6292
-
Seten #1128
S02E13
Ez oké, de legutóbb épp apu hadnagyozta le (ő pedig visszaadhatta volna a rangját).
-
Amibe Seten-nek igaza van, hogy az áthelyezése nem járt volna (katonai szempontból) lefokozással. Nem ő a Pegasus CAG parancsnoka, de ettől még a rendfokozata megmaradt volna. Csakhogy az események miatt (szerintem) Cain lefokoztatta. Ez szvsz egyfajta hatalomvillogtatás volt Cain részéről, miszerint ezt is megteheti. -
A BSG-ben minden Battlestaron csak egy CAG van. Ezt a sorozatból már rég megtanulhattad volna!
-
Istenem...
Spoiler!!!
[szin=white]Azért lett lefokozva, mert a 10. részben ugye Galactica Pegasus ellen fordul, és ezért GAsokat le kellet tartóztatni....Másrészt 11. rész elején, mituán le lett tartóztatva nem engedélyezett kommunikációt folytatott Starbuck-al. Ennyi De ez az adott részekből megérthető.... -
Seten #1124
Ez hülyeség.Összekeveritek a rangot a beosztással. Egy hajón egy CAG kell de miért ne lehetne két (vagy több) katona századosi rangban?!
-
Mivel ott, ahová helyezték már volt egy CAG, szerint mi lehet a végeredmény...?
-
Seten #1122
Ennyi karakterrel akár választ is írhattál volna! :)
Amúgy nekem csak az jött le hogy elmozdították a posztjáról, ami viszont nem járna rendfokozatvesztéssel.
-
Nem láttad a részt, vagy mi?
Ha meg láttad a részt csak nem fogtad fel akkor nézd meg még1x :D -
Seten #1120
Oké, rosszul kérdeztem. Szóval miért?
-
Spoiler:
Amikor Cain egyesítette a flottát és áthelyeztette a saját parancsnoksága alá. -
Seten #1118
SPOILER
Apollo-t mikor fokozták le hadnaggyá?
-
Ha úgy számolunk, hogy >5M néző van (valójában sztem >7M, tehát a >6 évesek amivel számolni kellene), akkor az 1000 néző az pont 0,02% (nem 2%, hanem 2 század százalék ! Cirka ez minden 5000. magyart jelenti.). Szerintem egyébként nincs ilyen magas a szám (vagy csak a baráti körnek egy kis ingyen tivi :p), merthogy statisztikailag ez azt jelentené, hogy egy 5000 fős településen 1 főt ki kellett volna hogy válasszanak, vagy egy megyeszékhelyen 10-20-at (ráadásul csak bizonyos ideig, utána váltás másra), szóval már legalább hallanom kellett volna olyanról, aki látott már olyat, akit felkértek már erre -
Roll #1116 Én úgy hallottam, hogy 1000. -
Észre vetted volna, ha letesznek nállad egy dobozt, meg egy spéci távirányítót :)))
És így belegondolva, amcsiba <10.000 -es minta alapján saccolnak egy nézőszámot (egy ~270M lakosú országra!), itt mennyi lehet ? 100 ?? Csak az 5%-os hibatűrés ennek az 5000x-ese (tehát akár a teljes mérés lehet csak hibás eredmény, szóval lényegében nagyokat csapkodnak hatalmas pocakjukra :p)
Jelentkezzen, akit már megkerestek ilyennel :)) -
Hmm...Ezt nem is tudtam hogy így megy....Nemhinném egyébként hogy ilyen részese lennék a gépezetnek :) -
Azzal, hogy te nézed-e vagy sem, még nem változik a nézettségszám. Azt ugyanis egy minta alapján állapítják meg, tehát van x emberke, akinek a TV-készülékén egy berendezés figyeli, mely csatornát nézi éppen az illető (hopp, vagy te is egy ilyen mintavételezés része vagy?). Utána ebből csinálnak egy statisztikát. Egy-két alkalommal már felmerült, hogy ez a módszer nem igazán megbízható, de nincs jobb nála, és már ehhez alkalmazkodott az egész TV-média ipar (ez alapján vannak meghatározva pl. az egyes idősávok nézettsége, amely alapján a reklámidő árát kiszámítják). -
Xéna szintű sorozatok szoktak olyankor menni max :D
Egyébként én bele fogok nézni, márcsak a szinkron miensége miatt is...
Meg hogy növeljem a nézőszámot :) kitudja még a végén pont azért bukik meg mert 1 ember hiányzott
-
Bandy #1111 hehe igen meglepő volt én is inkább megvárom míelött hülyeségeket mondanék :D -
Egyet kell veled értenem.
