Yourself! Fitness
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A multi player elindul, lehet is állítani mindent, de úgysem ment.
A monitorom 75Hz-en menne, de a beállításoknál ott 72hz a legtöbb.
Próbáltam 60Hz-re is beállítani, de a single player indítás után azonnal:
OUT OF RANGE
Azért köszönöm és ha valakinek van ötlete azt szívesen venném.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All hail the double x!
Valaki nem tudna abban segíteni, hogy miért írja ki a wolfenstein.exe indítása után az OUT OF RANGE feliratot?
A gépem elég jó, tehát a teljesítmény megfelelõ, azzal nem lehet gond.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
meg kell nézni mi a követelménye a programnak és ennek ismeretében kell venni kártyát
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Lehet, hogy bõvíteni is lehet...fogalmam nincs az ilyen dolgokról :-(
Talán próbálj visszaolvasni ha még nem tetted meg hátha segít.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan problémám van, hogy mikor elindítanám az exe fájllal, csíkoz egyet, és leáll.
Mit állítsak? Vagy mi nem jó??M
Sikerült letöltenem ezt a progit, de szerintem a crack file nem jó hozzá. Mindig kiakad a figyelmeztetõ ablaknál. Aztán meghal.
Ha valakinek van mûködõ crackje, vagy valami ötlete, légyszi küldje el:
[email protected]
A játékhoz megjelent egy patch ami elvileg javít hibákat, de nekem crack-elt volt és nem tudom csinált-e valamit vele.
A lényege az egésznek, hogy van egy ini file a könyvtárában (fitness.ini) és ezt szerkesztettem. Átírtam, hogy ablakban fusson és azonnal jó lett gondolom azért mert akkor a win beállításaival fut nem saját felbontással. Itt pár dolgot még lehet átállítani, de nem sokat.
Az egész configolás szinte az ami az ini fájlban található.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Az lenne a problémám hogy mikor inditom a játékot azt irja ki hogy out of range.Tudnátok segiteni hogy mi lehet a baj?
Elõre is köszi!
Te is fiam, Bluetooth?
Te is fiam, Bluetooth?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -