6292
-
pepecske #1008 Más.
A 2x02-ben van egy zene, amit a Starbuck hallgat az apja házában. Zongora. Mi az ? Hol lehet letölteni ?
kösz,
Pepe -
erről az egészről a farscape jut eszembe. szívesen nézegettem volna, nade VASÁRNAP DÉLBEN??? egy részét sem láttam azóta sem... -
Tudom winnie felkoncol, de a magyar tévék még a legnézettebb sorozatokat is komolytalan (eszement szar) időkben adják (pláne az ilyen tipikusan este 8-ra hangoltakat), aztán sír a képük, hogy a hasracsapkodóbanda aszongya, hogy hát ennek a szarnak nincs nézettsége. Nevetséges.
-
mondjuk így második nekifutásra ez az időpont enyhén viccesnek tűnik... szombat kora délután? ez komolytalan. -
hoppá. lesz tv2-n a BSG? most látok egy kis bannert a meg nem nevezhető magyar torr oldalon, amin egy február eleji dátum, egy szép battlestar galactica felirat és a tv2 logó szerepel...
erről van szó:
-
Ez megint technikai kérdés, a mai vadászgépeken is a hossztengelyre asszimetrikusan vannak a legtöbb esetben beépítve a tűzfegyverek, és a fedélzeti elektronika egész egyszerűen az oldalkormányal kiegyensúlyozza a keletkező reakcióerőt. Innen csak egy lépés az, hogy a torony ismert pozicionálása alapján a számítógép előre kiszámolja, hogy mely kormányhajtóműveket és milyen mértékben kell begyújtani, hogy a keletkező reakcióerők legalábbis nagy részét semlegesítse.
Egy valamit ne felejts el, itt a légkörben egyszerű a lövések visszaható erejét kiegyensúlyozni (nagy részét elnyeli a grav, lendület és a légellenállás együttese), az űrben ez jelentősen nehezebb, meg a nagy távolság és maxi pusztítóerő miatt vagy extranagy lövedéket kell alkalmazni (esetleg extragyors), vagy robbanótöltetet beletenni (amitől megint csak nehezebb lesz)
Ez a veszély valóban fentáll, de ha már itt tartunk, az űrcsaták után ígyis-úgyis rengeteg űrszemét marad, tehát erős kétségeim vannak, hogy ilyen indokok komoly szerepet játszhatnak adott esetben. :)
Egy csata után maradt űrszemét nem egy lövedék sebességével halad (mert mondjuk a lövedék min 5x gyorsabb kell hogy lenyen, mint a vadászok max sebessége), és mivel nem veszít a lövedék sebességéből, ezért lényegében a kilövést követően (bizony akár többezer év múlva is, pláne ha a nyílt űrben volt a csata) bármely jármű véletlen elékerülve elszenvedné az elpusztítandó járműre mérendő teljes (!) csapást
Egy eltévedt lézersugár mennyivel egészségesebb amúgy?
A lézernek mindenképpen van egy széttartása, ami miatt gyengül, majd "megszűnik" a sugár (pusztító ereje), szóval sztem még csak 1 naprendszert sem lenne képes a legfejlettebb sem elhagyni úgy, hogy ereje ne csökkenne min. a 10%-ára
Plusz hozzátenném, hogy a több ezer év nem túl valószinű, elöbb-utóbb valamelyik bolygó vagy hold vonzáskörzetébe kerülnek, ha van légköre, akkor abban elég, ha nincs, akkor beépül a hold/bolygó anyagába.
Annyira azért nincs sok anyag az univerzumban, hogy ezt valószínűsíteni lehetne. Egy nyíltűri csata (igencsak félnyseb alatti) lövedékeinek évezredek kellenek a naprendszerek között (és ha épp nem a szomszéd naprendszer felé lettek küldve, akkor évmillió, milliárdok, vagy épp szépen kirepül a galaxisunkból, és mivel galaxisok között iszonyat nagy a távolság, ezért emberi aggyal felfogható időn belül nem találkozik semmi szilárddal, vagy égitesttel)
A lényeg, hogy akár egy (messze jövőbeli) kereskedelni útvonal (űrállomás, űrdokk) felé is repülhetnek ezek a láthatatlan, kivédhetetlen és halálos lövedékek
Várjuk ki a végét, nem tenném rá a tízkopejkásom, hogy ő lesz a Pegasus kapitánya ... Adama ... kit ültet a Pegasus kapitányi székébe. Én egy komoly fordulatra számítok e téren.
