Star Wars: Game Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laky-VIP ha elmondod mi a baja a gamenak lehet tudok segíteni !!!

Mer nem is tudom azé ,te tod?

BBird
Azt még mindig nem mondtad el, hogy mi az... :-DD
Laky
ha elindulna :)

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Játszik valamelyikõtök battlefronttal ?

bocs ha ezzel megsértettelek <#szomoru1>

A star wars 2 angol szó melynek magyar jelentése csillagok háborúja !!! De amugy ez a két szó nem csak szó hanem legenda !!!!!!!!!!!!!!!! (ha a legenda jelentését se tudod akkor nyisd ki azt a jó régi poros irodalomkönyvet vagy fogj egy lexikont és ha a lexikon jelentését se tudod akor fordulj orvosho)

BBird
Jut eszembe, mi az a star wars? :-D
52

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

May the force be with you.

Teeeee, te nagyon... olyan...

Éreztem már, mi hiányzik az SG-rõl. Olyan hiánypótló...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

BBird
a gémpró újságban is túlságosan is "HELYESEN" írták: Ep3 PC-re is. A hivatalos oldalon akkor miért nincs PC logo? :-)
BBird
del?
lama?
tegyen ide [ ] x-t. :-)
franco
én ponty ugyanígy vagyok vele...

de ki nem?<#nemtudom>

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Én már naon várom a revenge of the sith-et játékban és filmben egyaránt <#nyes>!!! És ti ?

Szasztok !!! Mindenkit köszöntök a Star Wars játékok világában !!! Várom a játékokról a hireket és minden érdekességet stb. Az erõ legyen veletek !!! (the force be with you)