9
-
Totinkhamon #9 Nekem csak egy 8500-as Radeonom meg egy 2600-as Sempronom van, mégis minden gond nélkül lejátssza a Win Media Player 10 mindegyik videot, a nagyobb felbontásúakat is. A 2.8-as Prescottnak simán vinnie kéne. Vagy valami szoftveres probléma van ott, vagy tényleg a videokártya is számít. -
Inquisitor #8 Nem ér, a Radeon 9xxx szériában, még gagyiban is, erőteljes Hardware-es lejátszás van. Igaz, nekem ezzel együtt is szaggat az 1920-as videó 2,4GHz-es procival ... de haverom Xp2400+ gépe egy 9000pro-val és MediaPlayer Classical meg lenyomja :) -
BiroAndras #7 Ki is lehet próbálni. (link)
Nekem a 2.8-as Prescott DDR333-mal nem viszi. Viszont az Athlon64 3000+ Kingston DDR400-zal 50% proci terhelés mellett játsza le. Lehet, hogy a videokártyának is van köze hozzá (Inno3D GeF4 MX440 vs. Shappire R9700). -
#6 Tudtommal HD WMV lejátszásához(!) 3Ghz-s CPU ajánlott...
Mindenesetre igaz, a CPU-k fejlődésének üteme lassulni látszik, ezért egy mai (közel) csúcs procival több ideig ki lehet húzni... -
dez #5 Videofeldolgozás? Szerintem hamarosan jönnek a HD-s filmek (főleg, ha bejön a HD-DVD még idén)... Azokhoz kell majd a kraft. (Ja, meg állítólag a Longhornhoz is.) -
#4 Jó kis Northwood magos 2.8-as HT-s P4-es procimmal elvagyok mint a befőtt. Netezés, multimédia (digitális fényképezés, videofeldolgozás) és egy kis játék persze. Majd úgy 2-3 év múlva esetleg szétnézünk proci téren, de addig tutira nem. -
jani1191 #3 Hát a fogyasztásuknak elvileg bőven 105W alatt kéne lenniük órajeltől függően az biztos. Ezek max a 2006-os évben lesznek "elérhető áron". -
juhand #2 Teljesítmény felvétel ? -
#1 Ár?