Igen, ez már nekem is megfordult a fejemben. De mégis kit ültethetne a Pegasus kapitányi székébe?
Az illető csakis a Galactica-ról mehet, mert csak a saját embereiben bízhat meg, szóval:
- Apollo: túl fiatal, meg hát a fia szóval nem néznék jó szemmel
- Sturbuck: túl fiatal, bár mivel nő ezért esetleg elfogadnák kapitánynak
- Zarek: a bicskáját sem bízná rá (jogosan), nemhogy egy hadihajót
- Tigh: az egyik esélyes, bár láttuk hogy tényleg csak másodhegedűsnek jó
- Gaeta: a másik aki szerintem esélyes lehet
- Baltar: hál isten nem katona (meghát elnökhelyettes), szóval 0 esély
- Tyrol: hát, szerelőből kapitány egy kicsit nagy ugrás lenne, meg utálják is egy kissé odaát :)
Amúgy kaotikus jó már csak azért sem lehetne, mert a katonaságnál szokásos fegyelem nem a kaotikusoknak álló dolog. :)
Attúl még lehet valakinek belülről kaotikus a jelleme, hogy kifelé a fegyelem látszatát sugározza :)
A kaotikus szerintem is találó Fisk-re, de előző rész felveti, hogy jó, vagy rossz (kaotikus - élet jellemű sztem)
-
A magyar forditást 3-4X tekertem vissza, h pontos legyen ez az idézet, tehát a válaszom "Igen, a magyar szinkronos verzióban Sivatagi SAS 0.50 van az enyémre vésve hallható". Angolul még nem volt szerencsém a műhöz -
OFF:
Sorry, csak egy apró észrevétel: az aláírásodban az eredeti magyar idézet valóban "Sivatagi Sas 0.50" (talán nulla-ötvenet mondott?), de az eredetiben "Desert Eagle point five O" volt a szöveg (valójában is .50 van rávésve, nem 0.50), tehát helyesebb a "Sivatagi Sas .50". :)
Persze ez csak a hozzám hasonló technika-őrülteknek tűnik fel. :) -
nekem csak mostanra sikerült eljutnom a mostani részig, és meg kell mondjam, amiket itt elolvastam, ilyen kritizálás, olyan rossz megvalósitás, nekem ezek ellenére nagyon tetszett. Maga a csata rész is sztem nagyon jól volt megcsinálva, és egyetértek azzal, aki előttem mondtam, h lehet, h nem a legjobb módon jelenitik meg a részleteket, de ez csak azért van, mert nem rendelkezünk akkora tapasztalatokkal űrharc, űrhajótervezés, stb terén. Ezek mellett én nagyon meglepődtem a Caines dolgon, nem hittem volna, h egyikük sem adja ki a végső parancsot. Mondjuk azt sejtettem, h a cylon csajnak fontos szerepe lesz, de nem, h ennyire...mindenesetre nekem nagyon bejött ez a rész, csak igy tovább -
Tudod, én csak olyan dologhoz szólok hozzá, amihez hozzá is tudok - ellenben másokkal...
A másik, az egész dolgot - lásd lejjebb - simán meg lehetett volna oldani, nem cifrázni, ahogy tette winnie és _Vegeta_ ... így minden félreértést elkerülhettünk volna.
Jaj, bocs, most megint okosabbnak tűntem másoknál...
-
Nem, a második szezon elvileg 24 részes lesz. -
dia #997 bárhol találkoztam veled mndig okosabb voltál mindenkinél
ha ez a Roll ugyanaz... -
Ezek szerint - ha csak nincs más neve itt - nem ő fordítja.
-
;]
ON
Most hogy a 12 résznek vége, lesz 13. rész, és ha igen, szezonvége? A s1 is csak 13 volt, tartják ehhez magukat? Vagyis a kérdésem valami jólinformálthoz, hogy meddig tudjuk nézni és mikor lesz a következő szünet... Túl jó volt az elmúlt pár rész, félő hogy megint a csúcson lesz egy kis break... -
dia #994 ha jól tudom Roll fordítja:)) -
Most sajnáljalak érte?
Az előzmények:
Én írtam: "Offtopik, de mégis idekívánkozik: akkor gondolom, még a Prison Break c. sorozatot sem nézed..."
winnie írja: "szerintem ezzel most mellé lőttél:)"
_Vegete_ írja: "Szerintemis. :P ..."
