263

www.riseagainst.com
  • evereal
    most akkor "legálisan" már tényleg nem lehet kapni?:S
  • tenkenorman
  • RAgirl
    :D Háhhhháá :D Hát szegény barátom nem hiszem, hogy örülne neki, ha nélküle mennék, ráadásul mással. :D De nagyon kedves vagy! :)
  • tenkenorman
    én is ebben a helyzetben vagyok... megyünk együtt?
  • RAgirl
    ja, e-mail: [email protected] :)
  • RAgirl
    Na, ez milyen?--> ajánlottak nekem 1, azaz egy darab jegyet, pedig 2 kellene... mivel para, hogy találok-e másikat, így ezt az egyet sem merem megvenni, mert mi lesz, ha csak így szingliben kell elmennem?! de utálom ezt a helyzetet!!! HELP! Keresek 2db jegyet a RISE AGAINST KONCERTRE!
  • manome
    nemááááááááááááá! nemtudtam h más is szereti :S :D azthittem még simán vannak jegyek :S:S:S :'(
  • dyy
    Sziasztok,

vennék két jegyet, ha van valakinek fölös!

20/7711090, vagy [email protected]

köszi
  • lastemperor
    Hatalmas nagy baromság amit írtál. csak és kizárólag akkor lehetne névreszóló a jegy ha rá lenne nyomtatva a név is. plusz sokkal nagyobb kaliberű koncertekre külföldiekre is, évek óta úgy vásárol a társaságom jegyeket hogy egy vki megveszi mindenkinek. Valóban kérnek tőled nevet, de egyszer el is magyarázták nekünk hogy miért, esetleges visszavétel miatt! Ha elmarad a rendezvény, igy tudják visszatéríteni a jegyed árát.
    Ausztriában pl. az eventimes jegyeinket számítógépen csekkolták le mielőtt karszalagot kaptunk volna, és mind az 5 jegy ugyanazon a néven lett vásárolva. Nem történt semmi. Abban sem vagyok biztos hogy egyáltalán elkérheti-e egy jegyszedő a személyidet... szerintem nem.

A tárgyra visszatérve.. kell nekem még1 jegy a Rise-ra :) 10.000 forintot adok érte, mail / msn: [email protected]
  • tenkenorman
    onnan hogy anyámékat küldtem fel pestre a jegyért mert üdülési csekkel fizettem, és telefonban halottam hogy kérik a címüket és a nevem. továbbá rá van írva hogy nem ruházható át.
  • aggyregetesgére
    ezt te honnan veszed te drága jóember, mivel az enyémen és a másik 4en egy darab névreszólás nincsen :(

amúgy basszátok meg, ha előre tudom hogy profitálhatok belőle, akkor többet veszek :C
  • lastemperor
    Rise Against koncertjegyet vennék 10.000 forintos áron! Sürgős!
    mail / msn: [email protected]
    (azonnal válaszolok!)
  • tenkenorman
    Elkérik a jegynél a neved címed, és mivel rajta van a jegyen hogy csak illetékes használhatja ha kérnek személyit akkor buktad.

van itt olyan akinek nincs kivel mennie:D? minden haverom lemaradt a jegyvételről, vagy nem is volt rá pénzük
  • RAgirl
    mennyire hamar? 22.-én? :P nekem most az lenne a "hamar" :D
    amúgy már lassan kezdek beletörődni, hogy tényleg nem megyek: felhívtam minden létező jegyirodát, minden követ megmozgattam, hogy hátha mégis van még valami... egyszerűen fanatikus vagyok :D na de ha nincs jegy, akkor nincs...
    jó szórakozást mindenkinek, aki megy! élménybeszámolót nem kérek, mert asszem szíven szúrom magam, ha meghallom, hogy milyen jó volt... ^^
  • Fbn Lx
    ha elkeltek a jegyek ilyen hamar, és jó lesz a közönség, akkor biztos jönnek újra hamarosan...
  • RAgirl
    Hát azt azért nem kockáztatom...Mármint elég messze lakom Pesttől, biztosra kéne mennem. Szóval felteszem a kérdést: van itt olyan kétes alak, aki 21.-én elad nekem többszörös áron 2 db jegyet? :D
    Viccet félretéve: erről lemaradtam/lemaradtunk... Szívás. :'(
    Pedig megvan a hivatalos RA pólóm is!!! Francba...
  • aggyregetesgére
    ha van fölös pénzed felutazni, akkor még megpróbálhatod hogy a helyszínen megveszed valami kétes alakoktól többszörös áron
  • RAgirl
    Hát ez az... Dürer oldalán is megnéztem, elfogytak... :S De ez mi?! Nem fér be több nép? Ha kell, én behúzom a hasam, és végigállom 1négyzetmilliméternyi helyen az egészet. :D
  • RAgirl
    :D :D Köszi, de 2 kellene alapból... :S De 1db tényleg van Neked pluszban? :O Mondjuk nem hiszem, mert ki az az őrült, aki nem menne, ha már van jegye?! :D
  • Cat 02 #164
    Biztos elkelt?
    Nem kamu?

