Újfajta másolásvédelem a Macrovisiontől
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden rendszer,program feltörhetõ innentõl kezdve...
Kérdés: Optikai Adathordozóknak (CD,DVD) mennyi az életciklusok?
Üdv😊
Elnézést a Sorokért:)
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
DVD: most is csak egy kódolt adatfolyamhoz férsz hozzá az olvasóból, íróból, azt még dekódolni kell. Most ez szoftveresen megy.
Megoldható lenne, hogy olyan bonyi legyen a kódolás, hogy csak spéci HW tudja dekódolni. Azt sokáig nem tudnák megfejteni. Ekkor is elérhetõ lenne persze pl. asztali lejátszók kép-kimenete, de csak analóg formában.
(Õõõ, mindezt nem kellene neked tudni, ha ezt tanulod? 😉 )
Ha meg pl 4,7-es dvd-re össze kell tömöríteni, akkor meg ha egyszer lejátszom valahogyan, azzal az erõvel ki is menthetem az adatfolyamot. Akkor meg?!
Fõsulin használtunk egy Rational Rose nevû programot, és a tanerõ mondott egy több milliós összeget, hogy másolásvédelem. Két héten belül meg volt otthon mindenkinek a progi 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
(a két ultima releasetõl most tekintsünk el ...)
amugy az olvashatatlan sectorok tipusu dvd védelem most jelent meg pár dvdn, s valoban pár nap alatt kijöttek a ripper programok uj verzioi, melyek már lazán megkerülik... szerencsére mindez csak amerikában jellemzõ, ugytudom europában az RCE védelem sem igazán alkalmazott.
Forza.
kicsit késõbb, de megy..
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
arra is megvan a StarFuck nevû cuccos, ha jól tudom....
hehe....
pl játék másoládvédelmeknél elég jol bejött ez a hekkercuccokat blokkolo védelmi mód 😊 ---> starforce3 😊
Forza.
Nem egészen mindegy, mert a hw-ben jóval komolyabb védelmi eljárásokat lehet megvalósítani. Amit ráadásul nem lehet elemezni, max. elektronmikroszkóppal... 😊
Szal itt két nagy érdekszfére (lemezkiadók és hw-gyártók) áll szemben egymással. Ha nem lenne másolás, sokkal kevesebb író és írható lemez fogyna...
esetleg ha készítenének egy olyan lejátszót, ami nem dekódolható, tehát nem tudom összemadzagozni a gépemmel, na az lenne a másolásvédelem. De ilyen úgyse lesz.
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
Ha ezt nem tudják, akkor meg másolni fogunk, hiszen az nem lehet, hogy "kulturális értékek" vesszenek oda azért, mert tönkrement az adathordozó...
Egyébként a legtöbb országban biztonsági másolatot jogosan készíthetek. Ezt a jogomat akkor miként fogom tudni érvényesíteni. Minden másolásvédelmi technológia jogsértõ, mert részben akadályoz a jogaim gyakorlásában.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
en ha nem lattam egy filmet , max egy trailert. tuti nem venem le a polcrol , megkockaztatva, hogy kidobtam 5k forintot az ablakon.
Ne vásárolj legális dvdt mert az ebbõl befojt dollármilliókat a "sztárok" kiadók úgy is drogra pedofiliára homobárokra prostituáltakra alkoholra ügyvédekre költik ha meg esetleg "értelmes" dolgot vesznek annak adója a politikusokhoz a fõ maffiához kerül 😊
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A népszerû másolóprogramok új verziószámmal megjelent változata meg majd semlegesíti a Ripguardot.