De senki sem adott magyarázatot arra, hogy miért is lőttem mellé?
-
dia #992 "mi van"
Nagy fejed és kevés eszed
Mondta anyukám amikor a mivant használtam:)
-
Na mi van?!
Én csak egy kérdést tettem fel... a válaszaitokat nem értem.
-
dia #990 sziasztok
a feliratok.hun kivül nem tudtok fordítást a 12 részhez?
Ott hétvége előtt nem lesz kész:(
-
_Vegeta_ #989 Szerintemis. :P
winnie, te se tudod? ejj :) -
mrzed01:
Igen, sztem az alap BSG szerinti vadász hajtómű is reális volt. Amiről egyszer elmélkedtünk, B5 StarFury kb űrhelikopter (kicsit kisebb sebesség és gyorsulás, jelentősen jobb mőverező képesség -gyors haladási irányra merőleges elmozdulási képesség-), Star Wars/BSG vadászok kb űrrepcsi (jobb sebesség és gyorsulás, de sokkal rosszabb manőverező képesség)
Itt az újban pont ezeket a technikai finomságokat hiányolom :)
Azért a StarWars-t ne keverjük ide, annál fényévekkel jobban ki van dolgozna a BSG2k3, a kisebb hajók kormányfúvókákkal manővereznek (a pilot nyitójelenete szerintem zseniális volt), és a hajók mozgása is legalább valamennyire igyekszik "zéró-gé" szerűnek tünni. Az SW egy csont arcade megvalósítás. De az alap BSG szerintem e téren rosszabb, mint a BSG2k3.
Igaz, de ha belegondolsz, hogy egy gatlinggel jelentősen megnehezíted a pilóta feladatát (erő-ellenerő, 0 grav és légkörmentesség problematikája miatt az űrben sokkal nehezebb egy gatling üzemeltetése), ha nem fixen a gép orrában van rögzítve, akkor összevissza dobálni fogja a gépet miközben tüzel (ha comp. vezérelt, akkor ráadásul foggalma sem lesz szerencsétlen pilótának, hogy éppen mikor és merre fogja dobálni a gépét)
Ez megint technikai kérdés, a mai vadászgépeken is a hossztengelyre asszimetrikusan vannak a legtöbb esetben beépítve a tűzfegyverek, és a fedélzeti elektronika egész egyszerűen az oldalkormányal kiegyensúlyozza a keletkező reakcióerőt. Innen csak egy lépés az, hogy a torony ismert pozicionálása alapján a számítógép előre kiszámolja, hogy mely kormányhajtóműveket és milyen mértékben kell begyújtani, hogy a keletkező reakcióerők legalábbis nagy részét semlegesítse.
A gatlingnek megvan továbbá az a hátránya is, hogy teleszemeteli az űrt, így könnyűszerrel megeshet, hogy ártatlanok lesznek a lövések áldozatai (akár többezer év múlva is!)
Ez a veszély valóban fentáll, de ha már itt tartunk, az űrcsaták után ígyis-úgyis rengeteg űrszemét marad, tehát erős kétségeim vannak, hogy ilyen indokok komoly szerepet játszhatnak adott esetben. :)
Egy eltévedt lézersugár mennyivel egészségesebb amúgy?
Plusz hozzátenném, hogy a több ezer év nem túl valószinű, elöbb-utóbb valamelyik bolygó vagy hold vonzáskörzetébe kerülnek, ha van légköre, akkor abban elég, ha nincs, akkor beépül a hold/bolygó anyagába.
Az öreg Fisk egy kicsit kétszínűnek tűnik nekem. Annyira nem egyenes és bátor, hogy személyesen főbelőjje Cain-t, viszont egy kis alkohol (állítólagos) hatása alatt rögtön elpanaszolja kollégájának Cain rémtetteit (persze tudja, hogy az rögtön rohan az infóval Adama-hoz)
Gondolkodásra annyira nem morális, mint Tigh vagy Adama-nak, viszont okos, szóval sztem a csata közben Adama-n kívül csak ő volt tisztában azzal, hogy most éppen mindkét Battlestar parancsnoka ki akarja nyíratni a másikat.
Szóval nem tom mit fognak kihozni a karakteréből, de tuti tartogat még meglepetéseket :))
Engem nagyon is Tigh-ra emlékeztet, aféle tipikus másodhegedűs ember, akinek az a dolga, hogy fegyelmet és rendet tartson a hajón. De amúgy szerintem is fergeteges karakter.