szerk: hivatalos oldal: Rise Against - június 21. A jegyek elfogytak!
  • aggyregetesgére
    nekem van egy jegyem
    ha jócsaj vagy odaadom ingyen, egyébként meg 6x áron

najó, mégsem, túl jó a RA ahhoz hogy nyerészkedjek rajta :(
  • RAgirl
    Neeee....! Most kaptam üzenetet facebook-on, hogy MINDEN JEGY ELKELT. Ezt nem hiszem el... Sírhatnékom van. Ha valaki eladná a jegyét, keressen engem. :D Nincs az a pénz, amit ki nem fizetnék érte...
  • RAgirl
    Sziasztok! A koncertre még a helyszínen, 21.-én TUTI lesz jegy szerintetek? :S
  • tenkenorman
    pia van bent is csak gondolom jó áron is. egyébként én lehet egyedül megyek mert egy haveromnak sincs pénze relatíve drága egy koncertre... midn1 én akkor is elmegyek.
  • Cat 02 #159
    Ú, akkor már vonaton be kell rúgni :(
  • tenkenorman
    a jegy hátulján rajta van hogy tilos ilyesmit bevinni. meg zozit is :D
  • Horsee
    Sajnos nem biztos, hogy fel tudok menni, viszont nagyon kíváncsi vagyok rá. Taperekről tudtok? Tehát lesz olyan, aki digitális diktafonnal (jó minőségű wavban) és/vagy kézikamerával felveszi a koncertet? Nagyon jó lenne.
  • Cat 02 #156
    Nagyterem
    Nagyterem

Date: 2010. június 21, hétfő At 18:00

Rise Against (USA)

dj Karel (rockdisco)

Belépő:
    elővétel 6200Ft
    helyszínen 7500Ft

szal biztos lehet akkor is
  • tenkenorman
    jah. egyáltalán nem biztos hogy teltházas lesz. nekem egy fan ismerősöm sem jön.
    nagyon remélem hogy nem égetjük le magunkat előttük.
    egyébként tegnap jöttem rá hogy van üdülési csekkem és így 0ft kp-ba fájt az egész. csak így fel kellet menni pestre ami innen tatabányától oda vissza a jegy árának felébe lenne. mák hogy pont ment fel ismerős.
  • Cat 02 #154
    Igazából elfértek sokan :D
  • Fbn Lx
    esélytelen hogy a koncert napján még legyen?
  • Cat 02 #152
    Remélem van még jegy.
  • tenkenorman
    megjöttek a jegyek ticketportalról
  • tenkenorman
    jah érdemes meghalgatni sok (általában angol) rockzenekart mit művelnek élőben.ez még ígyis simán jó, sőt sokkal egyedibb, hangulatosabb. ezért járok koncertre.
    június 10.én vajon lesz még jegy:S?
  • Doddy a düdő
    még mindig az egyik legjobb számuk, ha nem a legjobb. így élőben meg még hangulatosabb :o
  • tenkenorman
  • Doddy a düdő
    "Ezek a koncertjegyek kaphatóak a Dürer Kertben!"

szerintem oda kell menni =(
  • Cat 02 #146
    Kint van már, de semmit link :o
  • Doddy a düdő
    hivatalos oldalra a ticketportal van linkelve
    meg gondolom idővel náluk is lehet majd venni
  • Cat 02 #144
    Tudja valaki jegyet hol lehet venni ?