19
-
dez #19 X300-ból? Hiszen az a 9200-as, PCI-E-ben.. :p
A 6200 inkább 9600/X600 kategória. (Mint új alsó kategória.) -
dez #18 Az.. :) -
tehen_m #17 Nem ezt irtam én is. -
#16 Az MX440 a minimum. Egyébként 6200-ból van AGP viszont az X300-ból még nincs. -
tehen_m #15 6200-ből már van agp-s. -
tehen_m #14 x700xt gyártással is leálltak. -
stukov #13 És az én mx440-em milyen kategória? Az alsó legalja?
A nagy bevételt igenis az alsó kategóriás kártyák termelik, így sikeres lesz a 6200-as és az x300-as is... (ezekből lesz agp-s?) -
#12 Jogos. -
#11 X600 gyakorlatilag 9600, PCI-E kiadásban. -
vitus #10 Én a 6600GT-t és az X700XT-t raknám középkategóriának. A 9800 és 9800Pro szerintem a középkategória alja most. Igaz, hogy jó az ára de azon az áron van jobb, meg itt nyilván nem a magyar piacot kell figylembe venni. Lehet, hogy nálunk most jó az ára de kapni is alig lehet külföldön meg már szerintem nem is foglalkoznak csak az X sorozattal. Borg tudtommal csak a csúcskategóriás X-sorozatú Ati kártyákból van Agp-s jelenleg és a X700 X600-ból nincs, még csak most fognak jönn kb. 3/4 éves lemaradással. -
dez #9 Erősen esett a 9800-asok ára, így az lett az "új" AGP középkategória. -
Borg #8 Khm, az ATInak nincs a középkategóriában AGP-s kártyája?:) Ez elég viccesen hangzik. -
vitus #7 Szerintem most a 6-os széria nagyon megdobja az Nv helyzetét bár az csak jövőre lesz kézzel fogható, hogy mégis mennyire. Főleg középkategóriába ahol az Atinak nincs AGP-s kártyája, mert ugye a csúcskártyák nagyon kis részét képezik a bevételnek.
Nem Nv vs. Ati szócsatának szántam mert az cseppet sem érdekel. -
valaé valaé ná #6 Megkapta a tanácstú a zengedayt -
#5 nvidiának most egész jól bejött ez az alaplap biznisz, ha már a grafkártya nem annyira :P -
#4 /Javítás/
Ez a hozzászólás (#3) nem a sajátomra akart menni, hanem Keldor (#1) hozzászólására. -
#3 Jaja. -
#2 Jól hangzik. Főleg hogy az nForce 3 és 4-es alaplapok is nagyon jók, ezekben is bízom.
Jó lenne ha lenne belőle olyan változat is ami támogatja az LGA775 tokozású EM64T procikat, de DDR1 és AGP csatolók lennének DDR2 és PCI Express helyett. -
Keldor #1 ezek az alaplapok lesznek az új máyerek:)