Imyke2k:
[szin=white]Mivel most ő lett a Pegasus kapitánya, bőven építenek majd rá fordulatokat - s tuti, hogy ő sem a kaotikus jó kategória...
Várjuk ki a végét, nem tenném rá a tízkopejkásom, hogy ő lesz a Pegasus kapitánya. Jelenleg Cain halála után Adama a rangidős tiszt, ő lett e kis flotta parancsnoka, az ő jogköre eldönteni, kit ültet a Pegasus kapitányi székébe. Én egy komoly fordulatra számítok e téren.
Amúgy kaotikus jó már csak azért sem lehetne, mert a katonaságnál szokásos fegyelem nem a kaotikusoknak álló dolog. :) -
Na, ezt hogyan is érted?
-
winnie #986 szerintem ezzel most mellé lőttél:) -
Offtopik, de mégis idekívánkozik: akkor gondolom, még a Prison Break c. sorozatot sem nézed...
-
:=D -
Roll #983 Egy pár napja elkezdtem én is nézni, eddig csak tároltam, de már én is függő vagyok.
Nem hittem volna, hogy ilyen jó ez a sorozat. :-D -
bocs igazad van :O -
_Vegeta_ #981 Nemtudjatok veletlenul az ausztral csatorna mikortol vetiti a season2t?
Winnie esetleg? :) -
vg #980 "kár hogy a Xéna néni is nejlon :("
Kár, hogy igy lelövöd (azoknak akik csak most nézik) az egyik legnagyobb poént a sorozatban... -
winnie #979 kint is lehet régi filmet 1000 alatt venni
premiereknél meg ld. batman vagy war of the world 4000 alatt voltak, de itthon az a-filmek még 4500-nál kaphatóak, valóban. mint ahogy a sorozatok is 8k +-500 forintnál (a wb-sorozatok, persze)
kint ugye minden új filmet meg lehet venni 4000 alatt, de persze azok boltban mind 6-7000 forintnyi dollárba fájnak.
sorozatok, dettó. neten annyi mint nálunk boltban, vagyis 8000 forint fele, boltban persze jóval drágábbak. -
Én nem az átlagról beszéltem.
Magyarországon is kaphatsz original DVD-filmet 870 meg 990 Ft-ért - vagy olyan is, vagy akcióban van.
De egy menő sorozat, vagy menő mozifilm DVD-jét [esetleges extrákkal] - kezdetben - sehol sem kapod meg 5.000 Ft alatt.
-
winnie #977 Ismerve az amerikai sorozat-DVD árakat, az bizony nem lesz olcsó mulatság...
az átlag dvd árak ettől még mindig magyar szinten vannak, vagy lejjebb. -
kár hogy a Xéna néni is nejlon :(
azt hittem az fog kiderülni hogy az összes főszereplő nejlon és a nejlonok
akarják a földre terelni az embereket hogy minden kezdödjön elölről -
Mivel most ő lett a Pegasus kapitánya, bőven építenek majd rá fordulatokat - s tuti, hogy ő sem a kaotikus jó kategória... -
Szerinted tehát úgy, ahogy az alap-BSG-ben láthattuk normális? Mert az IFV-ben látható megoldás tökéletes e téren, de ami a BSG-féle ábrázolást illeti, az egy teljesen más tészta...
Igen, sztem az alap BSG szerinti vadász hajtómű is reális volt. Amiről egyszer elmélkedtünk, B5 StarFury kb űrhelikopter (kicsit kisebb sebesség és gyorsulás, jelentősen jobb mőverező képesség -gyors haladási irányra merőleges elmozdulási képesség-), Star Wars/BSG vadászok kb űrrepcsi (jobb sebesség és gyorsulás, de sokkal rosszabb manőverező képesség)
Itt az újban pont ezeket a technikai finomságokat hiányolom :)
A lézer nem egyértelműen jobb a kinetikai fegyvereknél, korábban már utaltam a fókusz problémájára. De most a találat problémájánál tartotunk, nem a lőszer / energia problémájánál. :)
Igaz, de ha belegondolsz, hogy egy gatlinggel jelentősen megnehezíted a pilóta feladatát (erő-ellenerő, 0 grav és légkörmentesség problematikája miatt az űrben sokkal nehezebb egy gatling üzemeltetése), ha nem fixen a gép orrában van rögzítve, akkor összevissza dobálni fogja a gépet miközben tüzel (ha comp. vezérelt, akkor ráadásul foggalma sem lesz szerencsétlen pilótának, hogy éppen mikor és merre fogja dobálni a gépét)
A gatlingnek megvan továbbá az a hátránya is, hogy teleszemeteli az űrt, így könnyűszerrel megeshet, hogy ártatlanok lesznek a lövések áldozatai (akár többezer év múlva is!)
