52
-
BlackRose #12 És ne feledjük el az Indigo-t, mert az nagyon is fontos ujdonság, persze az is megjelenik XP-re is, de azért a Longhorn csakis egy jobban integrált rendszer lesz, és az Avalonnal meg Indigoval kibővitett XP kb. olyan lesz, mint egy .NET-el bővitett Win98 az XP-hez viszonyítva, vagyis nem sok értelme lesz az ilyen fajta upgrade-re, ezt csupán csak azért csinálják meg, hogy egy komoly nagyságu piacra tegyen szert a következő Office csomag és még egynéhány MS software már akkor amikor a Longhorn még nem lesz tulságossan elterjedett. -
BlueGold #11 És kifog a "Tigrincs-re" x86-os Software-t irni talán te? Mert anélkül úgy jár mint a Be-Os, OS/2, Next és a többi csoda operenciás rendszer. -
BlackRose #10 igen de csak azért, mert azt hiszed, hogy nem jól írtad, pedig a lesz az lesz és nem pedig lessz, mint ahogyan egynéhányan gondolják...
és igen lesz nem 3 hanem jónéhány verzió, többek között, néhány szerver akkor szuperszámítógépi verzió, tablet pc, stb. de először csak a workstation (mondhatjuk úgy is, hogy desktop) jelenik meg. -
quantum #9 Kül. a WinFS nélkül ami ujdonság lesz az kb az Avalon...de az is megjelenik XP alá is,szoval lehetne egy XP SP3-at is csinálni..De annyi javítás van az XPre,hogy már nem fér bele egy Service Packbaés gondolom a Linux miatt sem hagyják,hogy kialakuljon egy rossz kép a Windowsokról...na a kegyelemdöfés az lesz,ha Jobs megengedi a Tiger PC-s változatának elkészítését -
quantum #8 Én már használtam a WinHEC buildet (P2P rulez)....elég lassú ahhoz képest,hogy oprendszer....na de majd talán beta jobb lesz...nem hiszem,hogy jó lenne ha 1GHz-n alul 5 percig indulna a rendszer.Ha a rendszer annyira nyúzza a gépet mit csinal majd a Quake 4? -
#7 A hír szerint áprilisban már bejelentik a végleges megjelenés dátumát...
remélem napra pontosan , igaz ugyis már elötte fenn lesz a neten
-
lpmorpheus #6 Jah meg majd helyesírás órám is "lesz". -
lpmorpheus #5 Ha hól tudom lesz a Longhorn-nak legalább 3 változata. Gyengébb hardverekkel rendelkező gépekre is lesz. Lesz a normál, meg szerver is lesz. -
#4 Készül szerver változat is. De az csak később jelenik majd meg. Úgy tudom 1-1.5 évvel a LH után. -
#3 Minek rá várni, ki mit vár tőle?? -
#2 Jól értettem, hogy a Longhorn csak desktop OS lesz? -
quantum #1 Csak győzzük kivárni...