18
  • Hegyikecske
    Ezek sose adják fel ?:)
  • pemga
    Ehhez mit szólnál pl. Én egy forgalmas DVD-kölcsönző vagyok, azt a lemezt kölcsönadtam az elmúlt időszakban X-tucat embernek, nem tudom ki másolhatta le.

Másrészt, nehogymá' ne legyen senki aki a watermarkot kifűzi belőle. Szerintem versenyt fognak rendezni belőle, ki tudja rövidebb kóddal megtenni :). Emlékszel a DeCSS felhajtásra?, valaki még fel is énekelte gitárszólóban :).

Másrészt, nem túl drága _egyedi_ watermarkot kódolni a filmekbe (tehát maga a stream más, nem analog a cucc) tehát a gyártósoron a masterdisk nem lesz a mostani módon használható. Valakinek ezt is meg kell ám majd fizetnie...
  • haxy
    Ja meg a jó kis trojan progival el lopom a filmet a marha meg ráfizet hehehe!
  • enrico
    Igen, és Gyurcsók a tv-n keresztül gyógyít, sőt lehet, hogy a vízjelet is kiveszi ;-) Jajj, ne már.
  • TeszteloPontHu
    Nem. Állítólag ez a vízjel az átkódolást is bírja, sőt azt is, ha kamerával veszik fel a filmet.
  • raingun
    Na, megint feltalálta valaki a hash kódot
  • [HUN]PAStheLoD
    akkor is kiderül , hogy ki a "forrás" , tehát hogy melyik oszkárdíjzsűritag-tól, vagy filmakadémiatag-tól számrazik az anyag..
  • Yv@n
    Ez szép és jó. Veszteségmentes tömörítések esetén még mondjuk ér is valamit, de ha valaki hozzányúl az anyaghoz, hát az lesz az első, hogy a vízjel röppen belőle. Szerintem legalábbis.
  • ricsip
    ..de arra tökéletesen megfelel, h. kiderüljön ki hagyta elterjedni neten a saját beazonosítható példányát, és ezt rajta számon lehet kérni.
  • pemga
    Pl. ha törvényileg kötelezik rá. (Ld. video-gyártók Macrovision, dvd-knél a régiókódolás, stb.) Csak egy dolgot felejtenek el a mélyen tisztelt Philips-nél, az internet nem úgy működik, mint a vas-piac. Senki nem tudja ki a fogyasztó, ki a kínáló(k), és tulajdonképpen hol is van szerver :). Nincsenek tiszta országhatárok, ahol meg lehetne mondani, hogy ez most kinek a hatásköre, és tulajdonképpen milyen alapon is szól bele :).
  • asdasdasd
    Nem ertem miert epitene be barki is a programjaba a Philips cuccait...
  • Anubys
    Vagy meg mondjuk RAR-olva, oszt' csókolom... :)
  • Yossarian
    vagy valamilyen encrypter progival kódolt fájlokat fognak csereberélni és megint meglőhetik a drága fejlseztésüket...
  • rutom
    Gondolom ha ez megjelenik, akkor hamarosan megjelennek majd olyan programok, amik ezt a "vizjelet" kiszurik. Ezutan mar eleg visszaosztani a "tisztitott" file-t IMHO nem tudnak a digitalis vilagban csinalni olyan vedelmet, amit fel ne lehetne torni tokeletesen. Igy a meregdragan kifejlesztett vedelemet egy ingyenes opensource kis progival majd szepen leszedik.
  • juhand
    Remény hal meg legkésőbb. Bennük is.
  • [HUN]PAStheLoD
    Egy halott technika tökéletesítésén dolgoznak ... de hát pár percig legalább elhiszik majd a cégnél, hogy tényleg alkottak valami _NAGY_-ot ..
  • tomo
    "kérdéses, hogy a Philips új kalózkópiákat kiszűrő technikája mikor mutatkozhat majd be éles körülmények között is"
    heheheeheheh, ez nagyon jopofa!
    bar adok egy tippet nekik. epitsenek fel egy uj p2p filecserelo rendszert, legyen az olyan jo hogy mindenki raharapjon. es amikor ott a sok juzer , pukk epitsek be a kliensekbe a szurojuket.
    ehehehee. hajra filipsz
    btw. adjatok el a jok kis technologiat draga penze a jogvesztoknek :)
  • Tetsuo
    Ezt a vergődést, LOL.