Kb. 3k-ról a vadászok lövedékei eltünnek, nem kell eltaláljon, csak azt kell nézni, hogy látod-e a nagy távolságból rád kilőtt lövedékeket elsuhanni melletted...
Aha, akkor a programozó a könnyebb utat választotta. De végülis így is jó :))
A fene, én meg azt hittem, hogy csak én néztem felületesen, és nem tünt fel, mikor erről volt szó. :\
a Pegasus-sal kapcsolatban sok még a sötét folt :)
Másik: figyeltétek a Pegasus XO-jának szövegét, mikor bemegy Chief-éket "kimenteni". Amikor a két ütlegelelőt lehordja, az még csak élvezetes (szvsz nagyon eltalálták a forgatókönyvírók a szövegét), de utána van egy érdekes mondata: "You can't rape a machine, liutenant."
Igencsak többértelmű kijelentés...
Az öreg Fisk egy kicsit kétszínűnek tűnik nekem. Annyira nem egyenes és bátor, hogy személyesen főbelőjje Cain-t, viszont egy kis alkohol (állítólagos) hatása alatt rögtön elpanaszolja kollégájának Cain rémtetteit (persze tudja, hogy az rögtön rohan az infóval Adama-hoz)
Gondolkodásra annyira nem morális, mint Tigh vagy Adama-nak, viszont okos, szóval sztem a csata közben Adama-n kívül csak ő volt tisztában azzal, hogy most éppen mindkét Battlestar parancsnoka ki akarja nyíratni a másikat.
Szóval nem tom mit fognak kihozni a karakteréből, de tuti tartogat még meglepetéseket :))
-
[szin=white]B5 téves. A kicsik vannak forgatható lövegtornyokban (főleg hajótest), a nagy (vágó és orrlöveg) lézerek pölö a hajó orrában közel fix rögzítéssel vannak (mert a méret a lényeg :))
A Nova-osztály esetén az egész hajók azonos ikercsövű ágyútornyok vannak, az Omega-osztály esten nekem az orr-pajzs oldalán lévő lövegek nem fix rögzítésűnek tünnek (bizonyos szintig kitéríthetőnek tűnik legalábbis). Méretre egyébként a Nova ikerágyú tornyai messze nagyobbak, mint az Omega lövege - holott elvileg a Nova az öregebb, elavultabb technológia. :)
Pedig annak is megvolt az értelme, azaz lényegében ha nem nyomta, akkor csak pályakorrekciót végzett (ha nyomta, akkor irányváltást). Ez az IFH játékból piszok jól kijön, azaz nem pikkpakk hátraarc, hanem visszafelé gyorsítással nagyonhosszú lassítás, majd utána kezdődik ellentétes irányba a gyorsítás
Szerinted tehát úgy, ahogy az alap-BSG-ben láthattuk normális? Mert az IFV-ben látható megoldás tökéletes e téren, de ami a BSG-féle ábrázolást illeti, az egy teljesen más tészta...
És energiapazarló (merthát ki lőne ott lövedékkel amikor van lézer?). Láttad a The Pirkininget? Kb mint ott a Bester utánzat főágyú elsütését követően (fél percig nincs energia) vacogva: melyik szadista állat tervezte ezt a fegyvert :))))
A lézer nem egyértelműen jobb a kinetikai fegyvereknél, korábban már utaltam a fókusz problémájára. De most a találat problémájánál tartotunk, nem a lőszer / energia problémájánál. :)
Ott az lesz a gond amit említettem: minél messzebb van, annál kisebb az esélye, hogy eltalálod (még egy álló célpontot is!). Te sem állsz, az univerzum sem áll és mivel nem egy űrteleszkóp miniatürizált vezérlése és mechanikája került beépítésre a gépbe, ezért az sem pontos (sztem direkt állította úgy a fejlesztő, hogy messziről még ez az überszerencse találat se legyen)
Kb. 3k-ról a vadászok lövedékei eltünnek, nem kell eltaláljon, csak azt kell nézni, hogy látod-e a nagy távolságból rád kilőtt lövedékeket elsuhanni melletted...
