26
  • mozilo
    "6101 antenna nélkül = Samsung E700" Kedves író,körül néztél már az életben? Minden hasonlít valami másra. De ez akkor is egy NOKIA. "Szerintem."
  • Pötyke
    Szevasztok!A nokia mostis jó telcsiket gyárt csak kevés ember tugya megvenni mert az áruk az a csillagos ég!!!
  • zpe
    Szívesen !
    Bocsesz, inkább úgy mondanám,hogy nem akciós ár!
    Szóval nagyjából az eredeti ár. A nem támogatott árat én úgy értem,hogy : gyártó ár+haszonkulcs+kisker ár+haszonkulcs+ szállítási ár. A támogatott ár pedig amennyivel a szolgáltató olcsóbban adja (Persze visszafizeted neki :) ).
  • PeeTeR
    koszi szepen
    ez a 'nem tamogatott' tulajdonkepen mit jelent ? mert erre meg nem tudok rajonni :)
  • zpe
    "A készülék várhatóan 2005 márciusában jelenik meg az üzletekben, ára pedig támogatás nélkül valószínűleg 500 euró körül mozog majd."
    A cikkből idéztem !
    Nem tudom mennyiért de szerintem 100e körül lesz a nem támogatott ára !
  • PeeTeR
    jo ez hulyeseg volt, elobb irtam utanna olvastam a cikket
    szoval megsem olyan rossz ez a 6680 -as.
    bar a kijelzo meg a ket kamera azert meg fogja nyomni a telefon arat eleg rendessen. (vagy tevedek?)

es ez a 6680 mikor lesz kaphato meg kb. mennyiert ? (bocs hogy nem olvasom a cikket vegig de havernal vagyok nincs idom netre - valaszt koszi ha kapok!)
  • PeeTeR
    a 6680 meg K700i picsa-csicsa modban (szvsz)
  • Klon
    6101 antenna nélkül = Samsung E700
  • hornbali
    A 6101 nekem bejön
  • Geeryy
    és szerintem nem is draga 6680 125e (tamogatas nelkul ) egy pro nokia-ért szerintem nagyon olcsó
  • Mike at home
    vegre normalis meretu kijelzo
  • Tetsuo
    Lehet h megveszem első Nokijámat? :)
  • ATi
    ez a 668x széria tényleg nagyon ottvan!
  • dtk1985
    Pedig néha nagyon is hasznos tud lenni, még ha nem is nevezhető kényelmesnek. Nekem a 6680 es 81 nagyon bejön.
  • Garfield
    Aki kitalálta, hogy ekkora képernyőn király dolog HTML-t böngészni, azt legszívesebben arra ítélném, hogy fél évig csak egy ilyen telefönon keresztl tudjon böngészni: rögtön rájönne, milyen hülye ötlet...
  • Taranov
    Én sem tudom már követni, régebben a Nokiánál csak 5110 volt, 3110, 3210, 6110, 6210, szóval csak az első két szám változott (az európai piacra szántaknál legalábbis), de akkor jött a 3330 meg a 6250 (az ütésálló cucc). Akkor még nagyjából következő volt, de mikor jöttek azok, amiknél az első 3 számjegy változott. Közben a 6410 kimaradt :)
    Most meg már az utolsó számjegy sem 0. A 6101-nál.
  • RpPRO
    Csak amulok es bamulok, mi mindent tudnak ezek az uj telok. Ez a 6101-es meg nekem is tetszik (bar sosem volt nokiam). Meg egy-ket evig kihuzom a mostanival, addigra minden gyermekbetegseguket kinovik a telok. Nekem nagyon ugy tunik, h mindent csak zsufolnak bele ezekbe. De minek?
  • Flashy
    nemazér de tudja ezt még valaki követni? szinte már hetente 3-4 új telefon gyártónként, a típusszámok már lassan kinövik a 4 számjegyet :)
  • Shadow_THH
    szerintem a 6680 és 81 szép, de sokkal szebb új darabok fognak kijönni nemsokára. Inkább azokat mutatták volna itt be
  • Taranov
    Nem tetszik ez az irány a Nokiától. Másolja a vetélytársakat. Már a színes kijelzőkkel is letértek a "Nokia útról", persze nem azt mondom, hogy nem kéne színes kijelző, de nem így.
    Még így is a Nokia a legjobb _az én szempontjaim szerint_, szerencsére még mindig nem az x megapixeles kamerára és a Siemens S 65-féle lassú menüre adnak.
  • raingun
    Talán nem nemsokára megint jó telcsiket fog gyártani...
  • UnnameD
    Lassan annyi modellt fog kiadni a nokia, hogy midegyikből csak egyet fog gyártani
  • irkab1rka
    ezen sincs pointing device, gáz. Ezek tényleg nem akarják hogy fejlesszen rá bárki is...
  • traXion
    stock füllhalgató, nem vágnék fel vele
  • akyyy
    ugyanolyan füllhalgató van nekem is:D