a lapot osztani. Ezt a műsort sokkal izgalmasabbá, aktívabbá lehetett volna varázsolni, anélkül, hogy az általad emlegetett költségvetés (amivel minden bizonnyal tisztában vagy) kárát szenvedte volna.
 • VinylToy #14
  Hát igen biztos nem a valóvilágon nevelkedett retardált kiscsávóknak készült a műsor. :D
 • Dynamic
  #13
  Ez csak egy sima beszélgetős műsor, nem tudom mire számítottatok?A műfaját tekintve simán nézhető, de aki meg már eleve nem szereti az ilyet az meg minek nézi vagy értékeli?Az biztos, hogy nem hasonlítható az rtl harsány, idióta poénokkal tűzdelt(kivéve Fábry), faszmutogató, igénytelenségeihez, hanem csak simán nézhető műsort kapunk minimál költségvetésből.
 • Aspyrin
  #12
  Egyszerűen fogalmaztad, de sztem is ennyire volt értékelhető.
 • Microcosmos
  #11
  Hú de szar volt ez a desszert
 • Dynamic
  #10
  Az M1-en voltak műsorai, melleleg sokkal inkább az ő profiljukba illik.Látszik is a műsor stílusán, hogy köze nincs rtl agyatlan és nézhetetlen foskupacaihoz.
 • nagykispeter
  #9
  A régiek is jók voltak és ez is!Nem tudom miért szüntették meg!Inkább ez lenne vagy hasonló a győzike helyett.Egyébként mindig sikerült összeválogatni olyan embereket egymással hogy jó legyen a műsor.
 • Vlala #8
  Igaza van, régen azért a kislányok Hófehérkék vagy Piroskák szerettek volna lenni, esetleg királylányok.
  Most meg amit talál, azt bedugja alulra (hátra), mert ilyeneket mutatnak a tévében és az újságokban (ja bocs, a 6 éves forma kislányok már egytől egyig az internetet böngészik)
  Ennyit romlott a média színvonala.
  Melyik adón van még esti mese?
 • Shadow_THH
  #7
  aha régen a Kepes műsorai elég jók voltak.

  de Csernuson kiakadtam:
  8 éves kislányt megkérdezik: mi akarsz lenni?
  -Hát Pandóra!

 • Random work
  #6
  A Desszertet én még régebben néztem és akkor nagyon jó volt most nem láttam.
  Az M2-n van nagyon jó beszélgetős műsor a címe Záróra nagyon jó témákat vetnek fel és meghívott vendégek vitatkoznak róla. Nézzétek meg egyszer pl. ma este szerintem nem szabad kihagyni.
 • Cat #5
  a hirtelen kameraugrások nagyon nem tetszettek, egy beszélgetős musornál minek rángatni a kamerát, meg olyan gyorsan ráközeliteni hogy csak pislog az ember
 • ugot2know
  #4
  Mint pl. a Mindentudas egyeteme,Egyhazi musorok,kisebbesegi musorok,stb.
 • Taranov
  #3
  A Csernus elég gáz volt, azt akarta elérni, hogy ámuljunk, de a Hajós viszonylag jó volt, pedig nem szeretem.
  Szerintem nincs az RTL Klubnak kialakult profilja, minden műsor beleillik.
 • ugot2know
  #2
  NEm is az RTL Klub profiljaba valo...
 • Waterhorse
  #1
  Most megnéztem ezt a műsort, régen nem láttam belőle egyet sem. Ennek ellenére nagyon megfogott, és elég érdekes volt. Bár gondolom attól is függ kiket hív meg a Kepes. Nagyon jó dolgokat mondtak, és végre egy olyan műsor amin el lehetne gondolkozni egy kicsit, és tanító jellegű, nem úgy mint a csapból folyó valógágsow-k.