Ez bizony egy nagyon jó kérdés :)
A fene, én meg azt hittem, hogy csak én néztem felületesen, és nem tünt fel, mikor erről volt szó. :\
Másik: figyeltétek a Pegasus XO-jának szövegét, mikor bemegy Chief-éket "kimenteni". Amikor a két ütlegelelőt lehordja, az még csak élvezetes (szvsz nagyon eltalálták a forgatókönyvírók a szövegét), de utána van egy érdekes mondata: "You can't rape a machine, liutenant."
Igencsak többértelmű kijelentés... -
Olvastam a Zahn könyveket, de az általa vázolt taktikákkal szemben vannak fenttartásaim, egy X-wing játékban biztos működnének, de hogy a valóságban is...
Emlékszel milyen taktikákat alkalmazott? Azok igencsak univerzálisak. Az egyik a radartakarásban vadászok után küldött vadász vagy rakétacsapás, meg a különböző támadó és védekező alakzatok és formációk (azok előnyei/hátrányai, és nem csak űr, hanem földi egységek/gyalogosok is) meg hasonlók. A B5-IFH-ben pedig egy másik kiválló taktikát mutatnak be (és még gyakorolhatod is :)), azaz felgyorsítasz, elfordulsz 90 fokkal és megsorozod elhaladás közben a célt. Ha még fel-le kitérő manővereket (illetve az új előre gyorsítva igencsak nehezen levadászható mozgást kapsz :))
BSG-ben eddig nem mutattak semmi hasonló finomságot ha jól emlékszem (mint a lovagok össze oszt üsd ahol éred csihipuhi), illetve a visszalövésre képtelen lélekhajót a fent említett B5-ös módszerrel pusztították el.
A B5-ben az alap EA hajókon (Nova, Omega) és a BSG a CF hajókon is ágyútornyokban vannak a nagy lövegek.
B5 téves. A kicsik vannak forgatható lövegtornyokban (főleg hajótest), a nagy (vágó és orrlöveg) lézerek pölö a hajó orrában közel fix rögzítéssel vannak (mert a méret a lényeg :))
A B5-ben pl. a White Starokon voltak fix ágyúk (mindenki bolondul azért a hajóért, nekem mondjuk cseppet sem jön be... :)).
Pedig az egy igazi vadászromboló :))
Soha nem mondtam, hogy a BSG féle vadászok technikai megvalósítása tetszene, bár előrelépés a BSG2k3-ban az elődsorozathoz képest, hogy itt nem nyomogatnak folyton "turbo" gombot. :)))
Pedig annak is megvolt az értelme, azaz lényegében ha nem nyomta, akkor csak pályakorrekciót végzett (ha nyomta, akkor irányváltást). Ez az IFH játékból piszok jól kijön, azaz nem pikkpakk hátraarc, hanem visszafelé gyorsítással nagyonhosszú lassítás, majd utána kezdődik ellentétes irányba a gyorsítás
A megoldás egyszerű: nagyobb tűzgyorsaság, nagyobb szórással - a'la mai technikai szinten a Gatling-rendszerű géppuskák és gépágyúk. Persze lőszerpazarló, az nem vitás.
És energiapazarló (merthát ki lőne ott lövedékkel amikor van lézer?). Láttad a The Pirkininget? Kb mint ott a Bester utánzat főágyú elsütését követően (fél percig nincs energia) vacogva: melyik szadista állat tervezte ezt a fegyvert :))))
Otthon kipróbálom majd, de nekem úgy rémlik, hogy direkt próbáltam nagy távolságból lőni az álló célpontokat, de semmi eredménye nem volt.
Ott az lesz a gond amit említettem: minél messzebb van, annál kisebb az esélye, hogy eltalálod (még egy álló célpontot is!). Te sem állsz, az univerzum sem áll és mivel nem egy űrteleszkóp miniatürizált vezérlése és mechanikája került beépítésre a gépbe, ezért az sem pontos (sztem direkt állította úgy a fejlesztő, hogy messziről még ez az überszerencse találat se legyen)
Apropó, kérdés: hogy a fészkes fenébe jöttek rá arra, hogy a Six-P Cyclon?
Ez bizony egy nagyon jó kérdés :)
-
20 rugót megérne a teljes második évadig, bár hozzátenném, inkább egy HD változat lenne a kedvemre való, dehát olyan nem nagyon van. :\ -
hűh, húzós... -
Amazon.com - Battlestar Galactica megrendelhetőségek