Sejtekből növeszt saját izomzatot a mikrobot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem szeretném tudni 😊
valóban durva...😊
valóban durva...😊
Ja és a végén vki feltalálja a lovasszekeret 😊
A jövõ autóját ha meghajtod és leparkolsz akkor majd zihál és moslékra megy. Bár lehet, hogy jobb mint a H2. Csak akkor is kell a moslék,ha nem mész vele. A benzinkutaknak vége, de a mcdonalds majd reagál, lesz kalóriadús kocsimenu. Ja és az autószerelõk neve elõtt is Dr. lesz. <#wink>#wink>javascript:put('wink')
az nem baj a gyogyszerészet használya,da ez igy elég félelmetes<#wilting>#wilting>
én mondotam vaze!!!
Ezen a hírek akadok ez nagyon durva 😊
Only the dead have seen the end of war.
Kisértetiesen emlékeztet egy másik tudomány-ág
etapjára/gén-klónozás/.Innen már csak egy jókora
dobbantás és jönnek a hús-vér géplények<#ticking>#ticking>
etapjára/gén-klónozás/.Innen már csak egy jókora
dobbantás és jönnek a hús-vér géplények<#ticking>#ticking>
Valóban a mikrorobot "növeszti" õket, vagy egyszerûen odateszik õket, és mi mást tehetnének, mint szaparodni kezdenek?...
Szuper akkor ezt kérek karácsonyra.
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Még ...
Star Wars and
Star Trek RuleZ
Star Trek RuleZ
Egy rakás ilyen kütyü,és lehet hogy megéled....<#vigyor4>#vigyor4>
Ha megélem , lehet szó róla<#vigyor3>#vigyor3>
Úgy 100év múlva térjünk vissza erre......
Az ember azért egy lépéssel elöbre lesz mindig, mint a robot . Végülis az ember tervezi a robotot nem a robot az embert. <#vigyor3>#vigyor3>
nekem azzal tõl nagy gondom nem lenne ha úgy végezném terminatrixként mert legalább a netköltség nem lenne olyan magas hiszen beszélnék modemül 😊
de ciciket NEM kérek! 😊
de ciciket NEM kérek! 😊
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
""Fenomenális" - nyilatkozott George Bachand, a Sandia Nemzeti Laboratórium egyik nanotechnikai biológusa, aki egykor együtt dolgozott Montemagnoval."
Akkor is ezt fogják nyilatkozni, ha kinyírnak majd minket? 😄
Akkor is ezt fogják nyilatkozni, ha kinyírnak majd minket? 😄
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
jah, T3 rlz. De azé velem is legyen egy amolyan testõr Terminator 😊
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
már alig várom 😊
Hamarosan úgy végezzük mint a mátrixban, v. a terminator 3-ban...<#violent>#violent>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Pont hogy nem vannak hanem van (mármint az összes egy) vagy vmi ilyesmi... Most jól összezavartam magam 

Borg vagyok, és örülök.
És ez az amit bejelentenek hivatalosan... ki tudja hogy titkos projekt keretébe már hol tartanak <#wow1>#wow1>
vagy pici apró replikátorokat amik ízekre szednek de sebaj <#ejnye1>#ejnye1>
én már több éve benyögtem, hogy nem nézik ezek a Terminátort, megalkotják õket, aztán majd nézhetünk, remélem az élet filmjében én nem purcanok ki az atomrobbanásokkor. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
BÁmulatos hol tart ma már a tudomány 😊
akkor jön a mûkéz korszak ... Skywalker is ilyet kapott karácsonyra <#circling>#circling>
akkor jön a mûkéz korszak ... Skywalker is ilyet kapott karácsonyra <#circling>#circling>