2
TÁP ventillátor cseréje
  • Borg
    #2
  • Meetal
    #1
    Szeva!
    Néhány napja elpukkant a régi codegen tápom. Elindultam hogy veszek egyet, valami jót. Múlt héten rendeltem egy Enermax EG365AX-VE típust.
    Tegnap szól a boltos hogy nem érkezett meg. Hát nyakamba vettem a várost hogy vegyek valamit. (Veszprém) Kb 10 boltban jártam de 3000.- HUF-os codegenen kívül semmit nem tudtak adni, mondván megrendelem s 1 hét múlva megkapom. :-( Nekem tegnap estére sűrgős volt. Elmentem Székesfehérvárra. Media Markt 1db Codegent tudtak mutatni. S így jártam minden boltban. Hazafele Várpalotán megálltam 2 percel zárás előt. Ott is volt codegen és egy "Power Supply LPK9-350WP". Ezt nem ismertem, de magán a tápon van PFC felirat ;-) és jó nehéz. Kínomban megvettem. Hazafele megálltam egy műszarész ismerősőmnél. Ő méricskélt rajta valamit, s azt mondta ez az árához képest nagyon jó.
    Viszont egy baj van vele. Bazi hangos a ventillátora. No! Most jön a kérdés!
    Ki cserélhetem ezt valmilyen halkabbra? Ha igen Tudtok ilyet ajánlani? (8cm). Esetlegesen muszály a tápnak hűtés? Mert a házban a keringetést megoldhatom egy 8cm es házhűtővel is.(Ez van is és halk is):-)


    U.I.: Bocs hogy ilyen hosszú lett, de le kellett már írnom a bánatomat.