11
Látta-e valaki?
  • Sandersen
    #11
    sziasztok!ki nek van meg ez a film?
  • Tetsuo
    #10
    Aki ezt a filmet keresi az a csodára vár, ami nem jön el soha; aki meg már látta s teccik neki az nem tud semmit a zelektronikus zenéről.
  • involver
    #9
    Ha valaki megtudja hol lehet beszerezni létszi írjon!THX!
  • kiJJzu
    #8
    Szted mikor tört be az elektronikus zene? a 60-as években? ... kiváncsi lennék a filmre na meg persze arra h h adja vissza az akkori feelinget...
  • ThePartyFace
    #7
    Ez az interview megfogott:
    Mayday 2003 interview
    "Sajnos elég gyak...ritkán járok bulizni"
    "Nem kell elmondani senkinek, hogy miert van asvanyviz a kezemben"

    Ilyen "bakik" vannak ebben a filmben?:D
  • ThePartyFace
    #6
    Nem is a film zeneje erdekel, sot meg azt se hinnem, hogy uj informaciohoz jutnek a filmnek koszonhetoen, de nagyon erdekel, hogy _akkoriban_ milyen filmet forgattak errol...mit tudtak "mondani" a vilagnak a technorol, meg a brogokrol.
  • ThePartyFace
    #5
    Magyarországon abban az idoben jelent meg...
  • Mayday
    #4
    En sem mostanaban lattam, akkor tudom adta a kiralyi tv (mtv2-n volt asszem).
    Anno tudom, hogy nekem tetszett, de mostmar semmit fel nem tudnek idezni belole. Meg persze kerdes, hogy mi lenne rola a velemenyem a mai szemmel; nagyon sokat valtozott ez az egesz szcena, szerintem nem biztos, hogy jo iranyba, de ez mar egy masik tortenet. Mindenesetre zeneileg is nagyon sok valtozas tortent.
  • Tetsuo
    #3
    Nekem meg is van VHSen (anno felvettem a TVből) kb 1órás, de nemtom felnyomni, mer modemes vok.
    Viszont a véleményem a filmről az h qrvaxar! Annak ellenére h Kömlődi Feri és Pánczél Gábor is megszólal benne.. hozza a szokásos "magyar" színvonalat. A zene azis elég gáz. Semmi plusz infó v érdekes dolog nincs a filmben talán annyi, h drogos csávó monnya a kamerának h ezt a zenét nem kell összekötni a drogokkal. :)
    A szokásos szöveg: Öö Király Tamás (v ki) szülinapi partyján hallottam 1 kazit, nemtom mi vót de qrvajól zúzott, s most itt vagyok-e. Ennyi. Erről szól a film (bár má régen láttam).
  • _Vegeta_
    #2
    Eleg hulye egy film lehet, ha a techno nekik a 90es evekben alakult ki. Egyebkent nem lattam a filmet. :)
  • ThePartyFace
    #1
    Ezt a filmet a kilencvenes evek elejen, a robbanásszerűen megjelenő elektronikus-zenei irányzatról, a technóról forgatták.
    A dokumentumfilmhez Jutasi Tamás írta a filmzenét, és tobbek között a nagymúltú Patexben† is forgattak jeleneteket.

    Namarmost az lenne a kerdesem, hogy latta-e valaki a filmet, illetve tudnatok-e bovebb infot kozolni rola? En csak ennyit talaltam es nagyon erdekelne, hogy mit tudtak a temahoz hozzátenni a 90es evekben honfitarsaink. Hol lehetne esetleg beszerezni a filmet? Videotekakban?