Persze winnie most megint belém fog kötni (:p) , de akkor is igaz, hogy a legjobb sorozat nézettsége is lehet piszokrossz, ha rossz időpontra teszik (mint ezt)
A szombat 14:00 a gyerek és mesefilmek ideje, tegyék akkorra a fantaghiro-t, de ne a BSG-t -
Bandy #1109 hát szombaton 2kor sztem egész jó időben van, de a szinkron miatt én is aggodok viszont örülök, hogy nálunk is vetítésre kerül :). -
Hát ez nem a reklámon fog megbukni. Ezek a barmok direkt bukásra ítélik azzal amilyen időpontba rakják...
ÉS akkor még nem is tudjuk milyen lesz a szinkron... -
ZoliJ #1107 nem vagyok tv2-nél marketinges, de nem akarom hogy levegyék műsorról a minit/sorozatot, csak mert a tv2 baszik reklámozni -
Roll #1106 Tv2-nél marketinges vagy?
Főnök mondta, hogy ingyen reklám kell? :-P -
ZoliJ #1105 http://img14.imageshack.us/img14/8587/bsgbanner7yw.jpg
http://img14.imageshack.us/img14/5060/bsgbanner25df.jpg
http://img14.imageshack.us/img14/8043/bsgbanner36ix.jpg
szar imageshacks:) -
ZoliJ #1104
tegyétek ki ahova csak tudjátok, kell egy kis reklám neki, ha már a TV2 nem tesz semmit az ügyben:) -
Yepp, de inkább nem nyilatkozom vele kapcsolatban. :) -
Bandy #1102 jaja igaz, remélem ezt is szeretik az amcsik nem esen jól ha miattuk maradna abba a sorozat :). Láttad a következő rész előzetesét? -
Kiváncsi leszek amúgy mennyire lesz vevő a külföldi nézőközönség a második évadra. Az első évad elég mozgalmas és akciódús volt, ehhez képest a második tényleg egyre inkább agyalós, moralizálós, stb... -
Bandy #1100 meglestem a 13. részt hát eléggé izgi, kezdenek bonyolódni a dolgok :). -
OFF:
1.: Második blikkre valóban 20x102mm-esnek tűnik, bár az sem igazán, mivel a hüvelytalp kiképzése érdekes (nincs csappantyú, amikor Tyrol eltöri a hüvelyt).
2.: A katonák is hívják Hummereknek a HMMWV-ket (mert a valódi jelölése ez, a Humvee csak a becézése), de ettől mindenki tudja még, hogy miről van szó, míg a HMMWV talán nem ugrik be mindenkinek elsőre (nem szakmai topic)... -
Seten #1098
Ja és bocs ha tovább okoskodom,a Hummerekre nem szerelnek géppuskát
(még felárral sem :), a Humvee-kra igen.
-
Seten #1097
Szerintem az nem 50-es kaliber. Nagyobb. Inkábbb a Vulcan 20mm-esére hasonlít.
-
dia #1096 Teljesen igazad van winnie nem tud kibújni a bőréből de itt nem tud moderálni:)))
Most indulok haza utána jöhet a film -

Szerintem, ne menjünk át a Feliratok.hu fórumának stílusába.
A lényeg a felirat, s az, hogy egyesek - akiknek szüksége van / volt rá - értik a szöveget.
Egy nagy K vagy E miatt nem kell rögtön nekem esni. Jó az úgy, ahogy van már.
-
winnie #1094 az elején szegény kapitányt szerintem írd át, mert úgy elég csúnya. -
köszi... 
-
Pedig műxik az...
De most már itt is megtalálod - Thx Roll.
-
Nekem nem jön be az oldal IMYke2 -
Első kör: az Omicron-kiadás 19"-es CRT-n nálam közepes, nem valami jó minőségű, de nem is említésre méltóan rossz. Engem inkább a hangminősége zavar.
Második kör: érdekes a Viper-ek gépfegyverlőszere, a mérete alapján egy 12.7x99mm-es NATO lőszernek néz ki. Nem túl komoly, ilyen lőszert lőttek az amerikai repülőgépek az 1960-as évekig, illetve ilyet használnak ma is pl. a Hummerek tetőgéppuskája is.
Harmadik kör: a láthatattlan légió:
[szin=white]A Baltar "gyermekével" kapcslatban visszautalnék valamire: anno Baltar azt mondta, hogy Boomer-C (Boomer-G / Sharon-G meghalt, ne feledjük!) nem terhes. Erre Six valami olyasmit mondott, hogy ha nem terhes, akkor azzá kell tenni. Lehet, hogy Baltar termékenyítette meg valami módon Boomer-C-t? -
Bandy #1089 Az elv már megvan szerintem csinálnak mégegyet :).