Késik a Matrix Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Az évtized bukása következik, ta-da-da-daaaam :)
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Mert a cikkbõl ez nem igazán derült ki.
A T kategória meg a WOW-ra is igaz. :)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Nezd meg ez pont olyan lenne mint egy CHAT-es szoba. Hozzal oda 10 darab 12 eves gyereket es 10 darab 18 eveset es meglatod mi lesz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ebbõl tuti nem kérek...
enyhe sznobériát szimatolok:))) csak olyannal játszol, amievl a 18 éves amerikaiak? a wow-val sokkal több 'amcsi kis p**s' játszik, mint majd ezzel fog...
Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.
A merovingi az mit jelent? Tudom, hogy a 2. részben volt egy fickó és arra mondták, hogy merovingi, de az valami hely ahova valósi, vagy mi???
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"Az ára ott kb. 9000 Ft-nak megfelelõ dollár lesz, nálunk valószínûleg 11-13 ezer Ft" <#mf3>#mf3><#wow1>#wow1><#mf3>#mf3>
Erre most mit mondjak jo jo tudom ezzel nem derült fény semmire de mégis csak zavaro picit
ON
tény hogy nem vagyok igazán matrix rajongo és egyet értek azzal hogy nem fogják elkapkodni
lehet hogy én vagyok igen fantáziátlan de nem hiszem hogy a Matrix pont az a film illetve világ amibõl jó MMORPG-t lehetne csinálni
ha mégis a rabjává válok akkor megtépem a ruhám s hamut szórok a fejemre<#wink>#wink>
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
A sok amcsi kis pöcs majd ezzel játszik on-line.
Ebbõl tuti nem kérek...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